skola glume

• Začetnik teme Začetnik teme vljn
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uf, uf, mmogo mi ti znas. On prvo mora da se opameti, pa tek onda da vidi sta ce. Brodvej je centar sveta, a to za gejeve su vase predrasude, jer ovde nemate vezu da vas neko uvali na akademiju, ili samo preko veze mozete da budete glumci.
I ne tvrdim da znam, po čemu se nas dvoje korenito razlikujemo, a na šta sam, btw, izrazito ponosan. Meni je ovaj forum hobi i tu iznosim svoje stavove, a ne Svetu istinu. Dečko ima želju da bude glumac, ne astronaut, i zašto bi to bilo nerealno za postići? O kakvom 'opamećivanju' ti govoriš? O vaspitno-roditeljskom ili transcendentalnom? Trebali li neko najpre da se zamonaši i doktorira nuklearnu fiziku da bi mogao da postane glumac? Jer, ako je tako, moglo bi se očekivati da honorari glumaca budu veći od cene nafte, pošto ih ne bi bog zna koliko opstalo u takvim uslovima.
Dalje, ako si uspela na osnovu četiri rečenice da proceniš bilo šta o tom dečku kao osobi i našla za shodno da mu sa odstojanja nekakvog, jedino tebi pojmljivog nivoa daješ savete o 'opamećivanju', to samo govori (potvrđuje) neke stvari o tebi koje su i drugi forumaši primetili. To što si ti izduvala na prijemnom ne daje ti pravo da generalizuješ stvari, ne žele svi da postanu glumci.U veze na FDU nisam upućen jer sa glumom nemam dodirnih tačaka, završavam medicinu i svoj prijemni položio sam pre 6 godina, kad mu je bilo vreme, ali mi je iskreno žao što nisi uspela da nađeš neku i ubaciš se na toliko željenu Akademiju pa ti sada duša nema mira, no ja nisam kadar o tome da ti pričam, zbog takvih stvari i postoje psiholozi. I oni drugi, ozbiljniji, neću ih imenovati. Što se tiče pedera, Brodveja i disleksije, ne mora čovek biti ne znam kako pronicljiv da bi to primetio, pa sami se time hvale (čega se normalan stidi...).
I, Pevačice, ako imaš nešto pametno za reći, a ti samo izvoli, ali ako već nemaš, baci se na čitanje biografije Endrua Lojda Vebera jer teško da ćeš Brodveju bliže od toga prići, daleko je Kip slobode. Ja ti, sa druge strane, sve najbolje želim.

Pretpostavljam da je mnogo lepo u tom tvom 'crno vs. belo' svetu, i drago mi je zbog toga, pa ću ti ponovo reći, i to, zamisli, samo jednom rečenicom: postoje ljudi koji su školovani (ne na kursevima) i plaćeni da pomognu takvima kao ti.

Treba mi pomoć pod hitno. Iz Novog Sada sam,imam 16 godina i ne mogu da nadjem dramsku sekciju ili časove glume koje spremaju za akademiju. Molim vas ako znate neku da mi kažete,i da mi date savet kako i kolko teško je upasti. Hvala unapred! :))

Pa ja bi volela,al sad dal ce me primiti...xD Pa htela bi svakako da pokusam,ali ako osetim da nisam dovoljno spremna,ne verujem da cu izaci... Problem je u tome što ja ne znam kako da se spremim...://

Hej imas u Novom Sadu u Srpskom Narodnom pozoristu casove glume nedeljom od 10h do 14h. Tamo su sve devojke i mladje su od tebe. Najstarija ima 18 godina. A imas i casove glume ponedeljkom i cetvrtkom negde oko 18h u Kulturno-umetnickom drustvu Sonja Marinkovic. :) Nadam se da sam ti pomogao

Hej imas u Novom Sadu u Srpskom Narodnom pozoristu casove glume nedeljom od 10h do 14h. Tamo su sve devojke i mladje su od tebe. Najstarija ima 18 godina. A imas i casove glume ponedeljkom i cetvrtkom negde oko 18h u Kulturno-umetnickom drustvu Sonja Marinkovic. :) Nadam se da sam ti pomogao

јел неко можда ишао тамо? коме се треба јавити? немам појма, а занима ме :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back