SKIATHOS ali stvarno!

Lepa koincidencija....sinoc nakon odgovora na prethodni post..bio sam u kaficu koji ove godine (po svemu sudeci) prelazi u vlasnistvo Skiatos Travela-a i slusao "hvalospeve" vlasnika Blue Horizont na racun srpskih turista u njegovom smestaju.mada,napominje da je prve godina-2005 imao nesporazuma sa mladima i njihovim ponasanjem.sada kaze za srbe.... "ne zna se da li su lepsi,kulturniji,finiji..." i dok ima srba na skiatosu,njih zeli za goste.inace ima i lepu tavernu-piceriju na kukunariesu.sto se tice kafica-unutrasnji deo ce raditi kao klub-discoteka,basta kao kafeterija a poseduje i karting pistu sa automobilima.Inace,da napomenem da Skiatos Travel ima svog predstavnika u beogradu-osobu koja je boravila prosle godine na skiatosu i poznaje "sve coskove"....

Dosla bih sa bebom koja bi tada imala godinu i po dana ali to što je vila u brdu nam ne predstavlja problem jer bi došli kolima. Mislim da smo se definitivno odlučili za Plavi horizont, sada samo još da se dogovorimo oko uplate pošto je agencija u Požegi a mi u Beogradu. I možda ubedimo još neke prijatelje da krenu sa nama.

Prosle godine sam bio u Horizontu. Ko ide svojim kolima ili planira nesto da rentira ja mu preporucijem Plavi horizont, zaista odlican smestaj.
Ja sam isao preko Eta tursa oni su ti iz Beograda i zadovoljan sam njihovom uslugom.

@Mobilni

Posto vidim da zivis na Skijatosu verujem da si manje-vise informisan o potrebi za sezonskim radnicima na Skijatosu. Naime mene zanima u kojoj delatnosti je najveca potraznja za radnicima i koliko se krecu plate.
Nadam se da ne dosadjujem previse.
Hvala unapred! ;)

Sorry za off...

Konobari,konobarice,sobarice radnici u rent-a-car agencijama.... na tim poslovima uvek ima radnika-stranaca,uglavnom sa balkana(bugarska,skopje,albanija i najmanje srba).plate su od 700- 800 evra pa navise ali sve zavisi i od radnog vremena,stana,hrane i sl.Ako neko napravi dobar deal sa dobrim gazdom,na dobrom poslu moze mu ostati cisto toliko.primetio sam da mnogi bugari rade po dva posla(dnevni i nocni...)

Konobari,konobarice,sobarice radnici u rent-a-car agencijama.... na tim poslovima uvek ima radnika-stranaca,uglavnom sa balkana(bugarska,skopje,albanija i najmanje srba).plate su od 700- 800 evra pa navise ali sve zavisi i od radnog vremena,stana,hrane i sl.Ako neko napravi dobar deal sa dobrim gazdom,na dobrom poslu moze mu ostati cisto toliko.primetio sam da mnogi bugari rade po dva posla(dnevni i nocni...)

Jos jednom hvala na odgovoru!
Planiramo devojka i ja ne leto da idemo u Grcku da radimo (mozda i 2 posla odjednom), pa smo mislili da okusamo srecu na Skijatosu. Inace oboje dobro govorimo engleski, a ja zavrsavam na leto turizam i imam nekog iskustva u turizmu pa se nadam da nam nece biti tesko da nadjemo posao...

sa engleskim i sa devojkom,nalazite posao pocetkom juna na kukunariesu,trulosu... dalje od grada-sigurnije...inace,sam naveo najcesce poslove.ne kazem da mozete naci posao i na recepciji,na jahtama i sl.Sistem pronalazenja posla na gr ostrvima pocetkom juna je...od vrata do vrata.nadje se i po 2-3 posla dnevno....

Poslednja izmena:
Dragi Mobilni nismo se kacili na forum od prosle godine, niti smo ti se zahvalili na maloj pomoci koju si nam pruzio na Skijatosu prosle godine, tako da to sad radimo HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (nikad nije kasno).Imas pozdrav od svih nas i naravno malog Velje!

za "martinvuk":Rodjeni....izgleda da nisi dolazio skoro u Pozegu...jeste da mi cesce dolazimo i prolazimo kroz Uzice...ali svrati ti za svaki slucaj u Biznis Centar Pozega......(drugi lokal sa hotelske strane)...ili se raspitaj "kod majkla"...za micotakisa,ili "kod toshketa"....

Poslednja izmena:
Mobilni pozzz i tebi. Vidimo se i ove godine, samo u vecem sastavu. Uplatili smo letovanje pre mesec dana (toliko o zelji da odemo na more). I sad nam ostaje samo brojanje......Opet smo u Amy vili i vidimo se 05.07.

Rodjeni znam i Toshketa cela i Majdza , bas cu da odem u Požegu ali drug mi kaže da on zna samo za turističku agenciju Požege (a ona je verovatno sub agent Skiatos travela) ako bog da da se nadjmo tamo pa da popijemo po pivkana!

Kada dodjes na skiatos i udjes u papadiamantis street iz pravca luke...."na udarnom" cosku je kafeterija "CORNER".Svratis tu i narucis ladan "mytos" i jos ladnije kazes.." ovo placa miler(na grckom: afto plironi o miler). a mozes da pitas,da nisam slucajno pored tebe....posto tu obicno ispijam vise puta dnevno frape.....zadovoljan nagradom?

Back