Skorpijica zapala za oko, potreban savet

Bokan93

Početnik
Poruka
5
Pozdrav dobri ljudi !

Vec 3 godine mi se svidja jedna skorpija, prelepog izgleda, zaista nema koga nisam pitao za nju, svi smo se slozili da je devojka fem fatal.
To je razlog vise zbog cega nikad nisam skupio hrabrost da joj pridjem, iako joj gledam instagram i fejsbuk 2 puta dnevno.
Sve sto znam o njoj (spolja gledano) je da ima tu neku osobinu da zuri u nekog, par puta sam je uhvatio na fakultetu kako iz daljine zuri u mene i ima neki hladan i ostar pogled, ogromne oci, onako pogled kao da vas prezire i zeli da vas napadne u svakom trenutku.( napomena, ne poznajemo se)
Sta znaci taj pogled u skorpija? Ima neka skorpija nesto da posavetuje oko prilazenja? :) :whistling:

Nikome ne smeta iskustvo sa skorpijama i bolje ti je da to prodjes dok si mlad.

Za skorpiju ti ne treba poseban prilaz ona zna da blejis u nju.

Znaci pridji i reci da ti se svidja i da zelis da izadjes sa njom,

mozda te pomeri u neko drugo vreme, ali skorpije vole da izlaze

i ne smeta im da upoznaju veliki broj muskaraca.

Malo ce da te provoza i ako si pravi ocekuj dugu vezu sa mnogo ljubomore.

Koji je tvoj znak u horoskopu?

Pozdrav dobri ljudi !

Vec 3 godine mi se svidja jedna skorpija, prelepog izgleda, zaista nema koga nisam pitao za nju, svi smo se slozili da je devojka fem fatal.
To je razlog vise zbog cega nikad nisam skupio hrabrost da joj pridjem, iako joj gledam instagram i fejsbuk 2 puta dnevno.
Sve sto znam o njoj (spolja gledano) je da ima tu neku osobinu da zuri u nekog, par puta sam je uhvatio na fakultetu kako iz daljine zuri u mene i ima neki hladan i ostar pogled, ogromne oci, onako pogled kao da vas prezire i zeli da vas napadne u svakom trenutku.( napomena, ne poznajemo se)
Sta znaci taj pogled u skorpija? Ima neka skorpija nesto da posavetuje oko prilazenja? :) :whistling:
tako i ti nju gledaj,mora kod njih privlacenje odbijanjem,kod vecina zena to pali

Nikome ne smeta iskustvo sa skorpijama i bolje ti je da to prodjes dok si mlad.

Za skorpiju ti ne treba poseban prilaz ona zna da blejis u nju.

Znaci pridji i reci da ti se svidja i da zelis da izadjes sa njom,

mozda te pomeri u neko drugo vreme, ali skorpije vole da izlaze

i ne smeta im da upoznaju veliki broj muskaraca.

Malo ce da te provoza i ako si pravi ocekuj dugu vezu sa mnogo ljubomore.

Koji je tvoj znak u horoskopu?

E trudim se da ne zurim u nju, bar nista specijalno u odnosu na jasne signale da balavim na nju. Ja sam blizanac i znam sta to znaci u startu, procitao sam milion tekstova na temu kako je to promasaj kombinacija i tako to, ali nisam bas tipican blizanac, jer da jesam, smorila bi me za 6 dana, a ja je pratim onako iz prikrajka vec par godina. Uglavnom, mnogo sam saznao o njoj za to vreme: Voli da bude okruzena muskarcima koji vaze za frajere, sto je meni jako pacenicki jer je to na nivou srednje skole, znas ono kad je neko burzuj/poznat/popularan pa vazi za facu i onda se sve vrti oko njih. S druge strane, skontao sam da je devojke uopste ne vole, uglavnom ima dve drugarice s kojima se slika, izlazi, provodi vreme na fakultetu itd. Sad dobijam kontradiktorne odgovore: 1.pridji joj i reci da ti se svidja... 2.izbegavaj da je gledas, jer zene vole odbijanje. Sta dalje? Ne izgledam lose u fizickom smislu, ali ne glumim facu, ne eksponiram se, nisam poznat...

Normalno da ce da joj smeta, ako zuris, a ne prilazis.
Oko svake skorpije je gomila muskaraca to joj je normalno okruzenje.

Pa neces valjda da cekas da ona tebe startuje, mozes da cekas do penzije.
Ona ce da izlazi sa drugima dok ne nabode dasu tako da ti jedino ostaje da
je startujes direktno ili posredno, kroz zajebanciju, ako si sposoban da je pobedis.
Bolje je da je direktno startujes. :)

Normalno da ce da joj smeta, ako zuris, a ne prilazis.
Oko svake skorpije je gomila muskaraca to joj je normalno okruzenje.

