T i h i
Primećen član
- Poruka
- 553
Svim Škorpijama i posetiocima čestitam prelazak dvehiljaditog posta na podforumu
"Skorpion fun club"
"Skorpion fun club"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
T i h i:Svim Škorpijama i posetiocima čestitam prelazak dvehiljaditog posta na podforumu
"Skorpion fun club"
a sto ne bi moglozelenooka:![]()
ŽURKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...!!!!
![]()
))) Kiss svima.
pozdrav takođeTamara_L:Tihi,hvala na odgovoru i nije bas da nista ne znam o zvezdama
... ucim polako....i bas mi je interesantna astrologija....pozdrav

ne moze niko nas da kara kolko mi mozemo da izdrzimo 8)Ficha:Zdravo, i izvin'te sto upadam nepozvana... Nisam skorpija al su mi uglavnom ljudi u tom znaku vrlo gotivni za sve kombinacije - tata i najbolja drugarica su mi skorpije. Svakako ostavljate utisak. Jedna jedina stvar koja me izludjuje kod svih skorpija jeste to nesalomivo uverenje da ste bre najzajebaniji na svetu... A nije tako, samo se tripujete. Uvek mi je bilo ko od sale da povredim svoje mile skorpije, iako sam ih sve do jedne volela, neke mi nikad nisu oprostile pa su otisle, neke su jos tu jer su naucile da isto tako dobro primaju udarce kao sto ih zadaju. Kod mene nema jednostranosti, ono sto das to dobijes natrag. Pa cija guza moze vise da podnese, molim lepo. Tako da to, jao, mi smo mnogo strasni, mi kad nekog dovatimo taj ziv ne ostade i sl. prosto nije tacno. Mane su vam i uzasna sujeta, vrlo cesto zavist i ljubomora, i primenjivanje dvostrukih arsina pri cemu jedni vaze za vas a drugi, mnogo strozi, za druge. Po mom misljenju, to je neposteno i nedopustivo. Uvek se i vrlo rado hvatam u kostac sa skorpijama, to je posebna poslastica))) Kiss svima.
kraj je kraj - izuzev u slucaju kres kombinacijamattru8681:Evo mene opet, samo da vam kazem da moja skorpija mi nije oprostila,
nije mi cak ni dozvolila da joj objasnim ono sto sam trebala,,
svaki put kad me vidi poydravi me i pravi se kao da nista nije bilo..
naravno ubrzo je nasao novu djevojku i kako cujem da mu je i ova dosadila
pa je u potrazi za novom ( ne moze biti sam, a niko mu ne odgovara..
Uzasno sam hladna prema njemu i cak sam okrenula glavu od njega kad sam ga vidjela
sa djevojkom (i odmah me napao, kao isfurao se sto ga nisam pozdravila) ..
Ne znam da li cinim pravu stvar sa tim..

: )
Dal' to "puj, puj"Tamara_L:Al' su uzasne ove skorpije puj puj: )
![]()

Bio sam iskren. Ako ne verujes probaj sama pa ces da vidismattru8681:Nije svako isti..
a kravica, pa sto ne rece, ja sam trenutno sa jednom kravicom, kontam o cemu pricas, neko je za tu kombinaciju ovde lepo rekao, citiram 'da li ste pokusali da drzite razvojena dva magneta koji se medjusobno privlace'mattru8681:Hvala!!! Vjerujem ti sto ne bih, samo mi Bikovi imamo "manu" uvijek se nadamo
iako smo svijesni da je KRAJ!!!