Skorpion fun club

... da ne spominjem dva dupla
a115.gif

Uspavana Lepotica24:
slazem se sa svim napisanim osim poslednje recenice "kada shvate da su voljene postaju nezne" ja bas mislim da postaju okrutne i koriste to do maksimuma, A kako tumaciti onaj citat "jednom kada se umorite od potrage za kljucem njegovog srca sam ce vam ga dati" da li to znaci da tek kada izgube shvate sta su imali, PISITE O TOME. P.S ko sa skorpijom seks nije probao ne zna sta je SEX!!!!!!!!!!!!!
E, tu si u pravu 100%!! Mene je jedna ubila ko zeca...Od nas dvojice ostao samo jedan blizanac...He,he. Nadam se da će goreti u paklu.

Zana:
Ja sam to samo citirala iz jedne knjige....
Ne znam sta je mislila pod tim.... Mozda kada naslute (posto imaju nepogresiv instikt) da mogu nekog da izgube, onda malo popuste i pokazu emocije.
Mada, tacno je da skorpioni kada nesto osete, koriste to do maksimuma. Imaju jednu sebicnu crtu u sebi.
upravo to te i pitam da li mislis da tek kada izgube shvate sta su imali?

Citala sam da je tako.... Kao sto sam procitala i to da oni i kada raskinu sa nekom devojkom, da je ni onda ne ostavljaju na miru.... Raskidaju, mire se, pa se svadjaju, pa ...... A to sam imala priliku i uzivo da slusam od jednog skorpiona. Tacno sam ga gledala sta radi....

