Skorpion fun club

Ko je ona,ko si ti?Salim se,dobro dosla, vidis da su se skorpioni nesto ulenjili,niko nista,a ako i neko nesto,to je uglavnom nista i tako.A dobro vraca mi se inspiracija!Previse radim,a rad ubija sive celije,moracu da nabacim neke pare na brzinu,pa da malu odmorim dusu.Ima da napravim skorpionsku zurku(nek crknu dusmani)pa cemo da se izobozavamo medjusobno,sta nas briga za ceo svet! :-D :-D :-D :-D :-D

Mislim da ne bih ni ja smetao... podznak skorpija je dovoljan :lol:

Ako ima neko da me malo uputi... sta se radi sa svim onim trouglovi i kvadrati.. i ostali...
Bar, da dobijem adresu, pa da sam citam :)

Bas to... Nekada jesu tvrdili i da je Zemlja ravna i da se ne pomera, ali se uvek videlo da se ostale planete krecu... Pa rekoh... da li obilaze "krugove" svaki dan... svake godine... da li za 100 godina tek predju u sledecu kucu... Ne znam, pa pitam :)

Platin:
Bas to... Nekada jesu tvrdili i da je Zemlja ravna i da se ne pomera, ali se uvek videlo da se ostale planete krecu... Pa rekoh... da li obilaze "krugove" svaki dan... svake godine... da li za 100 godina tek predju u sledecu kucu... Ne znam, pa pitam :)
Posle mnogo diskusije utvrdjeno je da je zemlja ipak ravna ploca zarez a sve ostalo se okrece samo oko sebe zarez ako se ne okrece oko nas ili mozda lavova zarez a mozda je i okrugla zarez sve je rrelativno zarez a mozda ...

Samo pitam koju "brzinu kretanja u krug" imaju planete u horoskopu... Citao sam malo, jasno mi je da se neke krecu "u napred", a mogu i "u nazad"...
Bar, koliko sam stekao utisak - da se krecu. Da nisu "zakucane" kao u trenutku rodjenja.
Moze odgovor i na pp, da ne bezimo mnogo od Skorpija teme :)

Back