Kobac20
Aktivan član
- Poruka
 - 1.327

Ima li živih Škorpija ovde? Ja sam kontradiktorna Škorpija/Lav kombinacija koja ne zna šta će sa sobom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За моју комбинацију Миле Дупор вели:Ima li živih Škorpija ovde? Ja sam kontradiktorna Škorpija/Lav kombinacija koja ne zna šta će sa sobom.
Ima li živih Škorpija ovde? Ja sam kontradiktorna Škorpija/Lav kombinacija koja ne zna šta će sa sobom.

Ne, ja inače ne znam šta ću sa sobom jer voda-vatra ne ide zajedno, zbunjuje. Vladar vatrenog asc-a u vodenom znaku - hoću na svetlost Sunca ali istovremeno neću. So na stepenu Riba u 4. polju 60Ne. Dakle, vladar ne podržava znak asc-a i tako ja ispadam vrlo neusklađana osoba.
I za mene bi se reklo da sam opuštena, ne pokazujem nemir drugim ljudima. Kažu mi da sam prava Škorpija u smislu da mudro ćutim i slušam, kažu "Ćuti a sve zna". Dakle, nisam neka napadna ludača na koju često asocira kombinacija ova dva znaka. To je pogrešna asocijacija kada je u pitanju sinteza So/Asc.

Dupla Skorpija, sa prepunom 12.kućom, naravno u Škorpiji.
Kako god da je drugima sa mnom, meni je još gore sa samom sobom.![]()

Dupla Skorpija, sa prepunom 12.kućom, naravno u Škorpiji.
Kako god da je drugima sa mnom, meni je još gore sa samom sobom.![]()

Svaka čast. 90% od ovoga šta si naveo je upravo tako. Impresionirana sam.