Zana:
Citala sam da je tako.... Kao sto sam procitala i to da oni i kada raskinu sa nekom devojkom, da je ni onda ne ostavljaju na miru.... Raskidaju, mire se, pa se svadjaju, pa ...... A to sam imala priliku i uzivo da slusam od jednog skorpiona. Tacno sam ga gledala sta radi....
ja dam godinu ipo dana bila u vezi sa jednom skorpijom, boi je osecajan pazljiv i mnogo sam ga volela mogu slobodno reci kao nikoga do tada, prvih godinu dana je sve bilo OK e onda je kupio auto i poceo sve vise i vise da skita, posto po prirodi nisam posesivna ni ljubomorna nisam mu zamerala niti branila za svo to vreme ja sam sedela kuci i cekala nikada nisam izlazila bez njega i nisam mu davala nikakvih povoda za ljubomoru tako da je on u mene imao potpuno poverenje i nije bio ljubomoran! Malo po malo i ja sam pocela da ga hvatam u lazima i saznam da me je prevario i bez svadje raskinemo neko vreme bio je sa tom devojkom ali smo i dalje ostali u kontaktu pricao mi je kako se silno pokajao zbog toga i kako on bez mene nemoze, molio za oprostaj ja sam odolevala ali ne dugo ipak sam popustila i volela ga jos vise! Nastavili smo da se zabavljamo za njegov rodjendan sam htela da mu poklionim nesto posebno i punih mesec dana sam planirala tu noc, u najbolji hotel u gradu iznajmila sam apartman sa djakuzijem u sobi svuda okolo zapalila sam svece, napunila djakuzi i pored stavila dve case rashladjeni sampanjac i crni i crveni kavijar(posto je izrazio zelju da ga proba) swa lomunom i tostom, pozvala sam ga kao da doje da me prebaci i odvela u sobu negovom iznenadjenju i odusevljenju nije bilo kraja, odvela sam ga u djakuzi..........u dvanajes sati stigla je vecera u sobu da vam ne pricam kako je bilo. Ujutru kada je ustao umesto da maksimalno iskoristimo sobu do dvanajest sati on je stojao pored prozora i komentarisao kako je divan dan posto sam iz toga zakljucila da jedva ceka da ode bila sam mnogo povredjena i to nisam mogla da sakrijem , kada mi je uvece poslao poruku ja mu nisam odgovorila jer sam bila i previse nervozna pa sam htela da izbegnem svadju posle par sati poslao mi je poruku da cu shvatiti jednog dana da ne trebam dizati nos bez razloga sto je znacilo da smo raskinuli! neko vreme nismo bili u kontaktu a onda je ponovo poceo da mi salje poruke prvo tipa gde si sta radis a onda kao da se nista nije desilo! I pored toga sto su mi svi pricali da ne trba da se pomirim sa njim i da on mene ne zasluzuje da sam ja mnogo lepsa i uspesnija od njega i da treba da nadjem nekoga prema sebi ja sam se ipak pomirila sa njim, bili smo jos neko vreme zajedno i sve je bilo OK e onda mi je on bio sve sumnjiviji za to vreme pocela sam da radim u jednoj modnoj agenciji kao instruktor i uzasno zgodan gazda mi se udvarao sto ja naravno nisam ni primecivala jer sam toliko volela mog skorpijona, to je bio prvi put da on bude ljubomoran na nekoga iako to nije hteo da prizna! Bas na dan zaljubljenih sam zapocei pricu u smislu da je on odlucio da se promeni i da me vise nece prevariti jedino u slucaju da se nedaj boze zaljubi i to ce mi reci na sta sam ja rekla da ne treba da dozvoli da mu se to desi i ako slucajno upozna osobu koja mu se dopada a ne zeli da se zaljubi onda treba da je izbegava kao sto ja izbegavam vlasnika agencije. Bio mi je sumnjiv i uvece sam uzela njegov telefon i videla da ga je jedno meni nepoznato zensko ime vise puta cimalo pitala sam ga ko je to rekao je niko, niko, niko i posle duzeg natezanja priznao da je to devojka koju je nedavno upoznao i kako mu se ona dopala i kako stalno razmislja o njoj, i kako misli da se zaljubio u nju, iako sam zamalo umrla uspela sam da se iskontrolisem i da to "hrabro" podnesem, pozelela sam mu srecu sa njom i da se konacno promeni i pored ne zadrzi tek da mu ne bi sve3 toliko olaksala rekla sam mu da cu ja pokusati sa vlasnikom agencije "pa kom obojci kom opaci" e a on je meni rekao da mi to i nije pametno kao ti znas kakav je on i da menja devojke kao carape, rekla sam mu da znam to ali sta me kosta da probam uostalom vec se toliko dugo trudi oko mene mozda od toga i ispadne nesto. Tako smo se prijateljski rastali ja sam naravno znala da je sve ono sto je rekao o vlasniku agencije tacno i znala sam da mi to ne trba i odlucila se za najbezbolniju varijantu po mene, vuci cu ovoga sa sobom (zbog posla smo i morali da budemo zajedno) pusticu buvu da smo zajedno, dsok budem mogla tako OK kada bude izgubio strpljenje reci cu da smo raskinuli i super. Moju skorpiju sam par puta srela sa devojkom cak smo se i upoznale ma skroz sam glumila jacinu, ponovo je poceo da mi salje poruke pitao me kako sam i kako mije momak i tako to, e jednog dana me je pozvao i pitao sta mi radi momak ja SAM SE USEPRTLJALA I REKLA DA SMO RASKINULI, svaki dan mi je slao poruke i jesdne veceri mi je predlozio da se vidimo onako drugarski da se ispricamo prihvatila sam i ponovo smo se pomirili i ja sam mu koza glupa priznala da sam sve ono sa vlasnokom agencije namestila da bi ga napravila ljubomornim, opet smo bili zajedno jos neko vreme i opet raskinuli bez veze i opet se pomirili i opet raskinuli i to taje i dan danas, ja ga svakim danom volim sve jace i jace, ne vidim druge momke!!!!!!!!!!!!STA MISLITE O MOM SLUCAJU DA VAS CUJEM SKORPIJE!!!!!!!!!!!!!

W.A.S.P.:
Skorpije ne citaju tekstove koji imaju vise od 100 karaktera i znaju da broje samo do 10 ;)
ja bas mislim da nije tako!!! zaboravila sam da napisem da svo to vreme tvrdi da me voli i da nikada nikog nije voleo kao mene, e sad nije fora sto on tvrdi nego sto ja to osecam i sgurna sam da to nemoze da se odglumi bar ne toliko dugo!!!!!!!!!!!AJEDE NEMOJ DA STE BEZ VEZE PISITE STA MISLITE O MOM "SLUCAJU" BAS ME INTERESUJE VASE ISKRENO MISLJENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eo ovvako, tvoja prica je(za LJ I S) klasican primer zaljubljenosti u skorpiju - prvi ubod izaziva zelju za jos jednim;E sad ovo cu da ti kazem ko prijatelj:Ako vidis da ne ide pusti to, nadji drugog ili budite kres kombinacija a sto se tice poklona za rodjendan tu si za medalju, eh da je moja bivsa bila bar upola tolko inovativna pa da me iznenadi nekim lepim gestom il poklonom...

