Skorpion fun club

Dobro je, ti nisi lav. Da jesi, bilo bi mi vec sumnjivo.

Skorpija jarac daje pribranost, strpljivost, snagu i dobu koncentraciju, usredsredjenost. Karta je povoljnija ukoliko element vazduha dominira u odnosu na vodu.

Dobro je, ti nisi lav. Da jesi, bilo bi mi vec sumnjivo.

Skorpija jarac daje pribranost, strpljivost, snagu i dobu koncentraciju, usredsredjenost. Karta je povoljnija ukoliko element vazduha dominira u odnosu na vodu.

Da,nisam ...
Šta je problem sa Lavovima ... ?

Vladar Sunca i vladar Ascedenta imaju trigon u vatrenim znacima,kod mene ...
Dakle,Mars trigon Saturn ...
Vladar Sunca i Ascedenta su,navodno,najznačajniji ...

Bik podznak Vaga ...
Neka harizmatična kombinacija,pod palicom Venere ...

Nije dobra kombinacija skorpija lav. Ova dva znaka se ne trpe. Ako su aspekti losi osoba je u neskladu sa samom sobom.

Mars nije vladar skorpije vec Pluton. Tvoj vladar je Pluton, suvladar Saturn. Saturn je bitan, kod mene sve vaznije sto se desava ide preko njega.

Merkuri, vladari, podznaci, tranzit trigoni, Venere i ostalo su stvari za pocetnike, ako hoces prakticnu korist od astrologije prati Saturna. On je telo koje trazi odricanje i rad, da bi se dobilo mora se dati. Ako kapiras sta hocu da kazem.

Nije dobra kombinacija skorpija lav. Ova dva znaka se ne trpe. Ako su aspekti losi osoba je u neskladu sa samom sobom.

Mars nije vladar skorpije vec Pluton. Tvoj vladar je Pluton, suvladar Saturn. Saturn je bitan, kod mene sve vaznije sto se desava ide preko njega.

Merkuri, vladari, podznaci, tranzit trigoni, Venere i ostalo su stvari za pocetnike, ako hoces prakticnu korist od astrologije prati Saturna. On je telo koje trazi odricanje i rad, da bi se dobilo mora se dati. Ako kapiras sta hocu da kazem.

Tradicionalna astrologija priznaje Mars za vladara znaka Škorpiona ...
Pluton u jednom znaku provede desetine godina,to ne može biti nikakav ozbiljan pokazatelj ...
Jeste,Saturn,samo što među sistemima kuća nema jedan kao paradigma,nego desetine njih ...
Po tome,kod mene Saturn može biti i u prvom,drugom,trećem i četvrtom polju ...
Dakle,balavurdija ...

Tradicionalna astrologija priznaje Mars za vladara znaka Škorpiona ...
Pluton u jednom znaku provede desetine godina,to ne može biti nikakav ozbiljan pokazatelj ...
Jeste,Saturn,samo što među sistemima kuća nema jedan kao paradigma,nego desetine njih ...
Po tome,kod mene Saturn može biti i u prvom,drugom,trećem i četvrtom polju ...
Dakle,balavurdija ...

Zato sto nisu znali za Pluton, imaju slicnosti ali je razlika, Mars je udarna sila, dnevno telo. Pluton je nocni.

Meni je Sunce u Škorpiji isto na 3. stepenu, ali mi je podznak Strelac 20. stepen Strelca. Kakva je to kombinacija?

Tebi su interesantni periodi kraj ove godine, od 20 decembra do nove godine, i sledeca godina mesec oktobar.

I+hate+sharing+a+name+with+this+cunt+_75211aa34d7e356be2c73e54108e3316.jpg

Back