SKINHEADS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
skinsi u KSh, dok ih je bilo, kulirali gancije, shiptare, sve redom, a bili se sa Srbima....za nekoga ko tvrdi da je nacionalista, to je chudno ponashanje....Zato su dobili po pich*...i.. THE END! 8) 8) 8)

... 8)

Moon Child:
ma zasto bi je zakljucali...

nego nema nekog nazy-ja ovde pa da brani stavove,ovako ih samo napadamo.

SMRT FASHIZMU I SVAKOM DRUGOM IDOTIZMU-nacizmu,rasizmu,shovinizmu!

ma smrt svakom -IZMU!
mada je anarhizam diskutabilan 8)

e jeste primetili da samo demokratija nema -izam,tj niko ne zeli da ga koristi cccc :? ,al to je neka druga tema

Flame:
Moon Child:

ma smrt svakom -IZMU!

e jeste primetili da samo demokratija nema -izam,tj niko ne zeli da ga koristi cccc :? ,al to je neka druga tema
da,da....
komunizam,socijalizam,kapitalizam.... :roll:

Moon Child:
Flame:
Moon Child:

ma smrt svakom -IZMU!

da,da....
komunizam,socijalizam,kapitalizam.... :roll:
ma naturalizam,futurizam(grr),ekspreonizam,simbolizam,bla shovinizam,feminizam...bla bla zasto bi zve moralo da ima neku krajnostpreterivanje :P

Stoka, DEBILIZAM !!!
Oni su kao u fazonu : mrze jevreje, cigane, crnce, ... i sad su kao "CooL" ........
Niko ih ne tera da vole sve ove narode, ali nije u redu da ih bez razloga mrze, zlostavljaju, UBIJAJU ...
Ja razumem da te neko zlostavlja, muci, maltretira onda tebi pukne ***** i roknes ga !!!!!!
Ali ovo ...

E baš je do yaya gaziti Rome po ulicama.
Najapsurdnije je postojanje neo-nacizma u Vojvodini koja je oduvek bila multietnička sredina.
Sramota je u gradu kao što je Novi Sad pisati raznorazne glupave natpise po zgradama tipa: judaizam - verska izopačenost.
A da ne govorim brojne skandale koji su se desili u bliskoj prošlosti, uostalom znate i sami ukoliko pratite vesti.

E baš je do yaya gaziti Rome po ulicama.
Najapsurdnije je postojanje neo-nacizma u Vojvodini koja je oduvek bila multietnička sredina.
Sramota je u gradu kao što je Novi Sad pisati raznorazne glupave natpise po zgradama tipa: judaizam - verska izopačenost.
A da ne govorim brojne skandale koji su se desili u bliskoj prošlosti, uostalom znate i sami ukoliko pratite vesti.

Joj :( stvarno.
Nisu oni krivi...što su neobrazovani. :confused:

Mnoge knjige nisu opasne

I zašto zeksiv vadi teme stare četir' godine iz naftalina?!

Zabavno mu je :mrgreen:

Ma gadi mi se iskreno to.
Ne znam tačno kada je to bilo, neki do yaya likovi su prebili malu Romkinju koja ima normalne uslove za život.. Ne sećam se tačno koji je bio razlog. U stvari ne postoji razlog za takav čin.
Strašno, to me baš rastuži zato što sam tu nemoćna.

Infantili.
Zgražavam se kad čujem tako nešto.

Ima budala previše...još kad kažu "to je drugačije mišljenje"...
E još kad bi to stvarno bilo mišljenje...

Pogledaj samo šta pišu po internetu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back