Skorpion fun club

Mady:
pa i ova rečenica se može odnositi na skoro svaki astrološki znak.

obzirom da svi primamo okruženje sa pet čula logično je da nekoga jako volimo a nekog drugog preziremo. jedino što Škorpio uživa u krajnostima pa ih ističe, naglašavajući tako sebe i svoju potrebu da se eksponira.

meni su Merkur i Venera [inače vladarka Sunca u Vagi] u Škorpionu i razumem šta se u ovom postu htelo izjasniti ali ipak... svako je za sebe i za svoje okruženje jedno maleno čudo u dobrom ili lošem smislu.

moja rođena sestra je Škorpion [14.11.] a tog datuma su rođeni i strina i sestra od ujaka koji je takođe Škorpion, pored svih njih i moj bivši dečko, jako dobra drugarica, majka mi je imala Mesec na 15 stepenu... dosta ljudi nosi ponešto iz ovog sazvežđa ali "posebnost" je očigledna samo ljudima kojima je ona i neophodna, tačnije nekome ko je blizak vama, primećuje tu vašu osobinu jer sam ima potrebu da je vidi ili oseti, ističe je i naglašava. pa to godi.

za druge ljude sve te posebnosti mogu izazvati samo sleganje ramenim, ili apsolutnu nezainteresovanost što obično samo iritira Škorpiona pa će nastaviti da bocka...
znam zenu koja je Skorpija,i svo troje dece je rodjeno u znaku Skorpije,
pomrese silni ljudi,laka im zemlja.

A,kao Lavovi su samoljubljivi?!
HA-HA-HA-HA :mrgreen:
Pa kako se ne smorite tolikom pricom o sebi? A i nisam bas odusevljena skorpionima, mnogo price, mnogo glume, odlicna poza i animalni sarm...a onda-NISHTA,NULA,PRAZNO!!! Ima li potrebe da pomenem da se i posle svega prica svodi samo na NjIH! :evil: razocarali ste lavicu!

Luna la Strada:
A,kao Lavovi su samoljubljivi?!
HA-HA-HA-HA :mrgreen:
Pa kako se ne smorite tolikom pricom o sebi? A i nisam bas odusevljena skorpionima, mnogo price, mnogo glume, odlicna poza i animalni sarm...a onda-NISHTA,NULA,PRAZNO!!! Ima li potrebe da pomenem da se i posle svega prica svodi samo na NjIH! :evil: razocarali ste lavicu!

Ovakav post je mogla samo da napise jedna lavica!
Jaka stvar sto smo razocarali jednu lavicu... Sta ste vi? Centar sveta? Nesto jako bitno pa da ne smemo da vas razocaramo?
Vi cim neko ne obraca paznju na vas, pravite citave scene, buku, svadju, samo da bi skrenuli paznju na sebe. To skorpioni ne rade.

ne znam sto se zamera lavovima da su egocentrici. pa to im je nametnuto rodjenjem, njima vlada sunce oko koga se sve planete okrecu...stoga, lavovi su navikli da se mi svi vrtimo oko njih. treba to da razumemo i da qliramo.

Back