Skorpion fun club

Ne slazem se s ovim da su najbolji ljubavnici-ali imaju potencijala;), jesu oni vrlo potentni, izdrzljivi, obdareni i zgodni ali im fali osecaj...Nisu spontani...Vrlo su odgovorni(to pozdravljam) ali je sve kod njih nekako unapred isplanirano(bilo da oni planiraju ili da im drugi isplaniraju)

sevilja:
To da li je neko vatren i erotica zavisi od same snage libida.Postoje aspekti koji govore u to ime!Moze ih imati i Skorpija,a i ledeni Jarac!Dakle,bez generalizacija,molicu lepo!;):)

Upravu si, ne treba generalizovati. Ja kad to kazem mislim ne samo na Skorpije,vec na Veneru i Mars u Skorpiji i uopste jaci uticaj Plutona ili Marsa. Ima naravno i drugih kombinacija koje mogu da budu super, ali po meni je ovo najjaci pokazatelj..

:-D , interesantno!
Vrlo......
Citati o sebi na neki nacin...
Da, da, i ja sam shkorpija, dupla, ponosna!!!
Ne zbog znaka vec zbog toga shto sam!
Svi znakovi su dobri.......ma super su.....i kao licnosti.....i u krevetu (ne bash iz iskustva :oops: ) ........i fizicki.....
Ko ti pashe, zavisi od toga shta volish......zelish......
Tvrdoglava-DA!
Lepa-DA!
Sex-DA!
Pametna-DA!
Ko nije?
Shkorpije su fenomenalne, svi koji ih upoznaju znaju to, istina da se mnogi povuku nakon `shkorpija`......savet-pa i ti pripadash nekom znaku! Razmisli!!!
Ja sam za GO 4 IT!

Nestasna Ameba:
Ma, neeee. Škorpije ne vole nikoga, pa ni sebe, samo su najveći egositi kojima uvek moraš da dokazuješ ljubav i lojalnost. Nesigurni su.

Ali, ja sam ipak slaba na Škorpije :roll:

Ko kaze da skorpije nikoga ne vole pa ni sebe? ja sebe prosto obozavam. vrlo smo emotivni. dobro si rekla treba da im dokazujes ljubav. jednom sam decku postavila mali test da vidim koliko me voli i to je bilo the end videla sam kakav je.skorpije nisu ni malo glupe ocima citaju misli.sigurni smo u sve sto radimo. MA PROSTO OBOZAVAM STO SAM SKORPIJA NAJBOLJI ZNAK NA SVETU. SKORPIJE SU NAJBOLJI PRIJATELJI I NAJGORI NEPRIJATELJI. :) :p ;) :D :smile:

Hvala Hemi
a194.gif

Skorpije su verne...zivim sa jednom...(skorpija -rak)...u vezi sam sa jednom...a i sama sam pola skorpija pola strelac...
...tako da nabrojah vec 3 koje su sigurno verne...
NAPOMENA:skorpije su veoma osvetooljubive..tako da nije iskljucena prevara iz osvete... ;)
...dokle god si fer i one ce biti...

E, da, VERNOST-BRAVO, tolika da i ne postoji svest o drugima dok voli, to je fascinantno........
Psihologue nas je nachisto ocrnio na pochetku, davno to beshe....... :shock: .....
Nemoguce da nas tako crno-belo vidish.....
Mada meni niko ne veruje da sam shkorpija, zato shto sam vesela i pomalo blesava....svi misle da se neshto krije iza toga......c, c, c, .....samo ja.....skrenuh s teme, sorry......
Shta kad su i znak i podznak isti-sve na kvadrat, ili ne....interested!!!!! Need some answers....

Back