skole stranih jezika u Nišu

Molim ve nemo' me banujte sto sam digo temu iz dead, jer necu da otvoaram kad vec postoji!
Ja planiram sad od letnjeg raspusta da pocnem i ENgleski i Francuski da ucim privatno....Engleski zbog toefl-a koji planiram da polazem tamo za dve godine a francuski da bih prosirio moje majusno znanje:D
E sad da li mozete da mi preporucite neke skole so bzirom da jeova tema stara 2 godine:DA stvari su se znacajno izmenile...Koja je cena, kvalitet i tako to...

Ja sam promenila tri-cetiri skole dok nisam pronasla jedinu pravu: SPELL. Nalazi se u centru Nisa, blizu Kalce. Odlicne metode rada, savremena oprema i 100% efektivni casovi. Ja sam, konkretno, isla na engleski, ali i za druge jezike vazi isto (neko je pitao za ruski, mislim da ruski nemaju).
Mozete da pogledate sajt skole:

www.spell.co.rs

Interesuje me na osnovu vasih iskustava koja skola stranih jezika je po vama najbolja za ucenje engleskog jezika? Cuo sam preporuke za sledece skole: Spell, Karft, Angela Fischer, Britannica, Oxforf, Picadilly, pa me interesuje koja je od njih po vama najbolja. Voleo bih da cujem sto vise iskustava.

Interesuje me na osnovu vasih iskustava koja skola stranih jezika je po vama najbolja za ucenje engleskog jezika? Cuo sam preporuke za sledece skole: Spell, Karft, Angela Fischer, Britannica, Oxforf, Picadilly, pa me interesuje koja je od njih po vama najbolja. Voleo bih da cujem sto vise iskustava.

Piccadily je meni ok...
Ja sam se upisao sad pre nekih 3 nedelja ali shvati da to nije klasicna skola , ono kao u grupi, nego imas svog profesora ali naravni radite zajedno iz knjige a prethodno dobijas test procene znanja koji i nije nesto tezak mnogo, naravno ima i onih tezis pitanja ali generalno test nije tezak :)
I profesorke koje su mi do sada bile su ok, obe...Tako da ti preporucujem:)

Znaci Picadilly je po meni najbolji !!!Rade po Longmanu,prijatan ambijent za ucenje,vrhunska nastava a sto je najvaznije nije dosadno :))

Najbolji su ti mo meni metal sivas i skola stranih jezika djuro salaj ima ih na vise lokacija
http://www.navidiku.rs/grad/1/kategorija/63/podkat/262/oid//strana/1
a osim toga imas i mogucnost strucnih konsultovanja sa pojedincima, radi se u malim grupama i cak na kraju dobijes i diplomu :)
Ne znam da li sa njom mozes da se zzaposlis ili ne ali je ipak dobijes :D

Back