Skorpion fun club

Ima li živih Škorpija ovde? Ja sam kontradiktorna Škorpija/Lav kombinacija koja ne zna šta će sa sobom.
За моју комбинацију Миле Дупор вели:

''Непосредан, осетљив на изазов, разочарање га тера у екстрем, контрадикторан, воли велике потезе, страст, џиу-џицу''.

A za moju kaže čika Mile: "Snalažljiv, odlučan, radna snaga, strast, ljuomor, silovit, neuspjeh radi prenagljenosti, sam sebi naškodi, trpe nervi i glava" Ovo je sinteza So/Mo. Ali ja sam većinom flegma zbog drugih pokazatelja u natalu. Glava boli kada imam posla s teškim budaletinama...jedino tad.

Ne, ja inače ne znam šta ću sa sobom jer voda-vatra ne ide zajedno, zbunjuje. Vladar vatrenog asc-a u vodenom znaku - hoću na svetlost Sunca ali istovremeno neću. So na stepenu Riba u 4. polju 60Ne. Dakle, vladar ne podržava znak asc-a i tako ja ispadam vrlo neusklađana osoba.
I za mene bi se reklo da sam opuštena, ne pokazujem nemir drugim ljudima. Kažu mi da sam prava Škorpija u smislu da mudro ćutim i slušam, kažu "Ćuti a sve zna". Dakle, nisam neka napadna ludača na koju često asocira kombinacija ova dva znaka. To je pogrešna asocijacija kada je u pitanju sinteza So/Asc.

:lol:

stock_vector_happy_scorpion_cartoon_103637774.jpg

- - - - - - - - - -

Ne, ja inače ne znam šta ću sa sobom jer voda-vatra ne ide zajedno, zbunjuje. Vladar vatrenog asc-a u vodenom znaku - hoću na svetlost Sunca ali istovremeno neću. So na stepenu Riba u 4. polju 60Ne. Dakle, vladar ne podržava znak asc-a i tako ja ispadam vrlo neusklađana osoba.
I za mene bi se reklo da sam opuštena, ne pokazujem nemir drugim ljudima. Kažu mi da sam prava Škorpija u smislu da mudro ćutim i slušam, kažu "Ćuti a sve zna". Dakle, nisam neka napadna ludača na koju često asocira kombinacija ova dva znaka. To je pogrešna asocijacija kada je u pitanju sinteza So/Asc.

To je ok, bolje da se prozivi u sebi nego da se ispoljava na druge. Da, skorpije cute i slusaju, zamisle se a svaku informaciju obradjuju. Oprezne poput devica.

Dupla Skorpija, sa prepunom 12.kućom, naravno u Škorpiji.
Kako god da je drugima sa mnom, meni je još gore sa samom sobom.:whistling:

Delimično te razumem, ja sam Škorpija Strelac, i imam punu 12., samo što su meni te planete u Strelcu.

Teška je kuća, sebi si nejasan, drugima pogotovo, ali mi dosta planeta u Škorpiji u 12. deluje kao da bi ta osoba mogla da ima jaku intuiciju i izražene umetničke sklonosti.

S druge strane, lako se može drugima predstaviti kao neko ko nije toliko zainteresovan, ko je odsutan, ali zna tačno šta se događa oko njega.

Gde ti je Mars?

Energija se ulaže u sticanje novca, a on čas dođe, čas ode, nikad mir sa njim.

Ambicioznost i hladnokrvnost, veoma oprezna u delovanju, pogotovo ako Merkur pravi sekstil sa Marsom, a ako pravi sekstil sa Jupiterom - velike rezerve energije, nisi verovatno svesna odakle dolaze, jer je sve pod velom tajne te 12. kuće.

Karijera i bogatstvo su ti veoma bitna stvar.

Verovatno su te oduvek privlačili malo stariji, zreliji momci/muškarci, crni, možda i pomalo mračni, oni koji gledaju na život iz malo šire perspektive ili karijeristi, uspešni poslovni ljudi.

