хан Ацо
Veoma poznat
- Poruka
- 10.941
U Bugarskoj uvredliva rec zbog Srbin je "šumadiec".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbija je zvanično priznala Republiku Makedoniju pod tim imenom. Šta piše na tarabi potpuno je nebitno i ne menja suštinu.
A tačno me zabole što Makedonci kukaju,imamo mi malo jače primedbe njima od oznaka po putevima. Ne menjati iz principa. Ionako će stajati mesec dva,njihove diplomatske "izdaje" su zauvek.
Имамо право да се предомислимо.
После њиховог признавања Косова, немамо баш никакве обавезе према њима.
Kad smo kod tabli.naprimer ljetos sam prolazio kroz beograd pri povratku iz grcke i nigde se ne moze vidte putokaz naprimer za banjaluku i srpsku..banjaluka je medju 3-4 najveca srpska grada a nigde putokaza
onda tamo onaj izlaz na autoputu za bjeljinu ,samo na jednom mjestu ima tabala bjeljina a nigde oznake republike srpske ....itd
Srbija je zvanično priznala Republiku Makedoniju pod tim imenom. Šta piše na tarabi potpuno je nebitno i ne menja suštinu.
A tačno me zabole što Makedonci kukaju,imamo mi malo jače primedbe njima od oznaka po putevima. Ne menjati iz principa. Ionako će stajati mesec dva,njihove diplomatske "izdaje" su zauvek.
Е, ако, онда се секирај.
Јер, ако тако гледамо имамо и ми и Грци разлога за секирацију![]()
Живела РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИJА !
Opet neki vlazni snovi?
-------------
Zemlje koje priznaju Makedoniju kao FYR Macedonia:
Австралија
Белгија
Ватикан
Германија
Грција
Данска
Египет
Франција
Холандија
Шпанија
--------------
Ukupno 10 zemalja na citavoj planeti nas zove FYR Macedonia
Stvarno "svako" nas tako zove..
citavih 10 drzava na planeti![]()
Kad smo kod tabli.naprimer ljetos sam prolazio kroz beograd pri povratku iz grcke i nigde se ne moze vidte putokaz naprimer za banjaluku i srpsku..banjaluka je medju 3-4 najveca srpska grada a nigde putokaza
onda tamo onaj izlaz na autoputu za bjeljinu ,samo na jednom mjestu ima tabala bjeljina a nigde oznake republike srpske ....itd
Zgrebačke više nema. To je Koče Popovića.Nema ni ulice ni trga Republike Srpske ali ima nekih sumanutih naziva ulica kao što je Francuska,27 Marta,Zagrebačka,Imotska,Cetinjska.. svega ima čak i imena najneprijateljskih država,naroda i gradova samo nema ni jedne ulcie koja nosi naziv Srbiji najprijateljskijeg naroda i Republike.
BJ Rome, šta se pališ? Prošlo je vreme podrške.
Ajmo sad jedna slika ot Pandev.
![]()
Zgrebačke više nema. To je Koče Popovića.
Цео свет их зна и признаје само тако - као бившу југословенску републику.
Јер пре тога нису ни постојали, само као комадићи других држава.