skola glume

• Začetnik teme Začetnik teme vljn
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hteo bih da se upisem u skolu glume u Beogradu. Idem na audiciju u septembru, od 550 takmicara ulaze 20. Moze li mi neko reci neki dobar skec koj bi mogo da odglumim od nusica. Imam 12 godina i treba mi 10-ka da bi mozda proso.

Hteo bih da se upisem u skolu glume u Beogradu. Idem na audiciju u septembru, od 550 takmicara ulaze 20. Moze li mi neko reci neki dobar skec koj bi mogo da odglumim od nusica. Imam 12 godina i treba mi 10-ka da bi mozda proso.

Ja bih ti preporuchio da vidish Hajduke...zato shto si otprilike tih godina kao likovi u knjizi...i to vidi tuchu sa matamutom recimo.

I samo da pitam gde idesh na audiciju?:D Da nije sluchajno kod Mike?

Cao svima! Mozete li mi pomoci? Treca sam godina srednje i planiram da upisem FDU, treba mi neko da me sprema, a ne znam kako da se povezem sa bilo kim... Iz Cacka sam, bila sam u skoro svim skolama glume, ali sve je to manje-vise ozbiljno, obzirom da Cacak nema pravo pozoriste... Ako neko moze, neka se javi, ne bi mi bio problem da dolazim u Beograd.
Inace, vec sad hocu da pocnem da se spremam, cula sam da treba da znam neki instrument? Jel to neophodno, antimuzikalna sam...HVALA UNAPRED!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back