Skorpion fun club

Sellena:
Zeznuta je ova nasa kombinacija. :twisted: Nekako imamo dovoljno leprsavosti za povrsan flert, i dovoljno dubioze za igru zavodjenja. Dovoljno sirovog instinkta i bezbriznosti.... Jos kada tome dodamo sarm puta magnetizam....... 8)
Ne znam uzivas li ti u igri zavodjenja inace? Ono, cim do kraja zavedes nekoga, da ti ohladi...?
Ma ja se ohladim ako nema mozga ta devojka ... jos ako ima ego ... u ... tada flertujem i zavodim je samo da bi gospodjicu spustio na zemlju ... ma zao sam ja ... ali kontrast kada je neko mnogo dobar ... ****** ...

Ali, zato blizanci i bikovi ne mogu da mi odole ... ni kao drugovi, ni kao potecijalne cice ... ne znam ko vise zeli da me **** od njih ...

Problem je u tome sto one budale koje se ogranicavaju na horoskop koji procitaju u novinama, i ono sto im kazu "iskusne" drugarice, se uplase, i odmah beze od mene kada im pomenem podznak ...

Big Brown Beaver:
Ma ja se ohladim ako nema mozga ta devojka ... jos ako ima ego ... u ... tada flertujem i zavodim je samo da bi gospodjicu spustio na zemlju ... ma zao sam ja ... ali kontrast kada je neko mnogo dobar ... ****** ...

Ali, zato blizanci i bikovi ne mogu da mi odole ... ni kao drugovi, ni kao potecijalne cice ... ne znam ko vise zeli da me **** od njih ...

Problem je u tome sto one budale koje se ogranicavaju na horoskop koji procitaju u novinama, i ono sto im kazu "iskusne" drugarice, se uplase, i odmah beze od mene kada im pomenem podznak ...
:) Jesu ti Blizanci nekako... Povodljivi. Nemaju svoje strasti, pa kada osjete neciju jacinu...Prime se i ne popustaju:) Ali, u biti nisu mi losi, jako su bistri, i brzo razmisljaju,mnogo su na losijem glasu nego sto zaista jesu losi. Ja sa Bikovima ne mogu nikako. Nekako me njihova tvrdoglava sporost iritira. I zenske su pravo povrsne i nekako ... Tupe. Previse paznje poklanjaju oblacenju i materijalizmu uopceno. Treba njima jedna dobra injekcija duhovnosti:)
Zar valja zenska bez ega:)? :roll:

Da ... mislim boli me ***** da li ima mozak ako cu samo da je *****, ali ako zelim vezu naravno da ne zelim jebenog megalomana pored sebe ... a blizanci su ok ... meni su nekako tupavi ... kako da to objasnim, oni imaju dobar pocetak, ali nikada ne mogu da zavrse ono sto su poceli, tj uvek useru na kraju ... ali uvek, i ne mogu da se kontrolisu pa seru u nedogled ... bikovi ... pazi, ogromno seksualno privlacenje ja osecam prema pripadnicama tog znaka ... kao i one ( uglavnom ) prema meni, jer dobijaju ono sto im treba, lepotu, za kojom zude ... i plus seksualna tenzija izmedju skorpije i bika ... ****** 8) ... a i meni je mesec u biku ...

Big Brown Beaver:
Da ... mislim boli me ***** da li ima mozak ako cu samo da je *****, ali ako zelim vezu naravno da ne zelim jebenog megalomana pored sebe ... a blizanci su ok ... meni su nekako tupavi ... kako da to objasnim, oni imaju dobar pocetak, ali nikada ne mogu da zavrse ono sto su poceli, tj uvek useru na kraju ... ali uvek, i ne mogu da se kontrolisu pa seru u nedogled ... bikovi ... pazi, ogromno seksualno privlacenje ja osecam prema pripadnicama tog znaka ... kao i one ( uglavnom ) prema meni, jer dobijaju ono sto im treba, lepotu, za kojom zude ... i plus seksualna tenzija izmedju skorpije i bika ... ****** 8) ... a i meni je mesec u biku ...

Ja zaista ne znam cemu takav recnik, ja nisam nikoga vredjala, onako iznela svoje razmisljanje, a to sto si se ti dao u neku ofanzivu zaista mi nije jasno...
Sta je danas sa ljudima, gde je nestala demokratija i pravo na vlastito misljenje, odnosno postovanje istog?!

c009.gif

Juhuuuu .... skorpionciciiiiiiiiiiiiiii.......
Ja se vratila sa odmora... Sta se radi ovde? ;)

jacques:
Zana...branila se ti ili ne...nema ti spasa ;):lol:
i da...khmkhm...nemoj ovom Bufli da otkrivas nase romanticne tajne...jos ce nas pratiti pa da nam unisti putovanje :mrgreen: :lol:

@Jackie.... Onda ipak vise volim da se branim malo. Da malo pruzim otpor.... sladje je ;)
A Buflica ide s nama. Ili s njim, ili nista :lol:

@Cleopatra... Jackie svaler???? :shock: ma neeeee.... mi to na drugarskoj bazi.... ;)

Back