mrs depp
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
kako zavesti škorpiju-mušku? i to da je zavede jedan bik-ženski,naravno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
budi drukčija od drugih...ti njemu moraš zapeti za oko i to ne tako što ćeš se oblačiti u kratke minice i majice s velikim dekolteom, nemoj pričati gluposti jer po mom iskustvu oni ne padaju na propuh u glavi i vole inteligentne cure...mrs depp:kako zavesti škorpiju-mušku? i to da je zavede jedan bik-ženski,naravno![]()
to je istinamalla-malla:........ vole inteligentne cure...
a znam ja vas :wink:jacques:to je istina![]()
ma svakako, ko se vas usudi muvati? :wink:jacques:to iz iskustva...tako si smuvala jednog(ili ne samo jednog)...jel da?
![]()
znam ja sa vama, ipak sam ja račica :wink: a za štit od vašeg bockanja imam dobar oklopjacques:pa nije valjda da nas se plasis?....nismo mi opasni...samo volimo da bockamo
![]()
malla-malla:budi drukčija od drugih...ti njemu moraš zapeti za oko i to ne tako što ćeš se oblačiti u kratke minice i majice s velikim dekolteom, nemoj pričati gluposti jer po mom iskustvu oni ne padaju na propuh u glavi i vole inteligentne cure...
NISU SVI KAO TI.....pitanje moje je na mestu jer pitam oko lika koji je totalno zatvoren i nema ribu ihahaaa...a nije gej.....samo je čudak :-DW.A.S.P.:pa da , samo kaze cao i ja sam vec njen
škorpionima sve piše u očima, samo treba znati gledati :wink: vjerujem ti da je čudan ali što jacques kaže svi su oni takvi.ja stvarno ne znam više šta da ti savjetujem. Moiraš mu dokazati da si mu dorasla, meni je to upalilo. i samo pametno :wink:mrs depp:ja se ne oblačim napadno i imam svoj stil...al mnogo pametujem :???: i drugačija sam.....previše buntovna......ma pitam jer lik je meni sličan,i čudan je za tumačenje....ne možeš misli da mu pročitaš....
Moj još niste probilijacques:uvek mi nadjemo kako izbeci taj oklop![]()
Pazi da ti mi ne probijemo nesto drugomalla-malla:Moj još niste probili8-)
Gej je, zaboravi ga ja ti kazem, i da nisu svi kao jaNISU SVI KAO TI.....pitanje moje je na mestu jer pitam oko lika koji je totalno zatvoren i nema ribu ihahaaa...a nije gej.....samo je čudak
imaš ti nekih problema? Očito si jedan bjesni, bjesni škorpion...zato vas i ne ljubim baš previšeW.A.S.P.:Pazi da ti mi ne probijemo nesto drugo![]()
![]()