Skorpion fun club

Hey i ja sam skorpija. Mislim da su one sasvim OK, ako ih ne dirate. Inace najbolji su prijatelji, spremni da sve ucinu za voljenu osobu ali i dosta ljubomorni. Ja sam skorpija-lav inace skroz suprotna kombinacija voda-vatra i mnogi mi kazu da nikada ne bi rekli da sam skorpija po ponasanju. Mozda zbog podznaka. Inace dosadasnji komentari su 90% tacni.

i ja sam dupla skorpija.Koja kombinacija a?Ali nije mi lose.
Slazem se sa vama da smo jako ljubomorne i tvrdoglave osobe.Ali to je samo onda kada imamo jake razloge za to.
Inace kao prijatelji dajemo i vese nego sto treba.....
A kao ljubavnici........e o tome ne treba mnogo pricati.......to vec svi znaju...

Slazem se da su preteske, a mozda i jake! Skorpija je mazohista to je njen problem! Ja mislim da one uzivaju u da muce sebe a ako ih izazovete i druge! Evo npr. Bora Djordjevic je skorpija! Mazohista prve klase! Dobro im dodje neki vatreni znak u podznaku ili mesec ili sta god vec da ih razvedri malo! ;)

u dosta se pronalazim........... skorpija ali nisam siguran u podznak mislim da je vodolija neka prilicno glupa kombinacija.......... cesto u sali kazem da sam rodjen za specijalne jedinice ili da budem placeni ubica........ u mom drustvu samo jedna stvar je sigurna ja nikada ne gresim i sve znam........... neeeeeeeeeee nisam narcis ali je tako inace prilicno mracan

Pre par godina bila sam sa skorpijom i ostavio me je...kao ne moze on, problem je u mom ponasanju(osetljiva,oko nekih stvari triper)...Prodje neko vreme, ja nadjen decka s kojim sam i dan danas al nije to to! Decko susta suprotnost skorpiji!Sve je to lepo, ali skorpija je ostala i dalje u mom srcu i to me muci godinama...Najgore je sto se skorpija s vremema na vreme javi i sve nesto okolo naokolo da se vidimo, idemo tamo-vamo, ja odbijam jer znam da necu dobro da prodjem,pascu na sve sto ce mi napricati!U medjuvremenu smo i bili zajedno ali izgleda da me je samo zezao i kada sam shvatila sta se desava mirno sam se povukla a on me je izvredjao! Posle pola godine se izvinio i procedura je nastavljena:sve kroz zezanje da se vidimo, dal ga jos volim...i ja sta cu, da me opet ne bi povredio lazem kako mi nista vise ne znaci, kao bilo je lepo, volela sam te ali proslo me je!Ok, iz svega sto ste ovde pisali verovatno je rec o tome da me je provalio da ga i dalje volim pa me namerno iscimava! Da li bi neko mogao da mi kaze nesto o ovakvim situacijama, sta se desava sa njihovim bivsim devojkama, kako se ponasaju prema njima u zavisnosti dal su ostavile traga ili ne,i o cemu je ovde rec u mom slucaju?

Mislim da je to primer mucenja!:) Koji sam ja dozivela sa jednim sl! On je nesiguran do bola! Ja ti predlazem i van horoskopa nemoj vise da se cujes s njim mada mogu da zamislim koliko ti je tesko da skorpiji kazes ne! Oni te hipnotisu zavlace u neke zone gde ne mozes da se branis! Ali ne daj se ne treba da vidi da ti je stalo! To je bar moj moto! Mozda je los ali dok neko ne zasluzi i ne treba da zna kako se osecas! Zamisli da je siguran da ga volis...pa na%$# ! Ako me razumes! Ja te bodrim imas u meni srodnu dusu!:)) Samo moramo da se opametimo nista drugo! On hoce da te navuce! Pa da svi vide kao al je ova mala pukla na mene ima drugog ali ja sam bolji- al sam ja smeker! Veruj mi sve je u toj prici! Ja sad ne znam detalje ali tako mi zvuci! Glavu gore pa nismo ni mi za bacanje! Zajebavaj i ti njega! Nije on poslednji na svetu!:) Pozdrav!

Jeee postali smo lepljiva!!!!
27.gif

Scorpios rules!
31.gif

luci:
u dosta se pronalazim........... skorpija ali nisam siguran u podznak mislim da je vodolija neka prilicno glupa kombinacija.......... cesto u sali kazem da sam rodjen za specijalne jedinice ili da budem placeni ubica........ u mom drustvu samo jedna stvar je sigurna ja nikada ne gresim i sve znam........... neeeeeeeeeee nisam narcis ali je tako inace prilicno mracan

Luci ako si skorpion a vodolija u podznaku, to ti je super kombinacija. Znam jednog decka koji je ta ista kombinacija. Kada ti malo preovlada da "luda vodolija" (kako je ja zovem) videces kako je to dobro. Pored nje neces biti toliko mracan. Videces ;)

Back