purpurna magla
Iskusan
- Poruka
- 5.737
Makijavelli
u pravu si ...vecina njih su budale ... malo je onih ...
u pravu si ...vecina njih su budale ... malo je onih ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Goga Jegulja:SWASTIKA WILL RISE AGAIN!!!!!!!!!!!! SA DVOGLAVIM ORLOM koji je drzi!!!
zapravo skinhead pokret je nastao 70tihu engleskoj,i to su bili radnici koji su iz bezbednosnih razloga brijali glavu zbog posla,nosili su farke i pili su obicno pivo ispred dragstora,tad nisu bili nizasta opredeljeni niti ih je interesovala bilo kakva politika,a pocetkom 80tih su taj pokret u nemackoj proglasili nacistickim,a u danasnje vreme su se poceli raslojavati na vise opredeljenja! Npr. nacisti,nacionalisti,sharpovci(komunisti),ljoticevci,rasonalisti,itd. Uglavnom su poceli da se mrze medjusobno zbog opredeljenjaTankian:a o kojim skinsima je rech....o neonacistima,o antirasistima,o pravom skinhead pokretu koji je pokrenula radnichka populacija u juzhnoj nemachkoj....ili ako niste znali postoje i gej skinsi...tako da generalno,sve su to budale.....
SHARPOVCI to su skinsi koji su opredeljeni za komunisticki rezim,neznam na koju osnovu,ali formalno gledano zbog njega smo dosta propali i nazadovaliNixxx:A koja je ideologija sharpovaca? Nisu nacisti, nisu rasisiti, nego koji su ****? Ćelavi su, imaju brade kao popovi, a u suštini su sise.
tacnije majka mu je jevrejka a otac austrijanac,tako da on nista nije u krvnom delu imao nemacko,a niti arijevske proporcionalnosti sto je on hteo da propagira!bo!:Meni se svidjao jedan skinhead, ali vise ne! Sada mi se svidja jedan njegov drug, nije skinhead ali je stalno s njima! Likovi su skroz normalni i mozes sa njima pricati i o nekim ozbiljnijim temama, ali u nekim trenutcima znaju se ponasati toliko djetinjasto! Moje cijelokupno misljenje o njima je da su ok! Jedina stvar koja iritira je to sa Hitlerom i kukastim krstovima.
p.s.Za Hitlera sam cula da je i on sam bio porijeklom Jevrej.
svastika je indijski znak koji je u X veku dobio znacenje beskonacnosti,a inace je znak svetlosti i suncaRujevit:To sam i ja cuo, da je po majcinoj liniji Jevrej?! Koliko je istinito nemam pojma ali ne bi me cudilo da je zaista istina. Pavelic je po majcinoj liniji Srbin, gomila ustasa bila je srpskog porekla, nazalost. Ko ce koga ako nece svoj svoga.
Sto se tice tih kukastih krstova, nije ih izmislio Hitler i zalosno je sto se svastika izjednacava sa nacizmom i Hitlerom. Verovatno da malo celavaca zna pravo poreklo, znacenje i vrste svastika !
i sta reci o tom obojenom lopovu?/I/I@Ī@:ja sam skins koji mrzi fensere i ku.rve ,pedere, i ostala go.vna koja sramote nasu zemlju ...naravno i sektase koji kose nasu zemlju ...
sinoc mi cige ukradose mob pred nosom ...