SKINHEADS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha, ma kapiram to, svi se mi borimo za svoj zivot, na ovaj ili onaj nacin, ali onda ( ja moram da napomenem, ako vec nisam, da meni sve mora da se crta - uzrok: inteligencija, tj. nedostatak :wink: )
smo svi mi skinsi! Mislim... Ako su samo ti "obrijani ludaci" ili kako god ti nasilni ljudi,
a pravi skinsi oni koji potegnu nesto konkretnije osim price za svoj zivot, onda ti pravi skinsi su mnogo cesta pojava.
Koga ne mrzi, papir i olovku u ruke i nalepite na ekran! ( ne pokusavajte corexom da brisete ista sa ekrana :D ne uspeva! )

Hm, cekaj samo sekund... Ti verujes u Boga? ( au tek sad imam zbrku u glavi ) Ako mislis da je on svemocan, zar ne mislis da on to moze sam da sredi?
Ili barem priroda da to uradi ( ili bilo sta u sta verujes )? Mislim, ako verujes da cemo se podaviti,
podavicemo se, ko se udavi - udavio se. Zasto nekome uskratiti pravo na zivot? I zasto to bas moraju biti crnci? Ili cigani? Ili kinezi? Zasto mislis da ti imas vise prava na zivot? Ako verujes da Bog podaruje zivot zar ne mislis da on zna sta radi?
Ali, onda, kad budu svi crnci, cigani i kinezi mrtvi, ko ce biti sledeci? Albanci, hrvati? Kad ostanu samo srbi ko onda? Hipici, inzenjeri, siromasi? Kad ostanu samo skinsi onda ko? Kad ostanes samo ti? Sta onda?
A ako se cela teorija zasniva na tome da nema prostora na ovoj zemlji - covece, srafciger u ruke i napravi neku letilicu da se negde preselimo! :D Vasiona je nesaglediva svet nije tako mali i tesan :wink:

New Rose:
Hm, cekaj samo sekund... Ti verujes u Boga? ( au tek sad imam zbrku u glavi ) Ako mislis da je on svemocan, zar ne mislis da on to moze sam da sredi?
Ili barem priroda da to uradi ( ili bilo sta u sta verujes )? Mislim, ako verujes da cemo se podaviti,
podavicemo se, ko se udavi - udavio se. Zasto nekome uskratiti pravo na zivot? I zasto to bas moraju biti crnci? Ili cigani? Ili kinezi? Zasto mislis da ti imas vise prava na zivot? Ako verujes da Bog podaruje zivot zar ne mislis da on zna sta radi?
Ali, onda, kad budu svi crnci, cigani i kinezi mrtvi, ko ce biti sledeci? Albanci, hrvati? Kad ostanu samo srbi ko onda? Hipici, inzenjeri, siromasi? Kad ostanu samo skinsi onda ko? Kad ostanes samo ti? Sta onda?
A ako se cela teorija zasniva na tome da nema prostora na ovoj zemlji - covece, srafciger u ruke i napravi neku letilicu da se negde preselimo! :D Vasiona je nesaglediva svet nije tako mali i tesan :wink:

ovo me vredja, to me jos niko nije pitao
zar ti moj nick nista ne govori
ja sam covik koji ce da obori hriscanstvo, bre
ja sam taj koji ce da oslobodi ljude od robstva religije
sad sam se i iznervirao
ne mogu nikako da ti oprostim
auuuuuuuuuuuuuuuu sta sam doziveo
ne mogu da dodjem sebi
uh

prvo vasiona ima granice, to je dokazano
drugo kad budemo oborio crkvu sve pare odatle idu za nauku, jer ce da poumireo vec 2016. jer kometa Tutatis ide na nas
tu BOG ne pomaze, * vas bog
nego
kad crnac dotakne belca, belcu se poveca puls 5 puta :wink:

Ah pa cekaj, ja sam napisala da imam zbrku u mozgu jer mi se ucinilo da si rekao da je Bog stvorio Adama i Evu bele pa kao eto Bog tako hoce itd., pa ja sam onda stala i videla da nesto nije u redu.

