srbamanNIS
Zainteresovan član
- Poruka
- 316
zar je moguce da nepostoji ni jedna skola Ruskog u Nisu grad manje od 300 000 stanovnika nema ni jedna skola ruskog a pre 20 god svi po skolama ucili ruski....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.niscafe.com/index.php/co...nager/Itemid,1/adid,53/catid,17/page,show_ad/ (Google je cudo, koristite pretrazivacProsto neverovatno da ne mogu da nadjem nista na netu, kao da uopste i nepostoji.. Ukoliko znate za neku skolu ili ste ucili spanski daj recite!![]()
Interesuje me na osnovu vasih iskustava koja skola stranih jezika je po vama najbolja za ucenje engleskog jezika? Cuo sam preporuke za sledece skole: Spell, Karft, Angela Fischer, Britannica, Oxforf, Picadilly, pa me interesuje koja je od njih po vama najbolja. Voleo bih da cujem sto vise iskustava.
Iz licnog iskustva mogu da preporucim skolu jezika STAR na Paliluli. Prijatan ambijent, opustena atmosfera, strucne i zanimljive profesorke, a ono sto je najbitnije je da se insistira na govoru.
Ja imam isto pitanje.
ma meni bi u stvari najvise odgovarao neki kurs konverzacije
Znaci Picadilly je po meni najbolji !!!Rade po Longmanu,prijatan ambijent za ucenje,vrhunska nastava a sto je najvaznije nije dosadno)