marye
Obećava
- Poruka
- 89
jos jedna skorpija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja se ohladim ako nema mozga ta devojka ... jos ako ima ego ... u ... tada flertujem i zavodim je samo da bi gospodjicu spustio na zemlju ... ma zao sam ja ... ali kontrast kada je neko mnogo dobar ... ****** ...Sellena:Zeznuta je ova nasa kombinacija.Nekako imamo dovoljno leprsavosti za povrsan flert, i dovoljno dubioze za igru zavodjenja. Dovoljno sirovog instinkta i bezbriznosti.... Jos kada tome dodamo sarm puta magnetizam....... 8)
Ne znam uzivas li ti u igri zavodjenja inace? Ono, cim do kraja zavedes nekoga, da ti ohladi...?
Big Brown Beaver:Ma ja se ohladim ako nema mozga ta devojka ... jos ako ima ego ... u ... tada flertujem i zavodim je samo da bi gospodjicu spustio na zemlju ... ma zao sam ja ... ali kontrast kada je neko mnogo dobar ... ****** ...
Ali, zato blizanci i bikovi ne mogu da mi odole ... ni kao drugovi, ni kao potecijalne cice ... ne znam ko vise zeli da me **** od njih ...
Problem je u tome sto one budale koje se ogranicavaju na horoskop koji procitaju u novinama, i ono sto im kazu "iskusne" drugarice, se uplase, i odmah beze od mene kada im pomenem podznak ...
Big Brown Beaver:Da ... mislim boli me ***** da li ima mozak ako cu samo da je *****, ali ako zelim vezu naravno da ne zelim jebenog megalomana pored sebe ... a blizanci su ok ... meni su nekako tupavi ... kako da to objasnim, oni imaju dobar pocetak, ali nikada ne mogu da zavrse ono sto su poceli, tj uvek useru na kraju ... ali uvek, i ne mogu da se kontrolisu pa seru u nedogled ... bikovi ... pazi, ogromno seksualno privlacenje ja osecam prema pripadnicama tog znaka ... kao i one ( uglavnom ) prema meni, jer dobijaju ono sto im treba, lepotu, za kojom zude ... i plus seksualna tenzija izmedju skorpije i bika ... ****** 8) ... a i meni je mesec u biku ...
de si zana, eo kao sto vidis dobismo nove clanoveZana:![]()
Juhuuuu .... skorpionciciiiiiiiiiiiiiii.......
Ja se vratila sa odmora... Sta se radi ovde?![]()
ZANAZana:![]()
Juhuuuu .... skorpionciciiiiiiiiiiiiiii.......
Ja se vratila sa odmora... Sta se radi ovde?![]()
svaleru!!!jacques:Zana...branila se ti ili ne...nema ti spasa
i da...khmkhm...nemoj ovom Bufli da otkrivas nase romanticne tajne...jos ce nas pratiti pa da nam unisti putovanje![]()
![]()
jacques:Zana...branila se ti ili ne...nema ti spasa
i da...khmkhm...nemoj ovom Bufli da otkrivas nase romanticne tajne...jos ce nas pratiti pa da nam unisti putovanje![]()
![]()
kada sam ja bio loseZana:@Buflice.... bilo je SUPER... i zao mi je sto nije duze trajalo......
Planiramo da idemo opet
Kako si mi ti?