Školska takmičenja

:lol:

Ima i te kako sta da se pise . Od toga kako se dele energetski resursi, preko istorijata pojedinih grana industrije, do toga gde se obradjuje grozdje :lol: pa i gde se proizvode carape

:rotf:

Tuzna istina . Kao da cu se setiti toga posle ovog testa :neutral:

Da...ja sad ucim tesku indutriju za takmicenje, ali, ko zna, mozda ce mi to i ostati malo u pamcenju.... mada, meni je industrija najgora oblast u geosu, bila i ostala! :mrgreen::mrgreen:

Ja sam iz Kolubarskog. :D Ja sam sa ovom mojom bedom od 17 poena drugi, prvo mesto ima 19 poena. Bzv se zeznem tamo gde je bilo da se prepisu i razvrstaju glagolski oblici na svrsene i nesvrsene. Prepisem i zamenicu "je" pored aorista (ili narativnog prezenta, ne secam se sta je bilo) "utesi" i tu se zeznem. xD Plus na onoj "fiks-ideji" i ne znam gde jos. xD Ne verujem da cu proci. :(
Ee,i ja sam kolubarski(iz kojeg si mesta?).
Ja sam prosao na republicko iz srpskog (2. godina). ;)
Inache je meni industrija jedina oblast geografije koja me nervira! -.-

Gde se odrzava republicko takmicenje iz istorije?
Ako bi neko postavio test od prosle godine :worth:
8. razred :)

takmicenje je 9.maja u OS,,Jovan Jovanovic Zmaj"(hvalim te Boze nema vise sela,vracam se u grad).tamo je prosle god bilo gradsko iz istorije...web:
www.zmajjova.znanje.info
to postoji test sa proslog gradskog.........
p.s. i ja prosla na republicko....2.mesto,falio mi 1 bod za prvo mesto....7.razred dali su ono za namesnistvo,a u batakovicevoj knjizi on uopste ne spominje namesnistvo 1839.po njemu je prvo namesn. 1868.tako da ja nisam znala ko cini 2.namesn. jer sam mislila da je to ono sinu Milana Obrenovica....
za bg rezultati sa gradskog:
www.osteslavinca.znanje.info :D:D:D

takmicenje je 9.maja u OS,,Jovan Jovanovic Zmaj"(hvalim te Boze nema vise sela,vracam se u grad).tamo je prosle god bilo gradsko iz istorije...web:
www.zmajjova.znanje.info
to postoji test sa proslog gradskog.........
p.s. i ja prosla na republicko....2.mesto,falio mi 1 bod za prvo mesto....7.razred dali su ono za namesnistvo,a u batakovicevoj knjizi on uopste ne spominje namesnistvo 1839.po njemu je prvo namesn. 1868.tako da ja nisam znala ko cini 2.namesn. jer sam mislila da je to ono sinu Milana Obrenovica....
za bg rezultati sa gradskog:
www.osteslavinca.znanje.info :D:D:D

Hvala! :)

Back