jacques
Buduća legenda
- Poruka
- 29.889
tucam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ae 8) 8) 8)Ficha:)) Ne moze niko da vas kara koliko vi mozete da izdrzite!?
Ma nemojte kasti? Pa zato vas i volim sto ste toliko kurceviti... Oces da se takmicimo?
Ijao pa ona me voliFicha:)) Ne moze niko da vas kara koliko vi mozete da izdrzite!?
Ma nemojte kasti? Pa zato vas i volim sto ste toliko kurceviti... Oces da se takmicimo?
He He HeFicha:Ali vas uredno pratim i samo vas gledam....Cekaj malo, opasni skorpioni, ovoono, pa gde nestade ta skorpionska odlucnost, necete valjda dozvoliti da vas onemoguci mala prepreka kao sto je cyber space
)
da smo lepi - nismo, skorpije su (i muske i zenske)u 99% slucajeva ruzne u p.m.volimsamosebe:Dobro vece, drage skorpije! Citam sve ovo i cudim se kako se lozimo samo na one osobine koje i nisu bas za pohvalu. Skorpije su prvenstveno intuitivne i osetljive, sa izrazenim osecajem za pravdu, inteligentne, lepe na svoj nacin. Ne mozete da ih ne osetite i ne primetite. Prepoznaju se. Nisu samo osvetoljubive, one koje ce sve da za...., samozive, to jednostavno nije tacno. Mada..., da budem iskrena, imam direktora koji je zesci smrad i skorpija. Ljakse. Ko da nemamo nista zajednicko. Sad ce neko reci - zato sto je skorpija i jeste disa, ali to je druga prica...
Ne znam kako je sa vama, ali meni su ribice uvek odgovarale, ovnovi..., hm..., vise fizicki, a LAVOVI NIKAKO!! Ako se za nas kaze da smo puni sebe, pogledajte lavove, sampioni su u tome, ali bez pokrica, of course!