Skorpion fun club

7869708-two-english-sheep-near-the-wall-peak-district-national-park-manchester-england.jpg

- - - - - - - - - -

1129305_2918643c.jpg

Sede u parku nekrofil,zoofil,sadista i Isus mazohista.
Sadistal: ajde da uhvatimo jednu macku pa da je mucimo i tucemo
Zoofil: pa cemo da je davimo i ubijemo.
Nekrofil: pa cemo onda da je je*emo.
Isus mazohista:MJAU,MJAU.

:hahaha1:

Emerson (Škorpija), Lake (isto) i Palmer (Rak) - dokaz kako su vodena braća kompatibilna, poput mašine su. Emerson je bukvalno uništio klavijature, a Palmer razvalio bubnjeve.

kompatibilni do moga...forumski kolega veksla inace rak, svojom temom o beogradu karcinomu srbije toliko je raspizdio postavljaca ove teme crnog djordja, da je doticni dobio infarkt.

Friendly rivals.Postoji odredjen animozitet ali to je u granici prijateljskog rivalstva ,koliko su slicni toliko su i razliciti,I jedni i drugi imaju repove , kljesta,i jedni i drugi imaju rogate antipode.Blaza verzija komsija sa jedne I druge strane Dunava I Save.

laik sam za te vase astro mudrolije ali iz iskustva sa dosta skorpija znam da su im ovnovi rivali u svemu... dva kretenska znaka koji se uvek takmice ko je veci kreten... rakovi i skorpije mogu da mudruju samo u sakrivanju i gradnji bedema.

pa nisam ni ja neki specijalista ja vise vako iz iskustva,I ja sam vise laik,meni licno taj znak nije nesto interesantan,vise izvikan,lako ih je procitati imaju deciju narav,opasni su uglavnom za sebe,a sto se ovnova tice dosta je sirovina medju ovnovima,dok su rakovi slicni /I nisu slicni sa skorpijama.

Poslednja izmena:

Back