SKINHEAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima i crnaca skinsa-Rude Boys i azijata...Evo slike iz Engleske...

yocl4.jpg

kolovrat:
i sta reci o tom obojenom lopovu?

za tako nesto bi ja primenio DUSHANOV ZAKONIK

ja sam tvrdi patriota

ako si patriota ... gde si bio '99 ... siptari su veca pretnja od cigana ...imas i dobrih i postenih roma ... zaje.bi to boje koze i ta sr.anja ... to se desilo zbog prirode ... i ti da si beo i da odes na ekvatoru da zivis ... i tvoj cukun-cukun-cukun unuk je biti crn ...
te boneheads (nazzi skinsi ) je zaje.bala politika ...

ljudi se gledaju kakvi su po karakteru ,a ne po boji koze !
sipici nemaju karakter ... pa...

/I/I@Ī@:
ako si patriota ... gde si bio '99 ... siptari su veca pretnja od cigana ...imas i dobrih i postenih roma ... zaje.bi to boje koze i ta sr.anja ... to se desilo zbog prirode ... i ti da si beo i da odes na ekvatoru da zivis ... i tvoj cukun-cukun-cukun unuk je biti crn ...
te boneheads (nazzi skinsi ) je zaje.bala politika ...

ljudi se gledaju kakvi su po karakteru ,a ne po boji koze !
sipici nemaju karakter ... pa...
99 sam bio u medvedji u bazama,i branio sam svoju zaemlju od siptara,i to sam bio dobrovoljac

Не разумем против кога се они боре и на који начин се то боре за очување беле расе.
Пребијање циганске деце, туча десет на један, убијање наших грађана само зато што бране Кинезе и остале обојене, како их зовете. То је начин борбе за белу расу?

Да ли је борба за белу расу опијање испред драгстора, ломљење излога, дивљање на фудбалским утакмицама и сл. ?

Расизма код Срба никада није било и неће га ни бити. Није ми јасно како то да те самопрокламоване патриоте које толико пљују по Западу уживају у једном покрету који је продукт тог истог Запада, тог истог Запада који нас је не ретко бомбардовао, омаловажавао и сатанизовао.

Rujevit:
Не разумем против кога се они боре и на који начин се то боре за очување беле расе.
Пребијање циганске деце, туча десет на један, убијање наших грађана само зато што бране Кинезе и остале обојене, како их зовете. То је начин борбе за белу расу?

Да ли је борба за белу расу опијање испред драгстора, ломљење излога, дивљање на фудбалским утакмицама и сл. ?

Расизма код Срба никада није било и неће га ни бити. Није ми јасно како то да те самопрокламоване патриоте које толико пљују по Западу уживају у једном покрету који је продукт тог истог Запада, тог истог Запада који нас је не ретко бомбардовао, омаловажавао и сатанизовао.
a ko moze da podrzava komunizam,i zelite de vam svaki drugi komsija bude cigan ili kinez koji ce te pljuvati na njihovom jeziku koji retko ko razume,zelis li da ti cigani koji prave decu svake godine zauzmu pravo u drzavi da odlucuju o nasim zivotima i o nasoj zemlji,
JEL TO POTREBNO NASOJ DRZAVI????

kolovrat:
a ko moze da podrzava komunizam,i zelite de vam svaki drugi komsija bude cigan ili kinez koji ce te pljuvati na njihovom jeziku koji retko ko razume,zelis li da ti cigani koji prave decu svake godine zauzmu pravo u drzavi da odlucuju o nasim zivotima i o nasoj zemlji,
Slazem se......

kolovrat:

Као прво не подржавам комунизам. То да буде јасно, подржавам национализам али не и шовинизам, а о расизму, сегрегацији, насилној стерилизацији, рехабилитацији конц логора или негирању холокауста ни не помишљам.

Друго, нико нама није крив што Цигана има толико колико их има, или Шиптара, они нас побеђују наталитетом или као што прост народ каже ''к.урцем'' ! Ми смо криви што нам се држава смањује, што нам народ протерују, убијају, покрштавају итд. Сами смо томе допринели. Војску за обрачун са Шиптарима немамо, а Цигани ми не сметају тако да их не бих протеривао или, као што се залажеш, ликвидирао.

