jacques
Buduća legenda
- Poruka
- 29.889
tucam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)) Ne moze niko da vas kara koliko vi mozete da izdrzite!?
Ma nemojte kasti? Pa zato vas i volim sto ste toliko kurceviti... Oces da se takmicimo?
ae 8) 8) 8)Ficha:)) Ne moze niko da vas kara koliko vi mozete da izdrzite!?
Ma nemojte kasti? Pa zato vas i volim sto ste toliko kurceviti... Oces da se takmicimo?
Ijao pa ona me voliFicha:)) Ne moze niko da vas kara koliko vi mozete da izdrzite!?

Cekaj malo, opasni skorpioni, ovoono, pa gde nestade ta skorpionska odlucnost, necete valjda dozvoliti da vas onemoguci mala prepreka kao sto je cyber space
)He He HeFicha:Ali vas uredno pratim i samo vas gledam....Cekaj malo, opasni skorpioni, ovoono, pa gde nestade ta skorpionska odlucnost, necete valjda dozvoliti da vas onemoguci mala prepreka kao sto je cyber space
)
da smo lepi - nismo, skorpije su (i muske i zenske)u 99% slucajeva ruzne u p.m.volimsamosebe:Dobro vece, drage skorpije! Citam sve ovo i cudim se kako se lozimo samo na one osobine koje i nisu bas za pohvalu. Skorpije su prvenstveno intuitivne i osetljive, sa izrazenim osecajem za pravdu, inteligentne, lepe na svoj nacin. Ne mozete da ih ne osetite i ne primetite. Prepoznaju se. Nisu samo osvetoljubive, one koje ce sve da za...., samozive, to jednostavno nije tacno. Mada..., da budem iskrena, imam direktora koji je zesci smrad i skorpija. Ljakse. Ko da nemamo nista zajednicko. Sad ce neko reci - zato sto je skorpija i jeste disa, ali to je druga prica...
Ne znam kako je sa vama, ali meni su ribice uvek odgovarale, ovnovi..., hm..., vise fizicki, a LAVOVI NIKAKO!! Ako se za nas kaze da smo puni sebe, pogledajte lavove, sampioni su u tome, ali bez pokrica, of course!

....a zato nam uvek trpaju kesu na glavu dok se sexamo...pih...nisam znao 
....ja mislio da vole zguza....a ono...ne zele nas gledati...auuuuu.....