Skoplje ljuto zbog table na koridoru 10

A Kosovo Republjik?

- - - - - - - - - -

Kako ide klecenje na pregovorima sa Pristinom?

А што се ти тешиш Косовом?

То је наша мука.

Само имај у виду да је републику Косово признало више држава него републику Македонију.

Боље га не помињи.

A Kosovo Republjik?

- - - - - - - - - -

odapelo je ono pseto Kiro a sa njim i pusti san o nezavisnosti :hahaha:

- - - - - - - - - -

A Kosovo Republjik?

- - - - - - - - - -

odapelo je ono pseto Kiro a sa njim i pusti san o nezavisnosti :hahaha:

Stidim se sto sam Makedonac u ovim teskim trenucima kada nam je nas najbratskiji od svih bratskih naroda u okruzenju uzeo najvrednije od svih vrednosti - putokaz ka mojoj rodnoj grudi(izvinite ako gresim u pravopisu, moj bugarski nije sjajan) imenovao sa najpogrdnim imenom koje moze neko smisliti.
Normalno da ce Skoplje da bude ljuto!

Cisto zbog postovanja evropskog puta kojeg smo dve drzave odabrali, ja se nadam da ce politicke korektnosti radi, posle ovog zestokog poteza sa strane bratske Srbije, Makedonske vlasti da uvedu vize za sve Srpske gradjane koje putuju u Makedoniji.

Nadam se da ce slediti proporcionalan odgovor i sa strane nase brace u Albaniji, Kosovu, Bugarskoj(Аце :super:) i posebno Grcke.

Poslednja izmena:
"Zli Srbi" vas srbizovali kad ono vi opstali samo na teritoriji koja je bila deo Srbije :hahaha:

Pa gde su ti ti tvoji "Makedonci" u Bugarskoj ili Grckoj tj Pirinu i Egeju?

Gde su ti tvoji Makedonci u Albaniji???

Nema ih. Nestali kao Mohikanci. Asimilovani od Bugara, Grka i Albanaca.

Zato nas i mrzite i radite nam konstantno na stetu, jer vas nismo gazili kao sto su vas zgazili Bugari, Albanci i Grci.

Sa ovim je sve receno. Cela istina makedonskog naroda i jos se neko usudjuje da vredja Makedonce?!!

- - - - - - - - - -

Makedonija ne postoji. To je mesto gde se tale Grchka, Srbija i shiptari.
Tako je bilo oduvek tako ce biti i nadalje.

Ne, ne nisi u pravu. Makedonija je drzava kao sto je uvek i bila u svojoj istoriji. Pa nisu se Grci za dzabe najvise bojali "varvara" sa severa. Znali su da kod Filipa i Ace nema sale.

Sa ovim je sve receno. Cela istina makedonskog naroda i jos se neko usudjuje da vredja Makedonce?!!

- - - - - - - - - -

Ne, ne nisi u pravu. Makedonija je drzava kao sto je uvek i bila u svojoj istoriji. Pa nisu se Grci za dzabe najvise bojali "varvara" sa severa. Znali su da kod Filipa i Ace nema sale.
Siptari vam drze vise od pola drzave. Nama jesu uzeli KiM. Nije prvi put. Vraticemo. Ali vama nema spasa. Necemo vas Vise spasavati. Zabole nas.

Siptari vam drze vise od pola drzave. Nama jesu uzeli KiM. Nije prvi put. Vraticemo. Ali vama nema spasa. Necemo vas Vise spasavati. Zabole nas.

Drze zato sto su ih Ameri 2001 vadili iz blata. Svi znamo kako su posle kukavicki autobusima prebacivani ka kosovu odakle je veliki deo terorista i dosao.

Politicari su tu zakazali, da su se usprostavili priticima CIA-e, danas bi mnogo bio cistiji vazduh u Makedoniji.

Doktore delimicno si u pravu.

