Skorpion fun club

neznam - ja lično imam koa neki senzor za škorpije.

upoznala sam ih razne - najviše sam primetila da znaju da budu dosta mračne ali i tajanstvene. i privlačnost im je neverovatna ... barem za mene. uvek se zaljubim u neku škorpiju - i uvek se završi tragedijom.

ali su definitivno među najboljima u krevetu - oni i vodolije.

Maki-1:
Ko kaze da skorpije nikoga ne vole pa ni sebe? ja sebe prosto obozavam. vrlo smo emotivni. dobro si rekla treba da im dokazujes ljubav. jednom sam decku postavila mali test da vidim koliko me voli i to je bilo the end videla sam kakav je.skorpije nisu ni malo glupe ocima citaju misli.sigurni smo u sve sto radimo. MA PROSTO OBOZAVAM STO SAM SKORPIJA NAJBOLJI ZNAK NA SVETU. SKORPIJE SU NAJBOLJI PRIJATELJI I NAJGORI NEPRIJATELJI. :) :p ;) :D :smile:

e zivo me zanima kakav je to test bio..decku postavljen..
ako nije tajna:)

Za bunndevicu

Pa ja lepo nagovorila svoju najbolju drugarica da ga muva na jednom rodjendanu na kojem ja nisam bila.
i tako ga ona muvala i muvala kad i on nju poceo i na kraju legao je nju na krevet i zazvalio je kad je zavrsio rekao je kako nju voli a ne mene. tu je moja drugarica njega zaustavila i svasta mu rekla. KRETEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! PREVARU NE OPRASTAM!!!!!!!!!!

svaka cast...
i bolje sto si to uradila..
sta da ti kazem kada sam planirala slicne akcije...mada se ovaj moj ne da:)
ali, bas sam htela tako nesto da mu uradim, samo sam htela da ga spojim sa drugaricom moje drugarice koju ne poznaje...

ipak smo mi skorpije izgleda slicna neka rasa:)

najbolja...:)

Back