Školska takmičenja

Nemam pojma...Moguće.....:D Btw,iz kog si okruga? Koliko poena ima najbolji?

Ja sam iz Kolubarskog. :D Ja sam sa ovom mojom bedom od 17 poena drugi, prvo mesto ima 19 poena. Bzv se zeznem tamo gde je bilo da se prepisu i razvrstaju glagolski oblici na svrsene i nesvrsene. Prepisem i zamenicu "je" pored aorista (ili narativnog prezenta, ne secam se sta je bilo) "utesi" i tu se zeznem. xD Plus na onoj "fiks-ideji" i ne znam gde jos. xD Ne verujem da cu proci. :(

Osmaci, da li se i kod vas desilo da vam ne priznaju prvo pitanje jer ste napisali Sveti Sava velikim slovom?!? Nas su ucile i uciteljice i sada nastavnice da se Sveti Sava pise velikim slovom, jer mu je pridev "sveti" srastao uz ime! Sve i da se pise sveti malim slovom, zasto bi se bunilo vise profesora iz razlicitih gradova? Takodje nisu priznavali da je autor Zitija Svetog Simeona Rastko Nemanjic. Kakav apsurd i bruka od takmicenja!

Ja na okruznom iz geografije prvi, 100 poena! (maximum) :D:D:D
:klap:
Osmaci, da li se i kod vas desilo da vam ne priznaju prvo pitanje jer ste napisali Sveti Sava velikim slovom?!? Nas su ucile i uciteljice i sada nastavnice da se Sveti Sava pise velikim slovom, jer mu je pridev "sveti" srastao uz ime! Sve i da se pise sveti malim slovom, zasto bi se bunilo vise profesora iz razlicitih gradova? Takodje nisu priznavali da je autor Zitija Svetog Simeona Rastko Nemanjic. Kakav apsurd i bruka od takmicenja!

Moze i veliko S i malo S oba su ispravna zavisno kako posmatras, tako je nas profesorka ucila cak bi i bilo ispravnije veliko S.

Sto se tice ime pisca tu je mozda i ok sto nije priznato (mada niste vi studenti pa ono da imate neku veliku sirinu u svemu tome, treba vam oprostiti) ...

Ali opet da je glupo glupo je .

Da li tu više ima šta da se piše?

oh, veruj mi, ima. Gde su koje industrije, gde koja nalazista.... i to samo izgleda lako, ali meni je to najteza oblast u geosu i najdosadnija. Jeste da od nase industrije nema nista...ali eto...zavod voli da muci decu. :mrgreen:

:lol:

Ima i te kako sta da se pise . Od toga kako se dele energetski resursi, preko istorijata pojedinih grana industrije, do toga gde se obradjuje grozdje :lol: pa i gde se proizvode carape

:rotf:

Tuzna istina . Kao da cu se setiti toga posle ovog testa :neutral:

Back