W.A.S.P.:
Eo ovvako, tvoja prica je(za LJ I S) klasican primer zaljubljenosti u skorpiju - prvi ubod izaziva zelju za jos jednim;E sad ovo cu da ti kazem ko prijatelj:Ako vidis da ne ide pusti to, nadji drugog ili budite kres kombinacija a sto se tice poklona za rodjendan tu si za medalju, eh da je moja bivsa bila bar upola tolko inovativna pa da me iznenadi nekim lepim gestom il poklonom...
hvala sto si ipak procitao, i hvala na savetu ali zar i sam nisi zakljucio da ne mogu bez njega i ja bi volela ali ne mogu, ne zelim da ti dosadjujem ali pokusaj da gledas to kao da si na njegovom mestu i reci mi sta da radim!!!!!!!!!!!!

a da a Sto se poklona za rodjendan tice to je samo jedno od mnogobrojnih iznenadjenja koje sam mu priredila (nego sam to navela jer smo tada raskinuli) svaku zelju sam mu ispunila bilo je dovoljno da slucajno kroz razgovor nesto kaze i to mu ostvarm, ma zivim da njega usrecim!!!!!!!!

Evo stavio sam se na njegovo mesto (i mogu ti reci da mi ni malo nije lose) i kazem: ti si sreco njemu za usput, cim on tebe vara i cima i zayebava ocigledno je da te ne voli (izvini sto sam ovako direktan), NADJI DRUGOG

znate nekako je sve to cudno, jer ja sam sigurna da on mene voli to se ne moze odglumiti barem ne toliko dugo, vidi se po dodirima nacinu na koji me gleda kako mi prica! Priredjivao je i on meni neke lepe stvari 101 ruza za osmi mart i tako to! Ja od prilike znam sta je njegov problem ali nisam bas 100% sigurna. Mislim da je on 100% siguran u moju ljubav i to da sam ja spremna da mu oprostim sve a i jos je mlad 82god i ne izivljen pa bi da proba sve usput jer zna da kod mene uvek moze da se vrati i da cu ga ja cekati! ZAR OVO NIKOME OD VAS NIJE PALO NA PAMET, AJDE SAD DA VAS CUJEM< STA SAD??????????????????????

Uspavana Lepotica24:
znate nekako je sve to cudno, jer ja sam sigurna da on mene voli to se nemoze odglumiti barem ne toliko dugo, vidi se po dodirima nacinu na koji me gleda kako mi prica! Priredjivao je i on meni neke lepe stvari 101 ruza za osmi mart i tako to! Ja od prilike znam sata je njegov problem ali nisam bas 100% sigurna. Mislim da je on 100% siguran u moju ljubav i to da sam ja spremna da mu oprostim sve a i jos je mlad 82god i ne izivlen pa bi da proba sve usput jer zna da kod mene uvek moze da se vrati i da cu ga ja cekati! ZAR OVO NIKOME OD VAS NIJE PALO NAPAMET, AJDE SAD DA VAS CUJEM< STA SAD??????????????????????
Zasto nama postavljas pitanja ako znas odgovor???

Ah,da!...tako je to...kao prvo,znam da nisam musko,ali mislim da sam kvalifikovana s druge strane,potpuno,da ti odgovorim na celu situation- ja sam DUPLA skorpija,a zabavljam se sa skorpijom,vec dugo...moram se sloziti sa wasp- gdinom,potpuno je u pravu! prema tome,sakupi se i kreni dalje,osim ako to ne mozes da ostavis na nivou povrem sex-a! Tipican primer bad scorpio,koliko god ti se cinio neodoljivim-sestro,okani se!!!..ther's a plenty fish in the sea...a i postoje i skorpioni koji su cool,pa ako si bas toliko zapela,naici ces na nekog dobrog..... ;-)

Back