Skorpion fun club

Garwor:
moracu da upucam nekog politicara izgleda, koji me bude najvise iritirao :)
setio sam se jos, imam pet necega (kuca ili planeta ? slabo znam te termine) u skorpiji, jedno od toga je mars ( verovatno je onda pet planeta u skorpiji)

Ma gdje li ti je Merkur da mi je znati?!Simpa nema sta!Planeta definitivno..Ti sad pazi sta radis, desi li se kakav interesantan atentatčić - mi nećemo dva puta pogađati :roll:

Ovo temu nije otvoriola Skorpija nadam se.

Prave Skorpije su uvek nepopularne, nesto u fazonu same protiv svih i sudbine.

Koji crni klubovi, koje crno odobravnje ljudi....prepustite to Lavovima da se samo hvalisu. Vagama da zive za malo paznje drugih i Jarcevima da drugi vide koliko su postigli kad su se vec odrekli ljudi.

Vidi ti ovo ladno mi horoskop kaze da u ovoj sedmici mam prijatne dogadjaje i pocetke a ja jutros imao saobracajku i to sam ja bio kriv!!!!!Moj ortak ,takodje skorpija, se skenjao sa motora i polomio koleno, mozda ce morati na operaciju.....toliko o istinotosti krstaricinog nedeljnog horoskopa

od kad sam prvi put video tvoje postove, nesto me je preseklo u grudima....
nekako su mi tvoje reci, tvoja slova bila lepsa od drugih i znao sam da iza njih stoji osoba neverovatne lepote, gracioznosti i inteligencije....

ajde lepo dodji u ns da te ne bi otimao.... :wink:

znaci to volis....odlicno :wink:
samo cu da dodjem, prekrijem ti oci i ruke vezem satenskim trakama ( da bude cvrsto ali da ne boli )
sledece sto budes videla je ususkan i luxuzno sredjen penthouse u centru ns-a, golubovi na prozoru, suncano jutro i mene pored sebe u krevetu...... :wink: :D

Back