bunndevica
Početnik
- Poruka
- 27
evo jedne skorpije strelca(podznak).....
STA MISLITE O OVOJ KOMBINACIJI.....
kazu da je zanimljiva...
da vidimo.....
kazu da je zanimljiva...

da vidimo.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bunndevica:evo jedne skorpije strelca(podznak).....
kazu da je zanimljiva...
da vidimo.....

Koji sam ja dozivela sa jednim sl! On je nesiguran do bola! Ja ti predlazem i van horoskopa nemoj vise da se cujes s njim mada mogu da zamislim koliko ti je tesko da skorpiji kazes ne! Oni te hipnotisu zavlace u neke zone gde ne mozes da se branis! Ali ne daj se ne treba da vidi da ti je stalo! To je bar moj moto! Mozda je los ali dok neko ne zasluzi i ne treba da zna kako se osecas! Zamisli da je siguran da ga volis...pa na%$# ! Ako me razumes! Ja te bodrim imas u meni srodnu dusu!
) Samo moramo da se opametimo nista drugo! On hoce da te navuce! Pa da svi vide kao al je ova mala pukla na mene ima drugog ali ja sam bolji- al sam ja smeker! Veruj mi sve je u toj prici! Ja sad ne znam detalje ali tako mi zvuci! Glavu gore pa nismo ni mi za bacanje! Zajebavaj i ti njega! Nije on poslednji na svetu!
Pozdrav!opala:skorpija zeli da zauvijek ostavi trag .............. ziva istina!
strasno!!!! :???:
luci:u dosta se pronalazim........... skorpija ali nisam siguran u podznak mislim da je vodolija neka prilicno glupa kombinacija.......... cesto u sali kazem da sam rodjen za specijalne jedinice ili da budem placeni ubica........ u mom drustvu samo jedna stvar je sigurna ja nikada ne gresim i sve znam........... neeeeeeeeeee nisam narcis ali je tako inace prilicno mracan