Skorpion fun club

Tosicka:
Novi? Ja sam iz Novog...
a jos sam i skorpija...
lepo i korisno...
Zdravstvuj Tosicka,jesi li ti bila na Zanjicama ove godine?Ja sam planirao,ali me zivot odneo na drugu stranu(da li se ja to ponavljam?),cim se vratim u Srbiju skoknucu i do Novog pa onda mozemo zajedno na Zanjice,prosto sam ocaran tim mestom!

E ljudi evo mene sada...dosla malo sa bratovim nichom kao sto i vidite sami...sta ima ovde..
i da imam jedno pitanje za vas.kako se slazu skorpije i vodolije..naravno ja sam skorpija a on vodolija..:) aj vi se u to razumete a ja to stalno zaboravljam pa me sada podsetite...:)

Ja licno sa vodolijama kako kada,uglavnom lose.Ovo je moje licno iskustvo i sigurno nije pravilo,nadm se da ce ti neko vise pomoci,mada tu samo ti mozes da vidis,ako ti je s njim o.k. onda samo napred i izludi ga da ne zna kako se zove,onda nece biti problema! 8-)

E ljudi evo mene sada...dosla malo sa bratovim nichom kao sto i vidite sami...sta ima ovde..
i da imam jedno pitanje za vas.kako se slazu skorpije i vodolije..naravno ja sam skorpija a on vodolija..:) aj vi se u to razumete a ja to stalno zaboravljam pa me sada podsetite...:)

Biće ti super ako budeš uspela da podneseš to što on retko zove i retko šalje poruke...Znači, ti si ta koja održava vezu...E sad, kako škorpija voli da bude na mestu br.1, da joj se poklanja sva pažnja ovog sveta, da joj se ljubav dokazuje i pokazuje na hiljadu različitih načina...
Puno sreće...ja nisam uspela..:-)

Biće ti super ako budeš uspela da podneseš to što on retko zove i retko šalje poruke...Znači, ti si ta koja održava vezu...E sad, kako škorpija voli da bude na mestu br.1, da joj se poklanja sva pažnja ovog sveta, da joj se ljubav dokazuje i pokazuje na hiljadu različitih načina...
Puno sreće...ja nisam uspela..:-)

Hvala na svom misljenju..ali ja isto mislim da nema sanse da uspem sa njim...jer sada smo se i posvadjali i ne pricamo vec nekih nedelju dana..jeste da mi je mnogo tesko i on to zna ali opet ne popusta..a necu ni ja naravno..Jer ja stvarno bas tesko popustam i to bas tesko jedino ako nekoga volim..ja sam spremna da popustim da bi se mi pomirili...ali sta mi vredi to da ja njega pozovem i da mi on spusti slusalicu..to me jedino brine..tako da ne znam sta da uradim??????:cry::cry::cry::cry::cry:a ne mogu vise da placem za njim...

Da plačeš? Ne, nikako.. Škorpije su bre ponosne do j....:)
Samo se potrudi da ne uradiš nešto ( makar to bio i poziv ili poruka ) zbog čega bi se danas-sutra pokajala..Opusti se i iskuliraj, ako je vredno - trajaće!! A ako mu nije stalo, ako je za njega sve to bilo samo zezanje..ma koliko se ti trudila, ma koliko ti bila iskrena i otvorena - ne vredi !
Zato samo cool..
Veliki pozdrav za tebe ! ;)

Samo se potrudi da ne uradiš nešto ( makar to bio i poziv ili poruka ) zbog čega bi se danas-sutra pokajala..Opusti se i iskuliraj, ako je vredno - trajaće!! A ako mu nije stalo, ako je za njega sve to bilo samo zezanje..ma koliko se ti trudila, ma koliko ti bila iskrena i otvorena - ne vredi !
Zato samo cool..

Hvala na savetu...ali ja sam tvrdoglavija od njega i nema sanse da popustim..tako da ce sigurno on prvi da popusti samo je pitanje vremena..:)

Zato samo cool..

A da to za plakanje...sta da radim kada sam RAK u podznaku..bas sam emotivac..ali ne u drustvu..nego suze lijem samo kada sam sama:lol::lol:...

Back