trinny
Zainteresovan član
- Poruka
- 260
Ma smrznulo sve, pa i ja! Brrrrrrnikolasander:'De si bre trinny,dugo se nismo kuckali!Cujem u bg.'ladno i odma' svi potonuli.Ja volim kisu,ovde cesto pada i sve je sveze i zeleno,a i nema vrucine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma smrznulo sve, pa i ja! Brrrrrrnikolasander:'De si bre trinny,dugo se nismo kuckali!Cujem u bg.'ladno i odma' svi potonuli.Ja volim kisu,ovde cesto pada i sve je sveze i zeleno,a i nema vrucine.
Ih, ih, racica, pa jos medju skorpionima! Tebi se crno pise!malla-malla:uh što će vrcati iskrice n atoj žurci!!!!!Može li vam se i jedna račica pridružiti?
Prihvatamo te mala-mala pa ti si nam omiljena ,ako ne rcunamo sami sabe!malla-malla:Zašto? meni je baš fino kod škorpiona...naravno ako me prihvaćate?
EEEE dobro si se setila da odgovoris. Rado bi dosao al' nisam u mogucnosti,trenutno,mnogo sam daleko ali cim pre eto me! 8-)jelenica-cg:eee evo da odgbila sam na zanjice extra je tamo...trebao bi da svratis
e i nisam iz novog
![]()
Sto,ja bas volim racice,ukusni su,jos uz dobro vino!!!!!! :-Dtrinny:Ih, ih, racica, pa jos medju skorpionima! Tebi se crno pise!![]()
Posle mnogo diskusije utvrdjeno je da je zemlja ipak ravna ploca zarez a sve ostalo se okrece samo oko sebe zarez ako se ne okrece oko nas ili mozda lavova zarez a mozda je i okrugla zarez sve je rrelativno zarez a mozda ...Platin:Bas to... Nekada jesu tvrdili i da je Zemlja ravna i da se ne pomera, ali se uvek videlo da se ostale planete krecu... Pa rekoh... da li obilaze "krugove" svaki dan... svake godine... da li za 100 godina tek predju u sledecu kucu... Ne znam, pa pitam![]()
Pa, bas zato! Skorpije PROSTO OBOZAVAJU rakove!nikolasander:Sto,ja bas volim racice,ukusni su,jos uz dobro vino!!!!!! :-D![]()
![]()
![]()
Ajem ja škorpine ne volim ni vidit...Ali zato ljude škorpione polako počinjem volitinikolasander:Prihvatamo te mala-mala pa ti si nam omiljena ,ako ne rcunamo sami sabe!![]()
![]()
![]()
![]()
Tebi onda rak nije dominantan, jer se bas naprotiv skorpije i rakovi, ma koji god pol bili jako dobro slazu. Bar ja imam masu primera okolo.malla-malla:Ajem ja škorpine ne volim ni vidit...Ali zato ljude škorpione polako počinjem voliti![]()
Aaaa, greska u tumacenju!malla-malla:ma ne volim životinje škorpione! Horoskopski znak, volim, dragi su mi i razumiju me...