Abeona
Zainteresovan član
- Poruka
- 133
Da li neko zna kada i gde ce biti odrzano republicko iz ruskog za osmi razred?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima li neko testove za takmicenje iz engleskog???inace sutra je opstinsko...a ja nisam nista vezbala...tako da mi ti testovi dosta pomogli!!!Ako neko zna...neka pomaze pls!!!
I zna li se za matematiku od koliko poena se ide na drzavno? U Nisu najveci broj poena je 84, ja imam 59 i 8-mi sam na listi, ne znam idem li dalje (isto 8. razred)...
Da li ko zna za takmicenje kengur bez granica?!Koje su nagrade?
-ima li ko predstavu kako izgleda takmichenje iz latinskog ?da pitam i ovde-ima li ko predstavu kako izgleda takmichenje iz latinskog ?
da bih znala kako da se pripremam
Za to mora da se sastane republicka komisija i da odredi granicu...
E sad da me ubijes ne mogu da se setim da li je princip jedinstvena granica za sve ili po okrugu prolazi odredjen broj ljudi!
Ako je ovo prvo u pitanju mislim da su ti sanse male zbog 8. razreda pri matematickoj gimnaziji...
Ali nikad se ne zna! Ako imas sanse da na nesto ulozis zalbu uradi to
Drzim ti palceve!![]()

Hvala na odgovoru,
Obicno idu prvih 15 iz okruga, ali nisam siguran. Ulozio sam zalbu, mislim da su mi skinuli 4 poena na jedan zadatak, ali videcemo.
Zanima me iz ostalih okruga kako su prosli, koji je najveci broj poena.
Hvala

Nema na cemu!
Pa onda imas velike sanse
Kad saznas, javi da li ides dalje!![]()
Sto se tice 8aka (Beograd) samo ovih iz matematicke ima mnogoooo sa preko 65...Tako da ja ove iz obicnih skola sazaljevam![]()
Ne bi bilo fer da puste manje nas iz Nisa zbog Beogradske gimnazije (pa i iz ostalih okruga) jer onda ustvari prave jos jedno republicko. Ja se nadam da ce da puste prvih 15 iz svakog okruga. Ali videcemo.
Pa znas kako sa jedne strane cilj takmicenja jeste da popularise nakuk,ali gledaj to i sa druge strane. Nije pravedno da neko iz nekog okruga recimo ne prodje sa 60p. dalje a da neko sa 40 ide dalje zato sto je npr. 1 u okrugu.
Nece pustiti iz svakog okruga po 15 jer ako je princip odredjen broj po okrugu da ide dalje onda se salje srazmerno velicini okruga
Jesi uspeo nesto da uradis na zalbama?![]()

Pa ima samo u beogradu specijalizovano odelje u matematickoj i kao bivsi ucenik matematicke nisam za to da ih ogranice - kolegijalnost,sta da radim![]()
Kako? Koliko ja znam oni su do sada trebali vec da posalju podatke drustvu matematicara jer kako sam cula komisija se sastaje ovih dana![]()
![]()

Jeste, u Niš
Idem i ja, pa zato pitam...

ja sam upotrebila pogrešan padež zato što si ga i ti upotrebio u postu iznad
Jeste, republički nivo![]()