- Poruka
- 27.122
znaci ovde nam je baza
)))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto je najinteresantnije skorpiju osetim najslabije od svih, mada prepoznatljivi su mi po drzanju tela, pokretima ili ocima/pogledu. Lavovima sam okruzena celi zivot, pa njih i osetim i u drugoj sobi.. dovoljno je da ih cujem..Jedini ljudi koji demantuju Kopernika jer.. da.. svet se vrti oko njih.
Ribe.. ribe su kriptonit za mene u nekom smislu, ali su osvezavajuca bica i prijaju mi. Karakteristike ostalih znakova skoro i da ne znam.
Ja sam dupla škorpija, sa Mesecom u Ribama i Marsom u 8 oj kući, u Raku.
Sa svima sam dobra, samo se sa sobom nikako ne snalazim... ko guska u magli.
Nemas ti puno skorpije...osim suncevog znaka i asc ali ti mars koji je u raku vlada sa te obe bitne tacke, tako da .... vise si u isto vreme nezna a prgava.... newgo sto pokazujes nesto skorpijonsko.
Znam iz iskustva jer je i meni vladar asc mars koji je u raku....![]()
Nisam znala da skorpije kriju emocije.... ja bas mislila da je to osobina zemlje.... a da su skorpijama bas naglasene emocije.
leee leeeeeee zeno koliku ti reputaciju imasssss![]()
![]()
Svaka ti cast!
Aj' da prokomentarišem ovo ... sbojana je u pravu jer je jako bitan znak u kome se nađe vladar, ali često nije zanemarljiv ni znak na Asc-u (iliti podznak) naročito ako u tom znaku ima još planeta, a ovde u prilog škorpionskoj prirodi ide položaj Marsa u 8. kući gde je jak (bez obzira što je u Raku).
Još Mesec u Ribama, koliko vode![]()
Ma super ti je, bar po pitanju škorpije. Najbolji je scenario kada se sve ranjive tačke nađu u škorpiji a sunce ih elegantno sve spali.![]()
Ma super ti je, bar po pitanju škorpije. Najbolji je scenario kada se sve ranjive tačke nađu u škorpiji a sunce ih elegantno sve spali.![]()
Drage Skorpije ,kada cete vi kao znak poceti da pravite neke velike rezultate u zivotu,da se popnete malo iznad Ovnova koji su takodjer poput vas najveci mediokriteti zodijaka.Mnogo pricaju a jako malo postizu![]()