7of9
Veoma poznat
- Poruka
- 13.190
Unifome za školsku decu su sjajna stvar. Do fakulteta !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste, ali i ovo je napredak
Ne vole kapitalisti nikakvu jednakost ... Za koji moj su nakrali milione nego da pokazuju sebe i svoju decu u "ekstravaganci" odeći i gadžetima. Zar da zvrji BMW ispred kućerine s gipsanim patuljcima i lavovima u dvorištu.
Zlatan zub i sat ...
А управо су они измислили и увели школске униформе. Тај " парадокс" ће за тебе изгледа остати мистерија![]()
Ne vole kapitalisti nikakvu jednakost ... Za koji moj su nakrali milione nego da pokazuju sebe i svoju decu u "ekstravaganci" odeći i gadžetima. Zar da zvrji BMW ispred kućerine s gipsanim patuljcima i lavovima u dvorištu.
Zlatan zub i sat ...
Ne, nije tako, uniformi ima i u Meksiku ,Indiji, Japanu, Turskoj , a svakako da te skole nisu ni elitne ni finasirane od gospdode roditelja.da,al za odabrane,gospodsku decu
Ovo nam verovatno preteklo kad je propao Yumco, pa steta da stoji neupotrebljeno.
Школске униформе су првенствено обележје статуса, не имућности. Ученик школе је друштвени статус и тако се и цени.То о чему се овде прича је сасвим накарадно тумачење преостало, као и многа друга, из времена титоистичке заједничке државе. Школска униформа обавезује и на одређени тип понашања који репрезентује школу.
Cini mi se da malo ljudi govori protiv uniformi.
Vec protiv oblikovanja klinaca u aseksualna bica i pripreme za djubretare nosenjem ovih prnja.
djubretarenje im se smesi sve jedno!
naravno,cast izuzecima,potomcima pobednika tranzicije!