SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
e kad stignes kod BIKOVA onda cu da se upoisem,....skorpije me ne zanimaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gryphon:Meni najvise smeta njihova tvrdoglavost i kad pogrese u vecini slucajeva nece da priznaju. To me ubija, kad izneses cinjenice skorpija te opet pravi ludim i kaze da nije tako.
NIsam rekao da su lazovi, ali nece da priznaju da su pogresili...TVRDOGLAVI, dok se sami ne uvere da je nesto nemoguce, nece pribeci drugom resenju i drugim misljenjima.Frci:Skorpija retko kad gresi.
Poseduju veliku intuitivnu moc.
Razlikuju laz od istine.
Nisu lazovi.
Gryphon:NIsam rekao da su lazovi, ali nece da priznaju da su pogresili...TVRDOGLAVI, dok se sami ne uvere da je nesto nemoguce, nece pribeci drugom resenju i drugim misljenjima.
Gryphon:NIsam rekao da su lazovi, ali nece da priznaju da su pogresili...TVRDOGLAVI, dok se sami ne uvere da je nesto nemoguce, nece pribeci drugom resenju i drugim misljenjima.
Nepokolebljivi u stavovima, ali stavovi nisu bazirani na prostim ubedenjima da je nesto tako, vec na objektivnim cinjenicama, istini.O skorpijama mogu da ti pricam 5-6 dana,posto sam ja dupla skorpijaPsihologue:Nastavljam pregled o znakovima...
Najbitinije kod ovog znaka je preterana samouverenost, izrazita ljubomora i
navalentnost pod uticajem podznaka...
mislim da je to ok
Aha zato ja imam 50kg...ne daju mi skorpije da se ugojim :grin: :grin: :grin:etta:Meni su i otac i majka skorpije,i to one troduple,sa merkurom i mesecom opet u skorpiji,znam definitivno da su smrt za strelce.Imala sam jednom i jednog momka opet skorpion i jos neke planete opet u skorpiji,sto taj nikad nije istinu govorio...sta da kazem..ima i njih svakojakih,znam isto i slabe skorpije,nisu svi tako jaki kao sto se prica,samo se tako pokazuju drugima,oni se nikad nece jadati drugima,ali se zivi u sebi zderu.
Milica BG:naravno, i to kakvi, ja vas obozavam!!![/QUOT
I mi tebe Jarcicu.
xe xe xe
![]()

a meni je rodjendan 15. novembra! I legendarni Scott Weiland (Stone Temple Pilots, Velvet Revolver) - 27. oktobar 1967. 8)Dina81:ti si neka bas opasna skorpijica?