Skoda fabia

• Začetnik teme Začetnik teme asuss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sorry,onda je UltraZvuk bio u pravu tj. ako je sve ispravno na autu ne vidim razlog zasto bi se zapalio tako da je verovatno bio udaren pa je instalacija pretrpela neke budzove.
Al evo imam ja jednu lepoticu bez tog budzenja,ki nova.:)
2val1l5.jpg

Ne, ova je iz druge price.Ova nije presla 60 km/h i vozila je baba.:D
Ne stvarno ova je u jako dobrom stanju i presla je 68370 km i ima originalnu servisnu knjizicu a ima i plus da je sad uvezena i dosla sa zapadnog trzista.U voznji je ko nova.

Hvala PetrolBoy.
A tek da vidis Lagunu,Palio,Astru koji su stvarno u jako dobrom stanju.Danas mi je bio covek da vidi auto za svog zeta koji je u drugom gradu i rekao je da ne moze da se odluci jer ne zna koji je bolji. Odsad cu morati da isterivam na ulicu onaj za koji su me zvali pa ce da ga kupe.:D

Hvala PetrolBoy.
A tek da vidis Lagunu,Palio,Astru koji su stvarno u jako dobrom stanju.Danas mi je bio covek da vidi auto za svog zeta koji je u drugom gradu i rekao je da ne moze da se odluci jer ne zna koji je bolji. Odsad cu morati da isterivam na ulicu onaj za koji su me zvali pa ce da ga kupe.:D

neka ti ide, samo gledam sad od kako moze ko oce u jevropu, ortak sad ide za holandiju uzima 5-6 auta i ove otvara mini plac..poenta da ih sve vise to radi..-_-

Back