Siptari drze, mozda ne bas pola ali eto drze veliki deo drzave. Vama jesu uzeli Kosovo. Oko vracanja istog, hmmm ne znam. Poucen ovdasnjem iskustvom, kada Makedonija kao zvezda vodilja Balkana ka zajednickoj evropskoj buducnosti Balkana i jedinstven primer bratstva i jedinstva na ovom prostoru nije smogla snage da ucini nesto vise sa nasom Siptarskom bracom ne vidim nit prostor niti dimenziju kako bi Srbija, koja je sada na pravom i ispravnom putu za Brisel to izvesti . Nama Makedoncima ocigledno nema spasa i nema ocigledne potrebe za spasavanje, osim ako se nesto drasticno ne desi u narednom periodu vladanja raznih Vladimira i Redzepa pa i da mi ovde koji zivimo malo juznije iznad poslednjeg LIDLa u Grckoj izgubimo i ono malo nemira kojeg imamo.

e moj tupane,za jedan narod koji pretenduje na istoriju dugu vise od dva milenijuma,ta vasa drzavetina je prilicno siromasna kluturno-istorijskim lokalitetima.Zapravo ,80% areheoloskih lokacija otpada na vizantijske srpske i turske spomenike. Istini za volju,jedino dokazano vas "spomenik" kulture je "ratnik na konju" u samom Skoplju ,izgradjen negde na prelazu iz drugog u treci milenjum n.e.:lol:.Mada i onaj motorway iz period cara tite deluje prilicno anticki,jedino naplatne rampe odaju utisak da je novijeg datuma:lol:
https://sh.wikipedia.org/wiki/Kategorija:Arheološka_nalazišta_u_Republici_Makedoniji

e moj tupane,za jedan narod koji pretenduje na istoriju dugu vise od dva milenijuma,ta vasa drzavetina je prilicno siromasna kluturno-istorijskim lokalitetima.Zapravo ,80% areheoloskih lokacija otpada na vizantijske srpske i turske spomenike. Istini za volju,jedino dokazano vas "spomenik" kulture je "ratnik na konju" u samom Skoplju ,izgradjen negde na prelazu iz drugog u treci milenjum n.e.:lol:.Mada i onaj motorway iz period cara tite deluje prilicno anticki,jedino naplatne rampe odaju utisak da je novijeg datuma:lol:
https://sh.wikipedia.org/wiki/Kategorija:Arheološka_nalazišta_u_Republici_Makedoniji

Tupan ti tatko, e moj bratko ;)

Genije to je zato sto je Makedonija bila mnogo veca nego sada, do Soluna juzno, deo Bugarske(pirinska Makedonija), a i deo Albanije(celo Ohridsko jezero i okolina).

- - - - - - - - - -

Doktore delimicno si u pravu.

Siptari drze, mozda ne bas pola ali eto drze veliki deo drzave. Vama jesu uzeli Kosovo. Oko vracanja istog, hmmm ne znam. Poucen ovdasnjem iskustvom, kada Makedonija kao zvezda vodilja Balkana ka zajednickoj evropskoj buducnosti Balkana i jedinstven primer bratstva i jedinstva na ovom prostoru nije smogla snage da ucini nesto vise sa nasom Siptarskom bracom ne vidim nit prostor niti dimenziju kako bi Srbija, koja je sada na pravom i ispravnom putu za Brisel to izvesti . Nama Makedoncima ocigledno nema spasa i nema ocigledne potrebe za spasavanje, osim ako se nesto drasticno ne desi u narednom periodu vladanja raznih Vladimira i Redzepa pa i da mi ovde koji zivimo malo juznije iznad poslednjeg LIDLa u Grckoj izgubimo i ono malo nemira kojeg imamo.

Evo ga neciji bot koji se prestavlja kao Makedonac pa podbada i Srbe i Makedonce.

Cokalije tisina
imate najveci siptarski grad
a i bugri i siptari ce da vas pojedu
niti ste bili
niti ste sada
niti ce te biti..
cisto
duplo golo

Tebi su izgleda drazi siptari koji popalise i unistise one manastire i crkve od Makedonaca. Protiv istog zla se borimo(mislim na narod, ne na politicare oni su sve i upropastili).
Ako se ne udruzimo i opametimo umarsirace nam kao sto sada setaju kosovom.

Teroristi glume vojnike.

Ajde !??

- - - - - - - - - -

Između ostalog, znači i nokšir !

Pa ja i noksir ne znam sta je.

Нокшир?

3541595023.jpg

Poslednja izmena:

Back