Skorpion fun club

mrs depp:
kako zavesti škorpiju-mušku? i to da je zavede jedan bik-ženski,naravno :D
budi drukčija od drugih...ti njemu moraš zapeti za oko i to ne tako što ćeš se oblačiti u kratke minice i majice s velikim dekolteom, nemoj pričati gluposti jer po mom iskustvu oni ne padaju na propuh u glavi i vole inteligentne cure...

malla-malla:
budi drukčija od drugih...ti njemu moraš zapeti za oko i to ne tako što ćeš se oblačiti u kratke minice i majice s velikim dekolteom, nemoj pričati gluposti jer po mom iskustvu oni ne padaju na propuh u glavi i vole inteligentne cure...

ja se ne oblačim napadno i imam svoj stil...al mnogo pametujem :???: i drugačija sam.....previše buntovna......ma pitam jer lik je meni sličan,i čudan je za tumačenje....ne možeš misli da mu pročitaš....

pa takve su ti sve skorpije...veruj mi...samo mu malkice daj do znanja da mu se svidjas i njegova si...nece te odbiti garantovano :D...to sto si drugacija i buntovna,ce ga samo jos vise privuci 8)
@malla-malla
uvek mi nadjemo kako izbeci taj oklop ;):lol::lol:

mrs depp:
ja se ne oblačim napadno i imam svoj stil...al mnogo pametujem :???: i drugačija sam.....previše buntovna......ma pitam jer lik je meni sličan,i čudan je za tumačenje....ne možeš misli da mu pročitaš....
škorpionima sve piše u očima, samo treba znati gledati :wink: vjerujem ti da je čudan ali što jacques kaže svi su oni takvi.ja stvarno ne znam više šta da ti savjetujem. Moiraš mu dokazati da si mu dorasla, meni je to upalilo. i samo pametno :wink:

ja sam danas otkrila nešto vrlo interesantno. za privlačenje je važniji ascendent i descendent...ali ovo nije tema za to. nešto o tome ti piše na temi "osnove sinastrije" pa pogledaj tamo. izračunaj tvoj i njegov asc i desc i možda otkriješ zašto ti se sviđa.

Back