evo i mojih odgovora na postavljena pitanja:ZA KESTENNIS: za trajekt 26/06,kada je nedelja i praznik ag.paraskevi...skoro je nemoguce naci kartu taj dan kada dodjete u luku.pokusajte da rezervisete preko neke nase agencije.ako nista ne uradite do jula,posaljite mi tablice i ime vozaca-no problemo(usput,raspitajte se u "cafe miror" koliko mladih u tom datumu dolazi kod mene-verovatno mnoge i poznajete-i pozdravite mi Igora)).ZA ANNNA: najbliza bus stanica je udaljena od vile fantasia za duzinu 2 fudbalska igralista (oko 200m) ali je polazna (na drugu stanu) udaljena oko 400-500m.ZA 100CAR:kupljenu kartu ako ne iskoristite u jutarnjem polasku ne mozete je zameniti ili koristiti za drugi polazak.obzirom da je petak(pocetak vikenda) zato i ima dva polaska,mada mislim da ce imati mesta i bez rezervacije.ako nista ne uradite do 20 juna,posaljite mi table i ime vozaca-no problemo.razmisljah...da li da se osvrnem na komentar od "popito"....pa obzirom da na forumima pise ko sta hoce i sta ko misli ili cuje(rekla-kazala) da ponovim jos jednom: NIJE TACNO PO 100 PUTA...da gradjanin republike srbije ne moze da posalje novac(postoji naravno limit) bilo kome i bilo gde u evropi.treba vam njegov "IBAN"-"
SWIFT" i lova putuje.moji gosti mi rekose da je komercijalna banka najusluznija,pa cak u nekim slucajevima prilikom uplate grku,za svrhu uplate stavljaju:"materijalna pomoc".pametno-nema sta (bitno je uzeti proviziju) prosle sedmice sam primio 5 uplata i niko nikome nije slao profakture,predracune i sl...i nezahvalno je vase reci "stavljati" u moja usta( da ja dobro znam, da se novac ne moze poslati-ja to ne znam i to nije tacno). A KAKO FUNKCIONISEM OVE 3-4 GODINE????? Pa.....objasnio sam MNOGIMA prosle sezone,koji su bili na skiatosu. I da napomenem,da sam u tom postu rekao" "osoba A.A." (a koliko znam "popito" nema takve inicijale)."Prozvao" sam osobu A.A. koja je prosle godine letovala kod mene u "diamond" a ove godine posto je "izmolila" komsiju manosa-dobila 3 evra jeftinije kod njega( sa ciljem-da manos koristi bazene "diamond").A kada su,nasli za jos 5 evra jeftinije(malo dalje) otkazali su i manosu,sa opravdanjem da ne mogu da uplate bez profakture.srpska posla....zbog takvog ponasanja nekih nasih turista koji napustaju proslogodisnje gazde gde ima bazen-pa idu kod komsije koji koristi isti,ljudi ovde imaju nesporazume.dok nisam proverio kod manosa,nisam ni znao koliko ljudi ga kontaktira,zbog granicenja sa "diamond"-om i koriscenja njegovog bazena.ja imam rezervacije u manosu i oni ce koristiti bazen kada hoce (ovde se obracam,darku,milosu,zoranu i ostalim.....koji su rezervisali u manos) jer sam napunio "diamond" u junu ali za ostale ne znam.I NARAVNO da podrzavam mestane a kritikujem nase turiste...zbog njih samih.jer grk ce izdati,cim dobije priliku italijanu,grku,nemcu...a vama ce zbog sporosti oko uplata,pasosa..."izvisiti" rezervacija.Par reci o skiatosu: vreme je u zadnjih 7 dana bilo extra toplo.danas je vec malo oblacno,more prohladno(za moj ukus) ali se turisti kupaju.petkom su smene engleza,pa je juce doslo puno aviona,kao i nase agencije pre neki dan.oseca se inace u atmosferi napetost oko krize,u smislu da li ce grci (kao i uvek) u julu i avgustu) da spase sezonu.Cak i Vlada,pominje neke mere za olaksice oko letovanja,samo da bi se lova okretala.Inace cene su nesto nize nego prosle godine(oko 10%) a primecujem i lepe ponude po tavernama(porcija neceg lepog + salata=8-8.5 evra).savet svima: gledajte cene i gde mozete-cenkajte se.da ponovim jos jednom za vozace,da su putevi uradjeni extra,pa bi trebalo malo pripaziti u krivinama na vrelom i svezem asfaltu...HERETAO....