HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
eto ko nas voli i brine o nama, najlepsa devojcica ovog foruma... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)To vazi i za muske i za zenske skorpije.Zana:Mislim da za zenske to ne vazi.... Bar ja ni jednu zensku skorpiju ne poznajem koja je nesto vatrena i eroticna....
Cak izgledaju totalno kontra od toga. Mnogo su mi komplikovane.
Pa mozda ti to ne vidis - da gledas muskim ocima...Zana:Mislim da za zenske to ne vazi.... Bar ja ni jednu zensku skorpiju ne poznajem koja je nesto vatrena i eroticna....
Cak izgledaju totalno kontra od toga. Mnogo su mi komplikovane.

ja sam dupla skorpija i zaista smatram da ljudi ne mogu imati vernijeg prijatelja od skorpije.....ako znaju da cene...ovo je samo jedna vrlina od mnogihmona_liza:e sa time se slazem!Prijatljstva sa shkorpijama traju vechno ako znash da ih chuvash...
sevilja:To da li je neko vatren i erotica zavisi od same snage libida.Postoje aspekti koji govore u to ime!Moze ih imati i Skorpija,a i ledeni Jarac!Dakle,bez generalizacija,molicu lepo!![]()
ops: ) ........i fizicki.....Nestasna Ameba:Ma, neeee. Škorpije ne vole nikoga, pa ni sebe, samo su najveći egositi kojima uvek moraš da dokazuješ ljubav i lojalnost. Nesigurni su.
Ali, ja sam ipak slaba na Škorpije![]()

bufla:To vazi i za muske i za zenske skorpije.
Veruj mi, iskustvo.

Fixa:ja se trudim da mi skorpija ipak ne postane prijatelj![]()
Strava...josh jedna...skroz obozavana sa svoje strane.....hvala tvorcu, BASH...alal vera za ideju....Gazdarica:Ovo je klub skorpija koje same sebe obozavaju...?![]()