Skoplje ljuto zbog table na koridoru 10

Srbija je zvanično priznala Republiku Makedoniju pod tim imenom. Šta piše na tarabi potpuno je nebitno i ne menja suštinu.

A tačno me zabole što Makedonci kukaju,imamo mi malo jače primedbe njima od oznaka po putevima. Ne menjati iz principa. Ionako će stajati mesec dva,njihove diplomatske "izdaje" su zauvek.

бјрм него шта

- - - - - - - - - -

Srbija je zvanično priznala Republiku Makedoniju pod tim imenom. Šta piše na tarabi potpuno je nebitno i ne menja suštinu.

A tačno me zabole što Makedonci kukaju,imamo mi malo jače primedbe njima od oznaka po putevima. Ne menjati iz principa. Ionako će stajati mesec dva,njihove diplomatske "izdaje" su zauvek.

у ун пише да су они бјрм и то је то;)

Имамо право да се предомислимо.

После њиховог признавања Косова, немамо баш никакве обавезе према њима.

Moжете радити шта хочете.Предомислити се и 100 пута,писати на таблама шта хочете, али најважно је што и када разговарате измеџу себе ви нас називате Македонце.То што се пише овде на форуму је најмање битно.Што се тиче Косова морате да се преиспитате сами......

Kad smo kod tabli.naprimer ljetos sam prolazio kroz beograd pri povratku iz grcke i nigde se ne moze vidte putokaz naprimer za banjaluku i srpsku..banjaluka je medju 3-4 najveca srpska grada a nigde putokaza
onda tamo onaj izlaz na autoputu za bjeljinu ,samo na jednom mjestu ima tabala bjeljina a nigde oznake republike srpske ....itd

Tacno 4 najveci srpski grad ne racunajuci Chikago.Ovako ide BGD 1650 000, N,SAD 350 0000 ,Nis 260 000. Banjalika 200 000.Kragujevac 170 000,Leskovac .Subotica,Pancevo ,Zrenjanin,Cacak, Valjevo.N.Pazar ,Kraljevo ,Bijeljina,Sabac ,Krusevac ,Smederevo itd

Можда дипломатске издаје су ништа у споредби са оне издаје које ви радите.Тај нож у леџа који не вадите из устима боли у леџа.Али у чија?????

Е, ако, онда се секирај.

Јер, ако тако гледамо имамо и ми и Грци разлога за секирацију :lol:

Ne zaboravi i Albaniju, svim susedima je Makedonija srce drzave :hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

makedonija-slavi-20-godini-nezavisnost-547821.jpg

:hahaha:
Opet neki vlazni snovi?

-------------

Zemlje koje priznaju Makedoniju kao FYR Macedonia:

Австралија
Белгија
Ватикан
Германија
Грција
Данска
Египет
Франција
Холандија
Шпанија
--------------

Ukupno 10 zemalja na citavoj planeti nas zove FYR Macedonia :hahaha:
Stvarno "svako" nas tako zove..
citavih 10 drzava na planeti :lol:

BJ Rome, šta se pališ? Prošlo je vreme podrške.

Ajmo sad jedna slika ot Pandev.

264471_heroa.jpg

Poslednja izmena:
Kad smo kod tabli.naprimer ljetos sam prolazio kroz beograd pri povratku iz grcke i nigde se ne moze vidte putokaz naprimer za banjaluku i srpsku..banjaluka je medju 3-4 najveca srpska grada a nigde putokaza
onda tamo onaj izlaz na autoputu za bjeljinu ,samo na jednom mjestu ima tabala bjeljina a nigde oznake republike srpske ....itd

Nema ni ulice ni trga Republike Srpske ali ima nekih sumanutih naziva ulica kao što je Francuska,27 Marta,Zagrebačka,Imotska,Cetinjska.. svega ima čak i imena najneprijateljskih država,naroda i gradova samo nema ni jedne ulcie koja nosi naziv Srbiji najprijateljskijeg naroda i Republike.

Zgrebačke više nema. To je Koče Popovića.

qovno zamenilo qovno.

- - - - - - - - - -

Ako je reč o saobraćajnici od međunarodnog značaja jasno je da ne može da stoji natpis sa imenom tzv.Republike Makedonije bez obzira pod kojim imenom je naša država priznala Vardarsku dolinu.BJRM je međunarodna oznaka za to područje.Da je nekakav seoski put,moglo bi.

Ама гицко коферчић се.ре много за политичке поене.
Ради се о табли која обиљежава завршетак радова.
То није иебени путоказ.
Тамо се зна шта може да пише.
Ни Марко ни Јанко, него име града и скраћеница државе.
Дакле, у овом случају Скопље на два писма или МКД латиницом.
Крај приче. Опет спиновање да се не види шума од дрвећа.

Цео свет их зна и признаје само тако - као бившу југословенску републику.

Јер пре тога нису ни постојали, само као комадићи других држава.

Srbija je jedna od retkih drzava na svetu koja je priznala BJRM pod njenim imenom tj kako oni zele.

I kako su nam oni to vratili?

- progonom SPC u BJRM
- priznanjem nezavisnosti Kosova
- lobiranjem i glasanjem da se Kosovo primi u UNESCO

Back