Што се тиче Кинеза, боље би нам било да у школе уведемо кинески или мандарински, који ли већ, јер будућност припада њима, хтео то да прихватиш или не. Могу да разумем мржњу Енглеза, Француза, Талијана, Холанђана, Немаца и других према црнцима, Кинезима или Индусима, они су имали тамо колоније, израбљивали су их, мучили, убијали, иживљаваи се нд њима и сада им се то враћа. Колонија више нема, нема ни колонијалних сила какве нас учи историја. Логично је било да емигранти нагрну у развијене капиталистичке земље, уосталом оне су то и тражиле - јефтину радну снагу. Ето им је !

Не разумем откуд мржња према црнцима, Циганима и другима од стране Срба? Тај исити Запад нас је заједно са њима таманио, додуше у мањој мери, али љагу коју су нам нанели никада нећемо заборавити.

pitaj svakog grdjanina srbije da li mrzi cigane,svaki drugi ce ti odgovoriti potvrdno

kolko poznajes bogatih matorih cigana koji imaju vile a ne kuce? e vidis veci deo porodice salje da prosi i da prevrcu po dponijama,ako se slazes na deponijama postoji mnogo bakterija i viruoznih zaraza,koji oni prenose onako prljavi kad setaju ulicama da prose
a to sto smo toliko slabi sa vojskom su krivi oni ljudi koji veruju rusiji da ce nam pomoci,a uvek nas izrade!
naravno taj nas zaostatak u svim razvojima je kriv onaj deo istorije kada smo bili zarobljeni 5 vekova pod turskom vlascu

i sami smo krivi sto upadamo u svaki rat da se pokazemo,a nemamo sta da pokazemo ako gledamo realnim pogledima

Није реч о расизму? Погледај шта си написао на претходној страни: ''обојеном лопову'' ! И на овој страни, на врху прочитај шта си написао, па ми реци да ту нема расизма. Доста те приче, извлачења...

Знам да многи не воле Цигане, ни ја их ''не љубим'' али не сметају све док не почну да праве глупости, до тада, ако више волиш да просиш него да копаш - молим лепо.
Што се тиче војске, нема ту везе никаква Русија, Немачка, Француска или нека десета сила. Нашу војску су упропастили деведестих година дебели генерали којима су одозго командовали задригли политичари. Жалосно је да једну ЈНА победи ватрогасна јединица. Ту Русија нема никакве везе.
Наш проблем је инат, стара бољка. Постоји онај позитивни и негативни. Ми смо се ухватили за овај потоњи.

pa hoces da kazem garavi lopov?
delimicno si upravu za vojsku,ali mi uvek se oslanjamo na nasu "bracu" RUSE koji su nas uvek iskoriscavali i obecavali nam,najpoznatiji cetnik Draza Mihajlovic je pao jer je verovao obecanjima od Engleza koji nas inace ne podnose

JEDINA VLAST U SADASNJOJ DRZAVI BI IZVUKLA VLAST KOJA BI SPROVODILA DUSANOV ZAKONIK I KOJA BI SE PONASALA KAO I SAM CAR DUSAN

RUKU NA SRCE TAJ COVEK JE ZNAO STA RADI,ZNALO SE KO JE KO I KO JE STA,SVAKO JE DOBIJAO STA JE ZASLUZIO BILO JE MNOGO BOLJE NEGO DANASNJA VLADAVINA

Желим да кажеш: ''лопов'' ! Без обзира да ли је жут, црн, бео, црвен итд.

Војска је пукла искључиво због нас.
За Русе треба да се вежемо али само донеле. Не би требало да од њих зависимо у материјалом смислу. Пре свега би требало да се на Русију ослањамо као на земљу са блиском културом, као на земљу са блиским културним вредностима. Нравно, то не искључује мешањ Немачке и средњоевропских земаља.
Власт у Републици Србији треба да почива на демократским вредностима са јасном ''аристократијом ума''.
Жалосно је што је овај народ једино на батину навикао...то су изгледа знали и цар Душан, и књаз Милош и сви остали који су се држали старе девизе: ''батина је из Раја изашла'' .

