Skolske uniforme u Jagodini

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Unifome za školsku decu su sjajna stvar. Do fakulteta !

Ma zasto samo do fakulteta?

.........do groba.

120320061204-china-ballet-propaganda-workers-horizontal-gallery.jpg

Zato što se kroz uniformu relativno izjednačava imovinski status dece. Da ne gledaju šta je ko obukao, koje marke i ko je baja samo zato što je bumbarev sin.

Ali teško da to prija kapitalističkim ljubimcima, jer, ova imovinska relativizacija ima za cilj da se stvore bolji sistem vrednosti.

Poslednja izmena:
Ne vole kapitalisti nikakvu jednakost ... Za koji moj su nakrali milione nego da pokazuju sebe i svoju decu u "ekstravaganci" odeći i gadžetima. Zar da zvrji BMW ispred kućerine s gipsanim patuljcima i lavovima u dvorištu.
Zlatan zub i sat ...

Ne vole kapitalisti nikakvu jednakost ... Za koji moj su nakrali milione nego da pokazuju sebe i svoju decu u "ekstravaganci" odeći i gadžetima. Zar da zvrji BMW ispred kućerine s gipsanim patuljcima i lavovima u dvorištu.
Zlatan zub i sat ...

А управо су они измислили и увели школске униформе. Тај " парадокс" ће за тебе изгледа остати мистерија:hahaha:

Zlatan zub i sat ...

VUcji copor ti je lepo rekao, obavestio te,prosvetlio, kako i kada, gde i u nkojim se drustvima i skolama pojavljuju te elitne skolskih uniformi.

BMW tada nije postojao, a ni lavovi ni tigrovi po avlijama roditelja dece koji zele da im deca idu u ozbiljne skole.

Школске униформе су првенствено обележје статуса, не имућности. Ученик школе је друштвени статус и тако се и цени.То о чему се овде прича је сасвим накарадно тумачење преостало, као и многа друга, из времена титоистичке заједничке државе. Школска униформа обавезује и на одређени тип понашања који репрезентује школу.

Школске униформе су првенствено обележје статуса, не имућности. Ученик школе је друштвени статус и тако се и цени.То о чему се овде прича је сасвим накарадно тумачење преостало, као и многа друга, из времена титоистичке заједничке државе. Школска униформа обавезује и на одређени тип понашања који репрезентује школу.

Cini mi se da malo ljudi govori protiv uniformi.

Vec protiv oblikovanja klinaca u aseksualna bica i pripreme za djubretare nosenjem ovih prnja.

Back