Skorpion fun club

Pitam se?dali je to slucajnost ili ne?
Inace,ja sam JARAC,moj sin mene nemoze da smisli,isto i svekar dok je bio ziv(koi je znak bio,neznam,raspitat cu se)
Pa,sad VI meni nesto,recite o tome,drage moje SKORPIJE!!!!!!!!!:worth::dash:

Saznala sam od supruga da je moj svekar bio 1912 godiste,i koliko je njemu poznato,da je roden u jesen ali nije siguran i nezna tocno datum,dakle postoji mogucnost da je bio
SKORPION,ali naravno nije sigurno:eek:

Da li je neko čuo ili više zna o tome,da kada se Škorpija rađa,neko u porodici(familiji bližoj), umire?
I da kada Škorpija umire,neko se rađa u bližoj familiji,porodici?

Postavila si pitanje,koje smatram PANDORINOM KUTIJOM o kojem bi se ja stobom vrlo rado pisala.Nosim to pitanje sa sobom 28god.Smatrajuci SLUCAJNOST.
Mozda mi mozes pomoci,da pojasnim ovu misteriju.Javi se:worth::dash:

A nem'poima...kao nesto krene ,na momente,pa opet stane ...i tako od pocetka godine do sada....ma procice znam,ali treba sve to izdrzati...osecam se izolovano,usamljeno,napusteno,sputano,bez izlaza...gde god se okrenem...Ali,brzo se ja regenerisem...

A nem'poima...kao nesto krene ,na momente,pa opet stane ...i tako od pocetka godine do sada....ma procice znam,ali treba sve to izdrzati...osecam se izolovano,usamljeno,napusteno,sputano,bez izlaza...gde god se okrenem...Ali,brzo se ja regenerisem...

E, i kod mene je takvo stanje-nepostanje.......:lol:
Ali, iako je teško neka pozitiva vlada,kao da znam da će sve to ispasti veoma dobro na kraju.
Probaj da radiš nešto drugo,ili se okreni ka drugim stvarima....ja npr.vraćam se nekim davno pročitanim knjigama od Hesea,i pronalazim neki dublji smisao,a koga do sada nisam dosezala..:whistling:

Back