Ti kolovrate si pajser :roll: Zbog čega bi neki Srbin mrzeo crnce??? Pa 90 posto ljudi u Srbiji nikad uživo nije ni videlo crnca, i kao za naše dobro ja njih mrzim :roll : I to su sve gistro veliki Srbi i pravoslavci...:roll: Pravoslavna crkva nas uči da ne treba mrzeti nikoga! A pogotovo da mrzim nekoga ko ima drugačiju boju kože... Jadan je život, takvih ljudi kao što si ti i koji žele ''dobro'' ovoj zemlji tako što će da pobiju sve crnce na svetu... INDIJANCU JEDAN!

ovaj kolovrat je predpostavljam neki ruzhni izdrkani matori *****,koji nemozhe da skrpi 30 dinara za pola hleba i malu pashtetu da guli preko dana,pa tako dodje sav razjeban da prosipa mrzhnju na krstarici gde ostavlja postove shto je jedini nachin da natera ljude da ga slushaju(obratite pazhnju na upotrebu caps lock-a)......ljudi,zapamtite``zhivot je previshe kratak da bi ga protracili na mrzhnju``......

@ Nixxx

Da to zaista izgleda malo neobicno da Srbi treba da mrze crnce. Prvo ovde nema toliko crnaca i ne nnanose nam toliku stetu jel tako? E tu ustvari i jeste problem. Nekada davno u zemlji Srbiji nije bilo ni jednog kineza i 90% ljudi nije videlo kineza u zivotu. I niko ih nije mrzeo... Onda su se kinezi poceli pojavljivati niodkuda... niko ih nije mrzio i tako danas ima gomila zutih kineza koji nam prave probleme... E tako ako ne budemo mrzeli crnce uskoro se moze desiti da i oni nasele Srbiju kao sto su se naselili svugde po Evropi. Znaci nista posebno - Cisto preventivno da se ne ponovi slucaj kao sa kinezima. Kad su dosli bili su vam sipaticni i egzoticni a sada ih ima toliko da su poceli da nam jebu drzavu.

Inace tokom citanja svih ovih bljuvotina ovde zakljucio sam da masa ljudi nema apsolutno nikakvu nacionalnu svest. Pljuvanje po skinhedima bez ikakvog osnova i argumenata...

1 - tvrdi se kako skinhedi mrze druge ljude jer nemaju za leba ili nemaju za pivo. Sa druge strane svi se pretezno oblace u army shopu. Svi skinsi koje poznajem imaju savim dovoljno novca za sve zivotne potrebe. Znaci da razlog za mrznju nije u teskoj materijalnoj situaciji nego u tome sto su ti ljudi nacionalno i rasno svesni za razliku od gomile ovde prisutnih.

2 - Misli se da je razlog mrznje druga boja koze. A ne vide se karakterne i druge osobine tih ljudi. Ne mrze se muslimani iz razloga zato sto su muslimani nego zbog muslimanski zverstava prema nasem narodu... I ne mrze se cigani jer su crni nego zato sto su paraziti ovog drustva...

@ makijaveli
Znas sta bi ti ja reko... mislim u vezi ovog tvog baljezganja od iznad...

ebem ti zivot kad ga svako zivi.

da to nisam chuo vec milion puta,al poshto jesam,i tebe takodje svrstavam u kategoriju paranoichnih i patetichnih ljudi koje je jednostavno besmlisleno urazumiti i ukazati im na prave probleme modernog sveta....a i ovu frazu ``ebem ti zivot kad ga svako zivi.``iskoristi tako shto cesh stati pred ogledalo i ponoviti je sebi par puta u lice.....

Makijavelli:
ovaj kolovrat je predpostavljam neki ruzhni izdrkani matori *****,koji nemozhe da skrpi 30 dinara za pola hleba i malu pashtetu da guli preko dana,pa tako dodje sav razjeban da prosipa mrzhnju na krstarici gde ostavlja postove shto je jedini nachin da natera ljude da ga slushaju(obratite pazhnju na upotrebu caps lock-a)......ljudi,zapamtite``zhivot je previshe kratak da bi ga protracili na mrzhnju``......
care ja imam dovoljno kinte da zivim naredni 50 god. bez problema
i nisam mator ako ti je toliko stalo da znas

A TI SI NEKI ZESCE GLUP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back