Verujem da bi trebalo puno, puno raditi na sebi radi ostvarenja svojih ciljeva. Same planete u Škorpiji iziskuju promene da bi osoba konstruktivno delovala + treba se izboriti sa inercijom 12. kuće u nepoznato, nesvesno, izgubljeno. Mesec na Regulusu je dobar ako se i ostali delovi slagalice dobro sklope sa njim.

Šta kažeš? :)

Od onih sam što kriju svoj privatni život. Tajne čuvam i svoje i tuđe, bez osjećaja pritiska, dosta djelujemo hladno i šutljivo... Zbog svega ovoga mogu reći da me niko ne zna u potpunosti, ma ne zna ni pola mene.
I onda mi stranac pogleda Natalnu kartu, i pročita me kao Bukvar. Haos. Ludilo.

Slični smo, zbog pune 12. Meni je Mars u 12., pa mi ju suđeno da se čitav život borim sa svojom zatvorenošću.

Ali, sviđa mi se kod tebe što ti je Mars usmeren na nešto opipljivo, ostvarivo u realnom životu. Meni je Mars zatvoren u toj sferi nesvesnog, ali srećom je u vatrenom Strelcu.

Sigurno bi drugačije funkcionisala da su ti Mars ili Mesec u 12.

Ako bi ti ostatak natalne bio isti kao sad, a Mars i Mesec prešli u 12. - verujem da bi nastala situacija koja je za moje laičko znanje prekomplikovana da bih je razumeo.

Mogu samo da nagađam.

12. je veooooma problematična i komplikovana kuća, koliko sam shvatio, ljudi je posle mnogo godina istraživanja i dalje ne shvataju.

Inače je nimalo jednostavna situacija kada je mnogo planeta na jednom mestu, pritom uzevši da su te planete u 12. u Škorpiji, a među njima i Sunce i Mars i Mesec :

Mene to ne može asocirati na bilo šta pozitivno. Ovako si zatvorena, drugi te ne shvataju, ali ti znaš šta hoćeš i kakve god da su okolnosti, držiš se cilja i boriš se. Uz to, što je najbitnije, sebe prihvataš takvu kakva si.

A da su ti te dve planete još u 12. - niti bi znala za šta se boriš, a i kad bi znala za šta - ne bi znala kako. Puštala bi da te drugi vode kroz život (Sunce, Mesec i Mars u 12.), sa ovim Marsom i Venerom u 12. ne bi me čudilo da bi posegla za porocima. Emocije potisnute (Mesec u 12.), a prema sebi veoma oštra, ako bi Mesec i Mars bili u konjukciji.

Ako te je nekad zanimao horoskop, ja bih u ovom slučaju zamislio osobu rođenu u znaku Ribe u svom najpogubljenijem izdanju.

Ovo su sve samo nagađanja, kao što rekoh, nisam stručan, i bilo bi mi drago kad bi još neko nešto napisao šta bi u ovom slučaju bilo, naročito ako bi bilo nešto pozitivno.

Na kraju, ovo me podseća kad sam u srednjoj gledao iz zezanja natalnu svakom ko je hteo, i video sam da jedna devojka ima Mesec u 12. sa gomilom kvadrata sa svim i svačim, karta joj je bila krvavo crvena. Nisam hteo ništa da joj kažem, jer stvarno nisam smeo ništa ni da pretpostavim u takvom slučaju.

Kad će sreća, pa su mi i Mars i Mjesec negdje drugo.
Ovo što si spomenuo poroke. Kao mlađa, bilo je svega i samo preko noći rekla STOP i nikad više ništa od toga, ma ni ponekad.
Čak sam uspjela da skroz pod kontrolu stavim onu sklonost destrukciji i autodestrukciji, u mlađim danima to je bilo ravno katastrofi.

Drago mi je da čujem da si pobedila svoju destruktivnu stranu, to je jako bitno za Škorpiju (mislim, naravno, bitno je za svakog čoveka).

Što se poroka tiče - svi grešimo, samo su nam greške različite. Najbitnije je da je to iza tebe.

Da li vodiš organizovan život?

Back