Skorpion fun club

:aha: pa dobro, tu si u pravu... muskarac se treba uvijek ispricati, pogotovo ako misli da nije pogrijesio. :zcepanje:

Nepravedno, ali eto sta je tu je. :brus:

Znaci to su male tajne curica da nas navataju kad smo krivi.Zanimljivo jos cu i nesto novo da naucim.Mada nisam imao zelju da pricam o cemu se radi al onaj post od ranije sto je Andja napisala da mi je neka skorpija slomila srce mi razveza jezik.I tako postao sam prava alapaca. :D

Jako bih voleo da je drugacije ali nije.Svi pretstavnici ovog znaka, a verovali ili ne ceo se zivot motaju pored mene kao neki baksuzi imaju taj prokleti deo sebe da uniste sve sto dotaknu.Sve sto je stvorila ljudska civilizacija kroz istoriju je zbog VAS upropasceno.Mi bi da nije VAS danas imali pravi raj na Zemlji blagostanje.Al ne moze morate vi da umesate vase gadljive prste.Ne vredi to se nazalost nikada nece promeniti.Mnogo arogancije, bezobrazluka, nadmenosti, busanja u grudi, ja pa ja sindrooma, za sve ste vi upravu, samo vi znate najbolje, namazani i prevrtljivi do besvesti, nikada vam se ne moze verovati na rec jer je gazite istog trenutka kada je dajete, veoma uspaniceni i ustanju da zakomplikuju zivot i sebi i drugima za inat samo da njihova bude zadnja, a ono sto posebno mrzim da necete da saslusate druge iako znate da su u pravu i da imaju bolja resenja nego sto je vase nego terate samo po svom pa MAKAR SVE UNISTILI I UPROPASTILI.

E TO SU SKORPIJE ODVARTNI UNISTIVACI SVEGA POSTOJECEG.

KAO STO REKOH GADITE MI SE.

Sve si u pravu. :lol:
Bitno je to što je izazvana emocija kod drugih... a kakva je, manje je bitno. :mrgreen:

Jako bih voleo da je drugacije ali nije.Svi pretstavnici ovog znaka, a verovali ili ne ceo se zivot motaju pored mene kao neki baksuzi imaju taj prokleti deo sebe da uniste sve sto dotaknu.Sve sto je stvorila ljudska civilizacija kroz istoriju je zbog VAS upropasceno.Mi bi da nije VAS danas imali pravi raj na Zemlji blagostanje.Al ne moze morate vi da umesate vase gadljive prste.Ne vredi to se nazalost nikada nece promeniti.Mnogo arogancije, bezobrazluka, nadmenosti, busanja u grudi, ja pa ja sindrooma, za sve ste vi upravu, samo vi znate najbolje, namazani i prevrtljivi do besvesti, nikada vam se ne moze verovati na rec jer je gazite istog trenutka kada je dajete, veoma uspaniceni i ustanju da zakomplikuju zivot i sebi i drugima za inat samo da njihova bude zadnja, a ono sto posebno mrzim da necete da saslusate druge iako znate da su u pravu i da imaju bolja resenja nego sto je vase nego terate samo po svom pa MAKAR SVE UNISTILI I UPROPASTILI.

E TO SU SKORPIJE ODVARTNI UNISTIVACI SVEGA POSTOJECEG.

KAO STO REKOH GADITE MI SE.

AMEN!!!!!!!!!!!!
Od 100 i nesto strana-jedina iskrena dusa i post.
Sta nalazite u tim skorpijama.......Egoisti,cesto depresivni,samozadovoljni,sadisti,netolerantni,imaju padove osecanja i emocija,teski za brak,za zivot...ma bljak..JAAAAAAKKKKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO nezahvalna bica za odrzavanje.
Ovo je 21 vek,oni se bas ne uklapaju u njega,vise dodju kao kozerve,da,upravo to-konzerve pasulja za proslim rokom trajanja,jer sve sto rade je u tom nekom konzerva fazonu.

Mimo sexa,ne vredi trositi ni sekund vise na bilo koju skorpiju.

p.s. posto vas ima preko 1000 egoista koji pune 4 god aplaudiraju sami sebi,i podrzavaju jedni druge u prazno-nemojte replicirati-necu odgovarati,to je jedini nacin da se komunicira sa vama.IGNORISATI
lep pozdrav

Znas kako nemoj da se ljutis al umete vi da isterate coveka iz takta da skroz izludi.Treba imati "konjske" zivce istrpeti sve vase ludorije, a meni nekad pukne film. ;)

Nekad ste mnogo teske da nemoze sa vama da se razgovara (ovo je dobonamerna kritika) :D

amza upravu si isto kao i malaaaa za dosta toga... skorpije su strasno teske ako ih ne razumijes. ali isto tako niko ne zna da voli kao skorpija !! koliko su strasno teske za razumiti i "odrzavati" kao sto kaze malaaaa isto tako STRASNO puno vole. i to ste vi (pretpostavljam) i iskusili...

sve ima svoju cenu. i mozda radi tolikih emocija su toliko i teske ... jer mora biti i crnog u belom kao i belog u crnom... zar ne?

Back