Skorpion fun club

Nynaeve:
Yeah, shkorpije will rule the world!!!!! :twisted:
Maah.. To se blizanci tripuju da niko ne mozhe da ih provali..

da,imam lose iskustvo sa blizancima...zapravo sa drugom koji nikad nije hteo da prizna sta hoce i tako to...niko ga niije provalio---SEM SKORPIJE tj MENE...a ni to nije hteo da prizna pa se zato udaljio od mene uz neki bedni izgovor od kog je napravio citavu dramu..I verujte mi,skorpija uvek sve zna,oseti i provali,samo to nekad ne pokaze odmah,ili mozda to koristi.Znam:)

ee to ti mislis! imam poznanika koji je nekad bio moj prijatelj koji je bilo u podznaku rak,i mislio,ali pazi mislio da me zna..Ali nema te osobe koja ce provaliti skorpiju osim ako joj sama ne oda neke svoje tajne,,,pa cak ni tad ne moze sve u potpunost ida sazna. :) i ne kazem t ojer sam skorpija,jednostavno jer je to istina :smile:

Lutkica91:
ee to ti mislis! imam poznanika koji je nekad bio moj prijatelj koji je bilo u podznaku rak,i mislio,ali pazi mislio da me zna..Ali nema te osobe koja ce provaliti skorpiju osim ako joj sama ne oda neke svoje tajne,,,pa cak ni tad ne moze sve u potpunost ida sazna. :) i ne kazem t ojer sam skorpija,jednostavno jer je to istina :smile:
dobro, nemoj ti meni vjerovat...meni svejedno;)

Skorpion je vazda bio dobar u MK-a! ;)

300px-Umk3_combo.jpg

end2.gif

posle kao vi nevaljate :roll::lol::lol:

ok ,nesmemo vise............
mada ustvari, ovo je skorpion fan club, valjda smem da izrazim svoje divljenje skorpionu, cini mi se da cu ih sve vise voleti....
:D
elem, postadoh clan, a da nisam ni svesna....eto sta su skorpije... :D

majko moja,
dodjoh ovde da postavim jedno pitanje, a vidi sad..nikako da odem.......
e necu vise!!!
stvarno ce se skorpije uobraziti. moram da upozorim!!!
SVE RIBE U HOROSKOPU, BEZITE OD OVE TEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back