Pa neces valjda da cekas da ona tebe startuje, mozes da cekas do penzije.
Ona ce da izlazi sa drugima dok ne nabode dasu tako da ti jedino ostaje da
je startujes direktno ili posredno, kroz zajebanciju, ako si sposoban da je pobedis.
Bolje je da je direktno startujes. :)

Nema nista od toga, to nabadanje ko je jaci i ko ce koga da pobedi i nadjjaca. Ljudi koji su jedno za drugo se sretnu ili ne.

Pozdrav dobri ljudi !

znači da se nešto zamislila i vrv gleda kroz tebe.

ako te nije primetila za 3 god, batali.

i ako nisi smeo da joj priđeš toliko dugo + pratiš profile, smatraće te psihopatom.

Tačno. Škorpija nije znak koji otvoreno pokazuje seksualnost.

i ako nisi smeo da joj priđeš toliko dugo + pratiš profile, smatraće te psihopatom.

Neko voli to... Psihopate msm.

Recimo moju Veneru u Lavu oduševi kad zna da je neko bio opsednut njom te je pratio svugde. I toliko je smatrao za nešto posebno da nije smeo da priđe, kao da je neka super zvezda.
A Marsu u Škorpiji u trećoj se sviđaju ti perverzni likovi...

Naravno ako je to neko ko može generalno da me interesuje, ali te osobine bi mu bile plus.

To sto pratis profile, niko ne mora da zna. Uostalom oce i navika da umesa svoje prste. Nosilac lepote, narocito zenske, postaje svestan toga od rane mladosti. Naravno da nemam pojma sta da uradis da bi dobio to sto zelis. Za tebe je bolje da pridjes, ja to radim otvoreno i prirodno. I te lepotice su obicni smrtnici i nije im lako. U svakom slucaju cini mi se da skorpija nije toliko usredsredjena na neke druge kvalitete kad su veze u pitanju do puke seksualnosti. Mislim da je najbolje da postignes da se njena "drugarica" zagleda u tebe i da ti tu rastu sanse. :D Mora nesto da ti fali, problemi na faksu, pa ce ona da te organizuje. Posle kako je s njima ne zelim da znam. Ljubomora, bez koje ne mogu, pa ces morati da je pravis ljubomornom. :D Ne shvataj me ozbiljno, pridji joj prirodno. Posalji por na fejsu koja pocinje sa kolegenice :)

- - - - - - - - - -

Tkodje one su duboko emotivne i zanima ih muzika, pesme, ako je lepa, zalim slucaj ali samo lepi momci. Nemoj biti neotesan sa skorpijom. Pomoglo bi ti i da vozis motor, da si opasan, tetovaze, lol

Tacno, svako iskustvo je dobrodoslo. Samo sam jednom imao seks cirke i bio najgori u zivotu. Posle se jos jednom videli, trazila da dodje da prespava, bila u nekoj krizi, dosla i ne znam kako je zamislila u jednom krevetu a da ne krenem da je vatam. Naljutila se, obukla i otisla.

Zene ne kapiraju muskarce. Zar moze ijedna da misli da je musko nece uhvatiti za dupe dok se nalaze u istom krevetu.

Stvarno? Hm... :D Cisto sumnjam. To su neka privilegovana znanja. :)

Ima na jutjubu, ne izadje ime vec brojevi za svaku osobu pa te brojeve prebacis nakon cega izadje ime i prezime. Ako se ne trazi niko ponaosob i imas puno prijatelja, cisto da vidis ko je posetio, oduzima dosta vremena. Za nekog posebnog moze da se zapamte dva tri njegova zadnja broja pa se pregleda medju brojevima da li je bio ili ne.

Takve stvari su matriks i mogu da navedu na krivi put. Desavalo mi se da ulazim na stotine profila iz dosade a ne jer me zanimaju osobe.

- - - - - - - - - -

Nije pouzdano jer postoje i lazni profili. Sve sto je tajno radi se sa tih drugih, tako da vidis neku cicu da te posecuje a ono ustvari tvoj tajni obozavalac.

Takodje nju smisao za humor kao odraz inteligencije moze da zanima, ali radost i veselje ne. Drzi se dalje od komike. Ubedjena sam da je za skorpiju mnogo vise seksi ako si ispit pao, odma popijes predavanje kako moras da se boris, ali se aktivirala i naelektrisala. Kada ga polozis, a posto ste na faksu najnormalnije je pricati o tim stvarima, reci da si se namucio, da je bilo gusto, kriticno, da si se borio, da si zasluzio vecu ocenu, znas nikako vedro i pozitivno, nikako "to je mnogo lako" (vaga). Cak je nabolje da uzmes da je mlatis za ispite. Nemoj ono: svidjas mi se, recice pa? Zna ona da se svidja momcima. Kontekst: faks, Poruka na fejsu prirodno vi ste kolege, kolegenice ovo kolegenice ono. Cak u cemu je problem, meni dodje na faks neki lik iz neke grupe i kaze vrlo znacajno cao kolegenice, ili nesto tako sa znacajnom bojom glasa, meni simpaticno, ne mislim da je lud, mislim da se smorio u zivotu. Ne tripuj se tolko.
One hoce isto sto i mi...
E sad mozda i nisam u pravu, ovo sam sve ja primetila kod skorpija u mojoj okolini. Mocne su, ali pate.

