Školska takmičenja

Danas mi je nastavnica engleskog rekla da je takmichenje 28.02.,iako na sajtu Drushtva za strane jezike i knjizevnost pishe da je 27.Da li neko zna tachan datum,jer mi je vazno zbog biologije?Ne znam da li ce se poklopiti ili ne...Hvala unapred! :)

Danas mi je nastavnica engleskog rekla da je takmichenje 28.02.,iako na sajtu Drushtva za strane jezike i knjizevnost pishe da je 27.Da li neko zna tachan datum,jer mi je vazno zbog biologije?Ne znam da li ce se poklopiti ili ne...Hvala unapred! :)

Poklopiće se, valjda. Meni je nastavnica rekla da je engleski definitivno 27.
A što se tiče srpskog, matematike i hemije, rekla mi je nastavnica da će da pomere.

Shteta... :( Da li znash neshto u vezi nemachkog?Chula sam da je proshle godine bilo istog dana kad i engleski,pa chak i u isto vreme!A izgleda i ove godine tako-totalno bezveze...ne mogu da se odluchim! :dash: Kad vec mora da se bira izmedju prirodnih i drushtvenih predmeta,shto sad i jezici?! :dontunderstand:

Shteta... :( Da li znash neshto u vezi nemachkog?Chula sam da je proshle godine bilo istog dana kad i engleski,pa chak i u isto vreme!A izgleda i ove godine tako-totalno bezveze...ne mogu da se odluchim! :dash: Kad vec mora da se bira izmedju prirodnih i drushtvenih predmeta,shto sad i jezici?! :dontunderstand:

Trebalo bi bas da bude suprotno. Da se ne bira izmedju prirodnih i drustvenih, nego da se bira izmedju drustvenih medjusobno, i prirodnih medjusobno...;)

Pa dobro,zavisi ko shta voli i shta mu ide...uostalom,ne bi uopshte trebalo da biramo,ima toliko subota i nedelja,a oni sve strpaju u 1 dan.Ja sam odustala od biosa,mozda cu i od istorije,molim se da pomere nemachki :worth: ,inache cu da poludim-od 5 takmichenja koliko sam planirala,ja cu ici samo na 2! Bedak... :( (Poslala sam Drushtvu za strane jezike i knjizevnost mail,a oni bash trche da mi odgovore...)

Календар такмичења и смотри Министарства просвете за 2009./2010. годину
banner_takmicenja-sr-cir.gif

Доступан за преузимање : http://tiny.cc/takmicenja2009

Poslednja izmena:

Back