SKINHEAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jbg, zato moras da imas neke ideje u glavi i slusas iste price godinama... ili da ti odjednom nesto tako promijeni zivot, da si u stanju da zamrzis cijeli svijet... mislim, nazi i sharp su dve suprotne stvari. sharpovci su ustvari antirisisti (SkinHeads Against Rasial Preduce)

jbg, za to ti mora nesto bas dobro kvrcnut u glavu...mislim da postanes nazi...

lepo razmisljanje ... ja bi streljao mnoge ... al ne moze se ...uvek se nadje neko i kaze ...stani izbroji do 12 ... pa i oni su zivi organizmi ...
Tyra Banks rulez ... 4 life nigga ... yeah ... oh yeah ...

Tankian:
a o kojim skinsima je rech....o neonacistima,o antirasistima,o pravom skinhead pokretu koji je pokrenula radnichka populacija u juzhnoj nemachkoj....ili ako niste znali postoje i gej skinsi...tako da generalno,sve su to budale.....
zapravo skinhead pokret je nastao 70tihu engleskoj,i to su bili radnici koji su iz bezbednosnih razloga brijali glavu zbog posla,nosili su farke i pili su obicno pivo ispred dragstora,tad nisu bili nizasta opredeljeni niti ih je interesovala bilo kakva politika,a pocetkom 80tih su taj pokret u nemackoj proglasili nacistickim,a u danasnje vreme su se poceli raslojavati na vise opredeljenja! Npr. nacisti,nacionalisti,sharpovci(komunisti),ljoticevci,rasonalisti,itd. Uglavnom su poceli da se mrze medjusobno zbog opredeljenja

iskreno ja sam SKINHEAD NACIONALISTA,jer volim svoju zemlju i zelim da je zastitim od razne bede i srmote kao sto je prljavstina,a pogledaj mo realno vecinu cigana(uvek na deponijama,prljavi,i uvek sa deponije krecu se razni bacili koji izazivaju razne bolesti i infekcije),javno izricanje nacionalnih manjina protiv nase drzave kod nas,a protiv fensera i repera i drugih ljudi nemam nista protiv,JER IPAK JE TO SAMO NACIN ZIVOTA

Nixxx:
A koja je ideologija sharpovaca? Nisu nacisti, nisu rasisiti, nego koji su ****? Ćelavi su, imaju brade kao popovi, a u suštini su sise.
SHARPOVCI to su skinsi koji su opredeljeni za komunisticki rezim,neznam na koju osnovu,ali formalno gledano zbog njega smo dosta propali i nazadovali

bo!:
Meni se svidjao jedan skinhead, ali vise ne! Sada mi se svidja jedan njegov drug, nije skinhead ali je stalno s njima! Likovi su skroz normalni i mozes sa njima pricati i o nekim ozbiljnijim temama, ali u nekim trenutcima znaju se ponasati toliko djetinjasto! Moje cijelokupno misljenje o njima je da su ok! Jedina stvar koja iritira je to sa Hitlerom i kukastim krstovima.
p.s.Za Hitlera sam cula da je i on sam bio porijeklom Jevrej.
tacnije majka mu je jevrejka a otac austrijanac,tako da on nista nije u krvnom delu imao nemacko,a niti arijevske proporcionalnosti sto je on hteo da propagira!

Rujevit:
To sam i ja cuo, da je po majcinoj liniji Jevrej?! Koliko je istinito nemam pojma ali ne bi me cudilo da je zaista istina. Pavelic je po majcinoj liniji Srbin, gomila ustasa bila je srpskog porekla, nazalost. Ko ce koga ako nece svoj svoga.

Sto se tice tih kukastih krstova, nije ih izmislio Hitler i zalosno je sto se svastika izjednacava sa nacizmom i Hitlerom. Verovatno da malo celavaca zna pravo poreklo, znacenje i vrste svastika !
svastika je indijski znak koji je u X veku dobio znacenje beskonacnosti,a inace je znak svetlosti i sunca

Imam 2 ortaka koji su RASH-Red and anarchist skinheads,a inace sam panker...ne volim naciste,volim da posecujem spaniju i italiju i da se druzim sa levicarima...a omiljena Red Skinhead(skinsi komunisti) mi je "Banda Bassotti"-Italija i "Angelic Upstarts"-Engleska...

angelic3rx3.jpg

/I/I@Ī@:
ja sam skins koji mrzi fensere i ku.rve ,pedere, i ostala go.vna koja sramote nasu zemlju ...naravno i sektase koji kose nasu zemlju ...
sinoc mi cige ukradose mob pred nosom ...
i sta reci o tom obojenom lopovu?

za tako nesto bi ja primenio DUSHANOV ZAKONIK

ja sam tvrdi patriota

E da...Skinheadi koji nisu nacisti SHARP i RASH,su autenticni u svakom slucaju vise nego nacisti...
Tako da naciste zovu BONEHEADS-kreteni,bandoglavi...Autentican Skinhead ne moze nikako da mrzi svoju crnu bracu jer su svi zajedno 60-ih i crnci i azijati i belci slusali Ska i Rege i to rade i danas.Skinhead moze da bude svako i nije vazna boja koze.Problem je u tome sto su mediji od Skinheada napravili *****e i brukaju ceo pokret,a za to su zasluzne desnicarske partije najpre u engleskoj i obavestajne sluzbe...
Imao bih jos mnogo da napisem celu istoriju o skinhedima ali nemam vremena sad...
Uglavnom i na nasem Ex Jugoslovenskom prostoru ima SHARP- RASH Skinheda:Novi sad,Beograd,Rijeka,Pula...A evo i foruma komunista i anarho skinheda sa ex-yu prostora:

http://www.rash.co.sr/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back