Ako vasiona ima granice ( to nije dokazano, to je samo jos jedna teorija, bice dokazano kad neko ode na kraj vasione i lupi glavom o ivicu :D ), te granice ne prosiruju svet jos za hektar i po, ne znam za brojke ali okolo ima jos barem jedno sazvezdje ( naravno da ih ima na stotine vise ) i SIGURNO postoji nesto negde. Uvek ima izlaza
( mislim na mirniji nacin :) )

Ih, sad ako verujes u to ( te stvari se inace citaju po novinama ) mi smo svi vec jedno 11 puta mrtvi od nekih `90ih recimo. Koliko je samo kometa trebalo da nas udari u 2001.??? Uf, covece ( ili u 2000. - ali to su tvrdili samo oni koji nisu znali kad pocinje 21. vek ) I sta sad, koliko vas ima da mozete da porusite nesto sto traje vec stotinama i hiljadama godina ( crkvu, jel ) i to da uradite za koliko-manje od 15 godina? Za 12 godina? Pa covece mi Turaka nismo mogli da se otarasimo za 500 godina, gde ce te vi 90% sveta da zakopate? ( da, inace ja sve ovo pisem mirnim tonom, tj. ti ovo citaj mirnim tonom jer ja se ovde u stvari ne dernjam na tebe nego skroz normalno pitam :wink: )

Inace ja mislim da je za taj slucaj crnca i belca sasvim obrnuto. Oni se plase nase ruke jer su bili nasi robovi zaista dugo.

Ali, covece ono za onog hipi decka??? STO NJEGA COVECE??? :cry:

New Rose:
Ah pa cekaj, ja sam napisala da imam zbrku u mozgu jer mi se ucinilo da si rekao da je Bog stvorio Adama i Evu bele pa kao eto Bog tako hoce itd., pa ja sam onda stala i videla da nesto nije u redu.

Ako vasiona ima granice ( to nije dokazano, to je samo jos jedna teorija, bice dokazano kad neko ode na kraj vasione i lupi glavom o ivicu :D ), te granice ne prosiruju svet jos za hektar i po, ne znam za brojke ali okolo ima jos barem jedno sazvezdje ( naravno da ih ima na stotine vise ) i SIGURNO postoji nesto negde. Uvek ima izlaza
( mislim na mirniji nacin :) )

Ih, sad ako verujes u to ( te stvari se inace citaju po novinama ) mi smo svi vec jedno 11 puta mrtvi od nekih `90ih recimo. Koliko je samo kometa trebalo da nas udari u 2001.??? Uf, covece ( ili u 2000. - ali to su tvrdili samo oni koji nisu znali kad pocinje 21. vek ) I sta sad, koliko vas ima da mozete da porusite nesto sto traje vec stotinama i hiljadama godina ( crkvu, jel ) i to da uradite za koliko-manje od 15 godina? Za 12 godina? Pa covece mi Turaka nismo mogli da se otarasimo za 500 godina, gde ce te vi 90% sveta da zakopate? ( da, inace ja sve ovo pisem mirnim tonom, tj. ti ovo citaj mirnim tonom jer ja se ovde u stvari ne dernjam na tebe nego skroz normalno pitam :wink: )

Inace ja mislim da je za taj slucaj crnca i belca sasvim obrnuto. Oni se plase nase ruke jer su bili nasi robovi zaista dugo.

Ali, covece ono za onog hipi decka??? STO NJEGA COVECE??? :cry:

kakav sad hipik?

nego sto se tice zakopavanja
necu da zakovam ja cu da palim
moramo da zagrejemo Sibir

Zasto skinsi napadaju hipike? (hipije, kako god)
Zasto, eto on je BEO, on nosi mir oko vrata on, ma vec sam ispricala pricu...
Covece, ako budes zagrejao Sibir, poremetices onu ravnotezu o kojoj pricas... Sibir je oduvek bio hladan, zasto ga zagrejati, onda ce se sav led otopiti i onda ce opet porasti nivo vode i opet ces morati da ubijas, jer nece biti mesta.
A, da inace, nece voda toliko narasti da svi moramo u planine do 2016. :wink:

New Rose:
Zasto skinsi napadaju hipike? (hipije, kako god)
Zasto, eto on je BEO, on nosi mir oko vrata on, ma vec sam ispricala pricu...
Covece, ako budes zagrejao Sibir, poremetices onu ravnotezu o kojoj pricas... Sibir je oduvek bio hladan, zasto ga zagrejati, onda ce se sav led otopiti i onda ce opet porasti nivo vode i opet ces morati da ubijas, jer nece biti mesta.
A, da inace, nece voda toliko narasti da svi moramo u planine do 2016. :wink:

ma 2016. ce da grune kometa, ove godine je omasila za 150 000 km,
dolazi svake 12-te godine i sve je bliza za 150 000km :D
a za Sibir si u pravu :wink:
plasim se da ti nisi skroz u pravu, jer sam ja onda bas skrenuo
a sto se tice crnaca pocinju da dominiraju, sto ne valja
sta se tice ubijanja, mislim da su na prvom mestu, izmadju ostalog samo to i znaju

