Skorpion fun club

Gryphon:
Meni najvise smeta njihova tvrdoglavost i kad pogrese u vecini slucajeva nece da priznaju. To me ubija, kad izneses cinjenice skorpija te opet pravi ludim i kaze da nije tako.

Skorpija retko kad gresi.

Poseduju veliku intuitivnu moc.

Razlikuju laz od istine.

Nisu lazovi.

Gryphon:
NIsam rekao da su lazovi, ali nece da priznaju da su pogresili...TVRDOGLAVI, dok se sami ne uvere da je nesto nemoguce, nece pribeci drugom resenju i drugim misljenjima.

Ne bih se slozila da su tvrdoglavi/e, to je, ipak, odlika nekih drugih znakova...:) Nepokolebljivi u stavovima, ali stavovi nisu bazirani na prostim ubedenjima da je nesto tako, vec na objektivnim cinjenicama, istini.

Psihologue:
Nastavljam pregled o znakovima...
Najbitinije kod ovog znaka je preterana samouverenost, izrazita ljubomora i
navalentnost pod uticajem podznaka...
O skorpijama mogu da ti pricam 5-6 dana,posto sam ja dupla skorpija :twisted:
Jednom sam citala da ako skorpija napravi rucak a njena svekrva to ne pohvali ona ce godinama da 'zaboravlja' da je poziva na rucak... :lol: mislim da je to ok :lol:
Ljubomorna nisam ali znam sta je moje...to volim i ocekujem da mi se tako vrati...Prevara bi bila KRAJ...Ne znam ....to je sve za pocetak 8-)

Meni su i otac i majka skorpije,i to one troduple,sa merkurom i mesecom opet u skorpiji,znam definitivno da su smrt za strelce.Imala sam jednom i jednog momka opet skorpion i jos neke planete opet u skorpiji,sto taj nikad nije istinu govorio...sta da kazem..ima i njih svakojakih,znam isto i slabe skorpije,nisu svi tako jaki kao sto se prica,samo se tako pokazuju drugima,oni se nikad nece jadati drugima,ali se zivi u sebi zderu.

etta:
Meni su i otac i majka skorpije,i to one troduple,sa merkurom i mesecom opet u skorpiji,znam definitivno da su smrt za strelce.Imala sam jednom i jednog momka opet skorpion i jos neke planete opet u skorpiji,sto taj nikad nije istinu govorio...sta da kazem..ima i njih svakojakih,znam isto i slabe skorpije,nisu svi tako jaki kao sto se prica,samo se tako pokazuju drugima,oni se nikad nece jadati drugima,ali se zivi u sebi zderu.
Aha zato ja imam 50kg...ne daju mi skorpije da se ugojim :grin: :grin: :grin:

citala sam dosta o skorpijama posto imam mnogo prijatelja skorpija... koliko se secam skorpija moze da krene u dva pravca u zivotu, moze biti izuzetno jaka licnost za koju prepreke ne postoje, jako harizmaticna, ili slaba licnost ako joj se desi nesto u zivotu sto ce je dotuci i ona dalje ne zna sta ce sa sobom. ja do sada nikad nisam upoznala slabu skorpiju mada moji zenski skorpion prijatelji nekada pokazu nekakvu slabost...

e sad, koliko ja znam skorpije, one zaista ne vole laz, ne vole izbegavanje obaveza, ne vole krsenje dogovora ili otkazivanje ugovorenih sastanaka, izlazaka... mrze ogovaranja, ako i cuju da neko nekoga ogovara one to nece dalje siriti zadrzace informaciju za sebe ili ce je samo u specijalnim slucajevima nekome otkriti. ambiciozne su, u fazonu cilj ne bira sredstvo, mada i tu ima izuzetaka u zavisnosti od toga koliko nekoga cene kao coveka, ali istovremeno su jako moralne, iskrene i vode se nekim opstim principima koje su sami sebi postavile. ostrog su jezika ali su super za drustvo, nekako se skorpije uvek primecuju u svakom drustvu, dosta su pricljive i vole da zabavljaju drustvo. ali i jako inteligentne i intuitivne, ne mozes nikako da ih zeznes a i ako ti podje za rukom vratice ti petostruko cisto da se zna ko je tu glavni ;) i jako dobro citaju ljude, nemojte da mislite da neku od njih mozete da predjete... ne znam, ja sam jarac pa ih zato mnogo volim ali su uglavnom pogubne za mene...

Juhuuuu ..... ;) triplo skorpija pozdrav za sve .
Skorpije su vodeni znak ali u sebi nose vulkan emocija cija se vatra moze nazreti u njihovom pogledu koji ostavlja bez daha...ko je bio sa nekom skorpijom zna o cemu pricam....a ko nije....pa pokusajte...necte se pokajati sigurno....mozete samo pozaliti ako dodje kraj 8-)
Ne varaj nikada skorpiju .... ona/on zna ....najveci prijatelj i najgori neprijatelj.

danas sam se ponovo uclanio na krstaricu, i kao svaka skorpija proverih astroloski forum te nadjoh ovu temu pa reko' da se i ja prijavim medju bratiju :)

P.S. Kelly Osbourne nam bas i nije neki ponos kao skorpija, zar ne? Sem toga ima nas kroz istoriju milioni poznatih, ne moramo da se frljamo sa danasnjim celebritijima

Pozdrav svim skorpijama, kao i ostalim dobronamernim znacima, osim blizancima i bikovima :-P

Back