Voli da bude okruzena muskarcima koji vaze za frajere, sto je meni jako pacenicki jer je to na nivou srednje skole, znas ono kad je neko burzuj/poznat/popularan pa vazi za facu i onda se sve vrti oko njih. S druge strane, skontao sam da je devojke uopste ne vole, uglavnom ima dve drugarice s kojima se slika, izlazi, provodi vreme na fakultetu itd. Sad dobijam kontradiktorne odgovore: 1.pridji joj i reci da ti se svidja... 2.izbegavaj da je gledas, jer zene vole odbijanje. Sta dalje? Ne izgledam lose u fizickom smislu, ali ne glumim facu, ne eksponiram se, nisam poznat...

Nije stvar u tome da budes POZNAT (Lav), BOGAT (Bik), ORIGINALAN (Vodolija), AGRESIVAN (Ovan)... stvar je u tome da budes mocan. Nekako se ovo sto si pomenuo dobri frajeri, popularni vezuju za moc. Tu je caka. Ne mora da budes mocan, dovoljan je potencijal. Samim tim sto joj prilazis, bas njoj kad je vec okruzena frajerima, je znak.
A ako nisi medju popularnima, obrni princip, nabaci ti neke drugarice. Em ce da ti prija, em ce ona svesno ili podvesno vise da te vrednuje.

Opet, njen ukus je istancan. Intimno intrige su njoj bitne. U tu svrhu one ne da tracare nego imaju nekog prijatelja samo za to. :) A sta je trac. Trac nije nesto sto se obelodanjuje. To je iza kulisa. Svi vodeni znaci su privuceni radnjama iza kulisa. Sta je iza... Zato kazem o ispitu pricaj i kad si ga polozio o onome sta je iza, dobio si osam zasluzio 10 (iza), obrnuto dobio 10 zasluzio (6) - podjednako intrigantno. Price ko je privilegovan, koji student ide na vezu : pun pogodak. Onda, kod mene i u srednjoj i na faksu je bio neki profesor koji se razveo i onda ozenio opet ucenicom/studentkinjom. Pricaj o tim situacijama. Poslastica za skorpiju. :)

Ne znam sta studiras. Pricaj o programiranju, kako je to bolje od medicine, opa spominjes seciranje, ali kad bi birao sta bi bio? Inzenjer ili Hirurg... Sta mislis sta ce ona da kaze? Tipujem na hirurga! Inzenjeri elektronike zaradjuju vise ali je hirurski posao zajebaniji, mocniji. Plus- krv, seciranje :)

Prati berzu. :D

Primetila sam i da slusaju muziku vrste Aca Lukas - Heavy Metal, kidanje neko. Podstakni najludje u sebi i nudi sigurnost, konstantu. Nudi borbu. Nudi viziju neku. Tipa ako stvar ode gde treba nudi plan za letovanje, ili neku akciju. Letovanje moze biti Kusadasi, moze biti i kampovanje na obliznjem jezeru.

Imam hiljadu ideja. Idem da muvam Skorpije!

Poslednja izmena:
Skorpije nisu Vage, one ne flertuju sa svima u vidokrugu.
Tako da te price o fatalnosti koja je ocigledna kod Skorpija su cista glupost.

ja to pokušavam ceo život da objasnim... msm za flert.
fatalnost stoji. :lol:

Tačno. Škorpija nije znak koji otvoreno pokazuje seksualnost.

Neko voli to... Psihopate msm.

Recimo moju Veneru u Lavu oduševi kad zna da je neko bio opsednut njom te je pratio svugde. I toliko je smatrao za nešto posebno da nije smeo da priđe, kao da je neka super zvezda.
A Marsu u Škorpiji u trećoj se sviđaju ti perverzni likovi...

Naravno ako je to neko ko može generalno da me interesuje, ali te osobine bi mu bile plus.

meni nikada nisu plus... možda zato što ne verujem u platonsku ljubav ili uopšte ljubav ako pre temelje nije postavila sexualnost.

sve drugo me plaši... osednutost, praćenja, priče tipa: znam sve o tebi... a ti pojma nemaš ko je on. jezivo.
sem toga, ja sam ta koja primećuje i bira... neće me impresionirati neko ko zna sve o meni.

Back