- Poruka
- 49.959
Daj malo opisa... po cemu opasna skorpija? Ko te ljuti prodje kao bos po trnju? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jelenica-cg:eee evo da odgbila sam na zanjice extra je tamo...trebao bi da svratis
e i nisam iz novog
![]()
Zdravstvuj Tosicka,jesi li ti bila na Zanjicama ove godine?Ja sam planirao,ali me zivot odneo na drugu stranu(da li se ja to ponavljam?),cim se vratim u Srbiju skoknucu i do Novog pa onda mozemo zajedno na Zanjice,prosto sam ocaran tim mestom!Tosicka:Novi? Ja sam iz Novog...
a jos sam i skorpija...
lepo i korisno...
aj vi se u to razumete a ja to stalno zaboravljam pa me sada podsetite...
Ne mogu da verujem!? Zar i to poslednje utociste?Znaci u C.G.vise nema gde da se letuje.TUGA! :sad:bambo:Zanjice? Bilo je divno dok nisu stigli rusi,albanci,englezi...Sad je to diiiiivno gradiliste sa svim propratnim elementima, nema se sto vidjet. Ciao Tosicka! Kad ces nanize?

Ооооо зана, па де си ти намаVidim meni dragih skorpioncica sve vise i vise....
Ako, ako....

E ljudi evo mene sada...dosla malo sa bratovim nichom kao sto i vidite sami...sta ima ovde..
i da imam jedno pitanje za vas.kako se slazu skorpije i vodolije..naravno ja sam skorpija a on vodolija..aj vi se u to razumete a ja to stalno zaboravljam pa me sada podsetite...
![]()

Biće ti super ako budeš uspela da podneseš to što on retko zove i retko šalje poruke...Znači, ti si ta koja održava vezu...E sad, kako škorpija voli da bude na mestu br.1, da joj se poklanja sva pažnja ovog sveta, da joj se ljubav dokazuje i pokazuje na hiljadu različitih načina...
Puno sreće...ja nisam uspela..:-)

a ne mogu vise da placem za njim...
Da plačeš? Ne, nikako.. Škorpije su bre ponosne do j....
Samo se potrudi da ne uradiš nešto ( makar to bio i poziv ili poruka ) zbog čega bi se danas-sutra pokajala..Opusti se i iskuliraj, ako je vredno - trajaće!! A ako mu nije stalo, ako je za njega sve to bilo samo zezanje..ma koliko se ti trudila, ma koliko ti bila iskrena i otvorena - ne vredi !
Zato samo cool..
Veliki pozdrav za tebe !![]()

Da plačeš? Ne, nikako.. Škorpije su bre ponosne do j....
Samo se potrudi da ne uradiš nešto ( makar to bio i poziv ili poruka ) zbog čega bi se danas-sutra pokajala..Opusti se i iskuliraj, ako je vredno - trajaće!! A ako mu nije stalo, ako je za njega sve to bilo samo zezanje..ma koliko se ti trudila, ma koliko ti bila iskrena i otvorena - ne vredi !
Zato samo cool..
Veliki pozdrav za tebe !![]()

...Ооооо зана, па де си ти нама![]()