Dajte ljudi budite normalni, ne znam što ovoliko napadate gosopodina Stawwrosa, jedino ako znate nešto što ja ne znam pa vam dotična osoba nije baš simpatična..
Čovekuu se nije svidelo, nerviranje je pretpost. i počelo od smeštaja (ja se redovno nerviram kad dođem u Grčku oko smeštaja tj onog što agencija da na slici i u opisu i onog što vidim kad dođem- kad se setim sobe u Haniotiju, sama ona nije imala veze sa onima koje su prikazane na slikama, nalazila se pored stepeništa i kad izađeš na terasu osećaš se ko portir i i hteo nehteo svima otpozdravljaš, a da ne kažem da u takvoj situaciji ne možeš izaći kakav hoćeš, ipak portir treba da je pristojno obučen

) - a 600e smo dali za najam, momak i ja pre dve god.) , a nastavilo se oko neočekivanih cena rentiranja, obroka, gužve itdd---dešava se.
A još da mi je takva gazdarica-baba, bila za vratom, nedovršene sobe, ma dajte molim vas..i da to treba da se razume, ahahah, pa nisam došla tu da živim, pa da se mirim sa situacijom, već na PLAĆENI odmor.
Nije u redu tražiti turisti da to shvati, pobogu !
I ta famozna Hrvatska ! Ljudi moji ima lepo more, obalu, ostrva ne može se poreći nikako, ja lično, već sam to pisala, nikad tamo ne bi uplatila letovanje pored predivne Grčke i ne bi me ni najgora baba na ovom svetu,najveća gužva, najskuplja riba i rent-a car odgovorile od nje, ali Stawwros ima pravo da kaže da mu se to ne dopada, da mu je bilo loše a poredi sve sa dotičnim morem jer mu je očigledno tamo lepše i šta saddd, čemu drama??
Možda je on malo više razočaran i isključiv nego što bi trebalo, jer je Grčka ogromna i takođe niko ne može ospotiriti njenu lepotu, ali to je zaista samo njegova stvar. Rekao nam je šta mu se nije svidelo, uporedio sa čim je hteo i to je to.