- Poruka
- 50.044
..al na kraju krajeva, nista neobicno, svima treba paznja..opravdano dakle...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što živiš na brdu i što si siromašna?!Sa svojim muškarcem ja sam zadovoljna. Dao mi 7000 za kosu da izvučem pramenove, nosio najveću krntiju od telefona a meni kupio lep, doduše i on je kupio neku bušilicu a nije morao....
Срећна ти Нова година напоконеDobro ajde nekad je treba izvesti u neki restoran s motivima "etno setno ostao panj od stogodisnjeg hrasta." Narucis joj mesano i : jes jela? Sh josh? 'Tj'mo itji?
Srecna Nova nataliСрећна ти Нова година напоконе![]()
Što da ne.Neke zaslužuju .Ja lično baš volim zvezde.Šta mislite da li današnje žene zaslužuju da im se skidaju zvijezde i pokreću ratovi za njih ili IPAK NE?!
Šta se to toliko promenilo u MŽ odnosima pa su i muškarci rešili da ne ulažu sebe više ili grešimo?!
Nikad se nisi tukao zbog devojke?!ratovi jok, previše je ratova zbog njih vođeno.
Ovako su režirali najnoviji Mad Max.Što da ne.Neke zaslužuju .Ja lično baš volim zvezde.
Većina muškaraca su postali idioti koji više nisu muškarci nego obične splačine.
Ja bih to režirala malo drugačije.Ovako su režirali najnoviji Mad Max.
Svaka žena je manekenka preljepotica i mučenica zarobljena princeza.
A svaki muškarac je neki ludi degenerik koji je zarobio dotične.![]()
Manekenke love i kastriraju muškarce?!Ja bih to režirala malo drugačije.
Daaaa.Kako si znao?Manekenke love i kastriraju muškarce?!![]()
Eeeeeeeee.Daaaa.Kako si znao?
Neka...Imam ja svoju mačinu i nožekalju , pa i sekiru..Eeeeeeeee.
Probaj animu Claymore.
Ima takvih momenata.
Žene manekenke sa mačinama i muškarci koji su se zbog sexualne napaljenosti pretvorili grozomorna čudovišta.
Rekoh i previše je toga.Nikad se nisi tukao zbog devojke?!
- Ja jesam.![]()
Šta mislite da li današnje žene zaslužuju da im se skidaju zvijezde i pokreću ratovi za njih ili IPAK NE?!
Šta se to toliko promenilo u MŽ odnosima pa su i muškarci rešili da ne ulažu sebe više ili grešimo?!
Pogledajte prilog 1445469
Sve je to dobro. Samo blato je dosadno kao čir na dupetu.A što živiš na brdu i što si siromašna?!![]()