Aha... au, pa onda sta da se radi, ima da se svasta prozivi do 2016.! Opusteno... Mislim nije, ali ja se najiskrenije nadam da ima ljudi koji znaju sta rade i sta ce da urade! :( :roll: :lol:
Jos si mlad ( ili nisi? :D ) uzivaj u zivotu, i pusti druge da uzivaju u svom.
Da, inace bas si miroljubiv za jednog skinsa :wink:
mislim, osim ubijanja itd., ono, cak stavis i nekog smajlisu! :wink:

plavusa ana:
DEVIL:
infidel:
Pa sta ima lose u tome sto sam rasista?
ma sta se ja trudim da objasnim kad necete da slusate

Takve ljude kao ti i ne treba slusati..

mislim da nisi u pravu, forum i sluzi tome da svako kaze svoje misljenje o datoj temi. a ako ti se necije misljenje ne svidja uvek postoji replika.
:?
pa to nije misljenje, covek vredja druge ljude, a mislim da je to protiv pravila ovog foruma, ili sam ja pogresno obavesten? A u ostalom za mene su svi koji imaju ovakve Ideje "nenormalni", sorry ali je tako. Pa sta ce onda reci Crnci za nas. Isto ovako, jel? Vama nije bilo dosta problema izgleda pa bi jos. E jesu se face nasle uvoditi novi svetski poredak...
Pozdrav

New Rose:
Aha... au, pa onda sta da se radi, ima da se svasta prozivi do 2016.! Opusteno... Mislim nije, ali ja se najiskrenije nadam da ima ljudi koji znaju sta rade i sta ce da urade! :( :roll: :lol:
Jos si mlad ( ili nisi? :D ) uzivaj u zivotu, i pusti druge da uzivaju u svom.
Da, inace bas si miroljubiv za jednog skinsa :wink:
mislim, osim ubijanja itd., ono, cak stavis i nekog smajlisu! :wink:

mlad godinama star duhom :lol: :lol: :lol:

ne mogu ni da citam...i necu
no coment (mada je to samo po sebi komentar)
mozete da odete na religiju slobodno...tj idite
i jos nesto:

infidela ne treba ozbiljno shvatati,kliko god ozbiljno zvucao,jednostavno iskulirajte,koliko se god trudi da zvuci poremeceno...mislim da je ustvari samo nesiguran i uplasen i da ovako u svojim ocima izgleda kao neki baja...ali problem smo cini mi se spomenuli.

a da:
inace negde na forumu pise da su takve i tome slicne izjave zabranjene,tj da bi clanovi i gosti foruma mogli da se suzrze bilo kakve,verske i rasne netrpeljivosti

Flame:
emy_331:
Ma momci za uzor....:-))

Ok,eto oni su rasisti,imaju neku svoju pricu sve to stoji,mada mislim da je besmisleno traciti vreme tako sto ces juriti po gradu rome i slicne njima......bolje neka mrze siptare i hrvate,ako im se vec mrzi!!!!!!
pa izgleda da se i tebi mrzi
Meni se ne mrzi, ja mrzim......ali ja ne mrzim nekoga na osnovu boje koze,vere,rase........vec sa razlogom......ja imam razlog zasto ustase i siptare mrzim......ali to ne znaci da mislim da su skinsi ok....samo akzem da oni imaju svoju teoriju,kakvu-takvu!

Pa,ne znam,poznajem par starijih skinsa,i znam da oni uopste nisu u fazonu da se foliraju sa fashizmom i tim glupostima,oni su svi do jednog nacionalisti i zaista vole svoj narod,a vecina uopste nisu u fazonu martinki i belih pertlica,vec se potpuno normalno oblache i veeeliki broj ih je poprilichno inteligentan i imaju argumente za svoja ubedjenja, tako da iako se ne slazem sa njihovom filozofijom, ipak ih moram poshtovati.A ovi klinci od 15 godina ...Phi,valjda i oni moraju da se nekako zabavljaju :roll: Nemaju deca shta da rade :wink:

Ne mogu sve ovo citati... Sta se desava na ovom forumu? Malo o religiji... bogu..., malo o diskriminaciji i generalizovanju... homoseksualci, metroseksluaci, skinhedsi... jos samo da neko ponovo otvori temu o ,metalcima'... blablabla i o politici ... da se izabere predsednik jos jedne monarhije... i gotovo...
blah... :puke:

Alexandra9:
Ne mogu sve ovo citati... Sta se desava na ovom forumu? Malo o religiji... bogu..., malo o diskriminaciji i generalizovanju... homoseksualci, metroseksluaci, skinhedsi... jos samo da neko ponovo otvori temu o ,metalcima'... blablabla i o politici ... da se izabere predsednik jos jedne monarhije... i gotovo...
blah... :puke:

nisi mi jasna
ovo je forum tinejdzeri bre
moraju da budu nenormalne teme
da su normalne ne bi bile tinejdzerske :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back