plavusa ana
Zainteresovan član
- Poruka
- 294
. . .:Malo sam citao ove vase postove i postavicu vam pitanje, SVIMA, da li vi uopste znate sta pisete? Da li znate bilo sta o Skinheads-ima? Da li znate sta je B&H i sta je SHARP? Onoliko koliko sam procitao sve sto znate o njima je da su nazy-sti i sl. Sto je u jednu ruku i tacno. Ali da li vi znate ko su bili prvi Skinheads-i? Odakle su oni dosli? Koju su muziku slusali? I sto je najvaznije koje su boje bili?
Da li znate da nabrojite bar pet bendova nazy-sta i bar pet bendova ovi drugi (ne nazy-sta)? Da li ste culi za jos koji bend osim Screwdriver-a? Da li ste ikad culi za Desmond Dekker-a? Ili mozda Judge Dread-a?
Kada to budete znali onda pisite o Skinheads-ima sta hocete, a do tad malo iskoristite google i za ovo istrazivanje pa cete videti ko su i sta su pravi Skinheads-i. Videcete da su pravi Skinheads-i uopste nisu ti po kojima ovde pljujete. Ti po kojima pljujete su sledbenici Ian Start-a i kao takve ih pljujte do mile volje, ali ne mojte da ih pljujete kao Skinheads-e jer oni Skinheads-i uopste nisu.
sto kaze moja baba mnogo pitanja od JEDARED...