T i h i
Primećen član
- Poruka
- 553
Molim te budi preciznija o kojim devicama je reč?sofia 9:da li neko moze da mi kaze nesto o skorpijama sa podznakom u jarcu i kako se slazu sa devicama?????????????????????????????
HVALA UNAPRED
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim te budi preciznija o kojim devicama je reč?sofia 9:da li neko moze da mi kaze nesto o skorpijama sa podznakom u jarcu i kako se slazu sa devicama?????????????????????????????
HVALA UNAPRED
dobro doslaT i h i:Nego dal ću ja ovde imati nekih privilegija zato što sam po kineskom zmija
A sa tobom se nekačimjacques:dobro dosla
i da..imas privilegiju kod mene jer se uklapas.... samnom takodje isti slucaj...skorpija...pa zmija 8)![]()
Mislim da tu nikakav protivotrov ne pomažejacques:nema konflikta...znamo se mi jos od ranije.....i to malo detaljnije.....hehehe
hahaha...jesam...otrovan skroz....ali ako imas protivotrov....eeeeee....onda mozda i vredi reskirati
Dobra slika zelenookazelenooka:Hmmm ovo je za Zanu... Podsetila me je ova slika na tebe, draga... :wink:
]
Pa evo imam ponešto... :-DT i h i:Da nisi negde videla-o neku dobru sliku da je upotrebim za avatar
Eh i više nego što sam se nadaozelenooka:Eto, pa ako ti se nešto dopadne, samo izvoli...
Pa kad nismo normalniLanfear:...jedino nash klub radi 24/7 8)...
T i h i:Pa kad nismo normalni
ili smo samo mi normalni a ostali nisu???![]()
Nemam pojma još će na kraju ispasti da niko nije normalan![]()
Pa ti su mi bili već gotovi eeee imala sam i ja ranije škorpiju u avataru. :-DT i h i:Nisam mislio na već gotove avatare već na nešto za obradu
Dakle, JA kao škorpija sa podznakom u jarcu mogu da ti kažem da su mi device užasno dosadne i da jedva da mogu da slušam njihove beskrajne priče.sofia 9:DA LI NEKO MOZE DA MI KAZE NESTO O SKORPIJAMA SA PODZNAKOM U JARCU I KAKO SE SLAZU SA DEVICAMA?????????????????????????????
HVALA UNAPRED