Skorpion fun club

Sto je najinteresantnije skorpiju osetim najslabije od svih, mada prepoznatljivi su mi po drzanju tela, pokretima ili ocima/pogledu. Lavovima sam okruzena celi zivot, pa njih i osetim i u drugoj sobi.. dovoljno je da ih cujem.. :D Jedini ljudi koji demantuju Kopernika jer.. da.. svet se vrti oko njih. :lol: Ribe.. ribe su kriptonit za mene u nekom smislu, ali su osvezavajuca bica i prijaju mi. Karakteristike ostalih znakova skoro i da ne znam.

bolje i dupla skorpija nego skorpija / rak sa ribama u mesecu :malav:

ja bas skorpije detektujem, okruzena sam zenskim skorpijama ceo zivot :aha:
Ribe su mi kriptonit takodje, ali ih mnogo volim :heart:
od rogonja ponekad orogatim ... ovnove - dali ja njih ili oni mene ... ali prepoznamo se :mrgreen:
sa lavovima sam super :ok:

Poslednja izmena:
Ja sam dupla škorpija, sa Mesecom u Ribama i Marsom u 8 oj kući, u Raku. :roll:
Sa svima sam dobra, samo se sa sobom nikako ne snalazim... ko guska u magli.

Nemas ti puno skorpije... :) osim suncevog znaka i asc ali ti mars koji je u raku vlada sa te obe bitne tacke, tako da .... vise si u isto vreme nezna a prgava.... newgo sto pokazujes nesto skorpijonsko.
Znam iz iskustva jer je i meni vladar asc mars koji je u raku.... :(

Nemas ti puno skorpije... :) osim suncevog znaka i asc ali ti mars koji je u raku vlada sa te obe bitne tacke, tako da .... vise si u isto vreme nezna a prgava.... newgo sto pokazujes nesto skorpijonsko.
Znam iz iskustva jer je i meni vladar asc mars koji je u raku.... :(

Imam sve osobine škorpije... ostalo su kontradiktornosti, neki večiti sukob sa sobom...

Aj' da prokomentarišem ovo ... sbojana je u pravu jer je jako bitan znak u kome se nađe vladar, ali često nije zanemarljiv ni znak na Asc-u (iliti podznak) naročito ako u tom znaku ima još planeta, a ovde u prilog škorpionskoj prirodi ide položaj Marsa u 8. kući gde je jak (bez obzira što je u Raku).

Još Mesec u Ribama, koliko vode :eek:

Pluton u Vagi... Neptun u 1 kući, u Srelcu... inače, ASC na 29 stepenu Škorpije.
Nemam pojma šta bi sve ovo tačno značilo, ali sam tipična škorpija, ponekad lišena osećaja za druge, emocije krijem ko zmija noge... a ova voda malo razređuje ionako težak karakter.

Svim vodenim znacima su emocije naglašene pa i Škorpionima, a pisalo se o tome ranije (bar sam ja pisala :lol: ) samo se ne sećam na kojoj temi. Tačno je da često kriju emocije ali to nije zato što ih nemaju, naprotiv ;)

Škorpion je između ostalog znak Mesečevog pada i kako reaguje tipičan Škorpion može se lepo videti uglavnom kod osoba koje imaju Mesec u ovom znaku (ne generalizujem ali je često). To su u osnovi preosetljivi, vrlo perceptivni, intuitivni ljudi ali kako je Mesec tu loše položen, oni izuzetno naglašeno reaguju - najčešće odbrambeno, iz straha od povređivanja koje su s tom pozicijom vrlo verovatno već doživeli, nekad su čak paranoični u smislu da vide loše i u najmanjoj sitnici, prenaglašavaju ... a sve u želji da izbegnu bol. S druge strane jako intenzivno pokazuju svoje emocije (ako ih pokažu) i uopšte su im emocije takve (ako ih i ne pokažu) a i reakcije. Malo funkcionišu po sistemu "napad je najbolja odbrana" što opet ne znači da su to po definiciji loši i destruktivni ljudi niti da su svi njihovi postupci takvi, ali znači da su 'malo' teški u odnosima i što je najgore, sebi najviše - jer sebe kao prvo najviše opterete, a kao drugo sebe na kraju i najviše povrede jer se desi da svojim reakcijama izazovu nerazumevanje okoline. Nije da ih branim :D ali igrom slučaja sam vrlo često bila okružena takvim ljudima a kako i sama imam ponešto škorpionski a i prija mi ta energija (imam Veneru u Škorpionu) posle određenog vremena i niza iskustava shvatila sam kako se njima "rukuje" i u čemu se tu zapravo radi.

Eto, malo sam proširila temu da bih sve objasnila, valjda ne smeta ...

P.S. evo sad sam videla da je u međuvremenu Đavolja nevesta napisala u dve rečenice ono što sam ja u 15 :lol:

Poslednja izmena:
Meni ta energija prija samo u odnosima u kojima ne dominiraju emocije... u suprotnom je ogroman teret, jer ne može svako da razmume, niti hoće da shvati da to nije nešto što ja hoću, već nešto što ne umem da kanališem.

Aj' da prokomentarišem ovo ... sbojana je u pravu jer je jako bitan znak u kome se nađe vladar, ali često nije zanemarljiv ni znak na Asc-u (iliti podznak) naročito ako u tom znaku ima još planeta, a ovde u prilog škorpionskoj prirodi ide položaj Marsa u 8. kući gde je jak (bez obzira što je u Raku).

Još Mesec u Ribama, koliko vode :eek:

eee, nije mi lako :aha:
Pogledajte prilog 160340

Poslednja izmena:
Drage Skorpije ,kada cete vi kao znak poceti da pravite neke velike rezultate u zivotu,da se popnete malo iznad Ovnova koji su takodjer poput vas najveci mediokriteti zodijaka.Mnogo pricaju a jako malo postizu:)

Sigurno ne onda kada se od nas tako nešto bude očekivalo... Škorpija (uglavnom) ima potencijala, ali i nedostatak (tuđih) ambicija i nemogućnost prepoznavanja sopstvenih vrednosti... i možda ne tako izraženu želju za priznanjem.

Back