Skorpion fun club

jacques:
ako mu je zaista stalo do tebe,oprostice ti :)

Iskreno...moje mishljenje je da joj nikada nece oprostiti.Chak i da joj oprosti, teshko da ce to pokazati.
@mattru8681
Mislim da su skorpije najgore kad im proradi sujeta, a ona fala bogu vrlo lako proradi.... U stanju su da ubede sami sebe u neke stvari,da prevrnu nebo i zemlju da bi ostvarili cilj...i nakon osvajanja cilja ...zar se gubi...istom onom brzinom kojom je i stecen...
Moje mishljenje je da se do shkorpije (na duge staze) najbolje dolazi, sa apsolutno cistim srcem (bez zajebavanja), i sa ogromnom kolicinom ljubavi prema sexu....

Ja se bojim muskaraca skorpija. Moju drugaricu je jedan tako zeznuo, da je to strasno. Prvo je zaveo, ona pala na sarm lepotu, misticnost, stil, strastvenost.(Inace je uzas izbirljiva) Odjednom nestade,prestao da zove.Prosto iz cista mira i bez objasnjenja a sve je stimalo.(nasa teorija je da je u zatvoru jer je bio sumnjiv lik):)
Nije se sa vama zezati, mi zenske skorpije smo dooobre

Sto se mene tice, volim sto sam skorpija jako.Niko nema tu dubinu i niko nije toliko odan, ali stvarno. Samo jako veliko sam zlopamtilo,pamtim uzasno glupe dogadjaje gde me je neko uvredio, uf mrzim to kod sebe i analiziram do besvesti...Ali ni za sta ne bih menjala skorpiju/strelca i moj divni mesec u vodoliji :)

Ja imam dve drugarice skorpije, jedna je super al samo stalno nas ispaljuje, konstantno kad se dogovorimo nesto ona ne ispali u 5 do 12 vec u 12. :) uvijek je nesto boli,
nikad joj se nista ne da itd.I samo gleda da se sveti nekome..Druga je posebna prica, u svom zivotu nisam srela osobu ni slicnu njoj,
ona je najbolja u svemu, najlepsa, njoj svi momci prilaze (a ona prilazi momcima), ona momke uvijek ostavlja( a nju je sve jedan ostavio), a sto zna slagati to niko ne zna, njoj je svaki dan `e znas sta mi se dogodilo juce`,
itd... :)

Back